Kışın rutinimi anlatayım sabah namazına kalkınca biraz kitap yada kuran okuyorum sonra çamaşırım varsa atıyorum ki kesin var :) kahvaltıyı hazırlıyorum çocukları uyandırıyorum kahvaltılarını yapıyorlar eşimi işe yolluyorum mutfagı topluyorum çamaşırları seriyorum genel evi toplayıp süpürüyorum saat 10.30 oluyor zaten ocaga çocuklara bi yemek koyuyorum yemek pişene kadar onlarla oyun oynuyorum bazen oyun yerine çizgi filmi tercih ediyorlar o zaman da el işi yapıyorum bende yemeklerini yedirip uyutuyorum bazen bende uyuyorum bazen de ya el işi yapıyorum yada işlerim varsa onları yapıyorum akşam yemegini hazırlıylrum akşam da çay çerez derken çocukların uyku saati geliyor eşim oglumu uyutuyor bende kızıma biraz namaz dualarını çalıştırıyorum yada kitap okuyorum uyuyorlar cuma günleri sohbete gidiyorum çocuklar öglen uykusu saatinde babaanesine uyutup borakıyorum hafta sonu olursa eşimde işi olmazsa ya akşam oturmasına giderim ya misafir alırım yada öyle gezmeye çıkarız yaz olursa çocukları parka götürürüz