+1 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde (1,650 puan) tarafından
Kızlar ya nolur bana yardım edin çok üzülüyorum dört sene olacak kızım gelmedi açılma olmadığı için kırk haftadan sonra sezeryan ile doğum yaptım bende travma kaldı galiba normal doğurmak çok istiyordum ama nasip değilmiş şimdi nerde bı konuşma olsa normal yapanlar işte diyorlar yinede normal daha iyi filan çok kötü hissediyorum kendimi

13 Cevaplar

+3 oy
(608 puan) tarafından
Kız bu saçma düşünceleri sana empoze etmelerine neden izin veriyosunki sezeryanda kolay mı kaç kat kesiyorlar seni doğumda anlamasan da sonra çektiğin acılar sayılmıyor mu. Bende normal istedim ama nasip değilmiş bi gr da kendimi eksik görmedim çünkü bebeğin suyu azdı sağlığı için dr böyle uygun gördü bitti.. 
(160 puan) tarafından
İşte normal değil şükür demiyor
(160 puan) tarafından
İşte normal değil şükür demiyor normal da normal
(608 puan) tarafından
Ya bazı insanlar saçma saçma konuşuyo etkilenmiştir kadında benim dayımın gelinine de dayım sezeryanla doğuranı küçümser konuşmuş sanki kendi çok biliyo doğumun ne olduğunu kızın çok zoruna gitmişti yıllar geçsede unutmamıştı en hassas döneminde travma oluyo işte böyle densizlikler
(1,650 puan) tarafından
Evet canım maalesef insanların çok düşüncesiz
-Reklam-
+1 oy
(2,796 puan) tarafından
Kız normal zor diyimce uzuluyorlar . Kolay deyince uzuluyorlar 

E biz de diyelim şimdi ☺️☺️
+1 oy
(4,054 puan) tarafından
Çok şükür iki sezeryan oldum hiçte pişman değilim olsa bidaha olurum ne takiyon ya 
(1,650 puan) tarafından
Diyorlar normali bilmiyorsun o daha iyi
(4,054 puan) tarafından
Bazı normallerde Cook zor ona ne demeli
(160 puan) tarafından
Evet sana katıldım herkese göre farklı banada dediler normal diye bende millete dedim yapmam diye yok normal çok kolay acısız diye sonra en sonunda bağırdım sustular
0 oy
(4,269 puan) tarafından

Cok gereksiz bir takıntı yapmissin bnde her yerde çatır çatır 2 sezeryan oldum diyorum :)

(1,650 puan) tarafından
Ne bilim ya lohusyaken çok söylendi işte normal olmaması filan sanki benim suçum gibi ondan mı böyle kaldı bende
0 oy
(1,650 puan) tarafından
Moral verirseniz çok mutlu olurum
tarafından
Şimşek kız kaç yaşındasın
(1,650 puan) tarafından
27 canım
0 oy
(18,138 puan) tarafından
Allah başka dert vermesin sağlıkla çocuğu kucağına almak için sezeryan olman gerektiyse senin normalin odur 
(1,650 puan) tarafından
Evet canım doğru diyorsun ama işte insanların baskısı
(18,138 puan) tarafından
Ya boşversene insanları herkes her şeyi çok biliyor emziren emzirmeyeni eziklesin normal doğuran Sezaryanla doğuranı eleştirsin ne güzel dünya. benim ablam iki normal doğumdan sonra üçüncüye sezaryan oldu çocuk ters geliyordu tehlikeli idi sezaryan oldu normal doğuramıyorda değildi önemli olan annenin ve bebeğin sağlığı. Üstelik ameliyat olmakta hiç kolay bir şey değil
0 oy
(160 puan) tarafından
Şükür et sağ salim diye hala normal diye kendini yırtıyorsun 
0 oy
(621 puan) tarafından
Ben normal doğurdum psikolojim alt üst olmuştu sakın kendini üzme. Sana iyi ne geliyorsa onu yap. Kimi sezaryen doğurur rahat geçirir kimi normal doğurur zor geçirir. Kafaya bunları takma herkesin vücudu farklı 
(1,650 puan) tarafından
Evet canım doğru diyorsun ama normal doğurmuş mesela o kadar da zor doğum yapmış ama kendince hava atıyor zorda olsa ben doğurdum sezeryan olmadım
0 oy
(13,139 puan) tarafından
Mis gibi sezaryen doğurdum. Kız saçma sapan şeylere takmayın ya Allah aşkına. Yine sezaryen olacak 4 Şubat' ta. Daha az anne olmayacağım ya da daha fazla. 
(13,139 puan) tarafından
32 canım 38+4 planladı dr
(1,650 puan) tarafından
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım herşey gönlünce olsun
(653 puan) tarafından
Bende 31+0 haftalık hamileyim de 37+6 da falan istiyorum 5 şubata denk geliyor doktorun baya erken tarih vermiş o yüzden merak ettim canım haftanı
(13,139 puan) tarafından
Canım ben ilk muayeneye gittiğimde verdi tarihi. İlk doğumu da kendisi yaptırmıştı tahmini doğum 38+4 ,4 şubata ayarla kendini aksilik olmazsa demişti. Dün tekrar sordum değişiklik var mı diye 4 şubat dedim yine
(653 puan) tarafından
Ne güzel bende haftaya gidicem ama daha öncesinde sadece bi kere gidebildim doktoruma. Kızımı da onunla doğurmuştum inşallah bana da erken bi tarih verir de kendimi ona göre ayarlarım
0 oy
(2,527 puan) tarafından
Normal dediğin kendini acısız ağrısız dışarı atmıyor bu bebek, benim 9 cm açılmam vardı ama bebek kanala inmemisti sezeryan oldum, o açılmaya rağmen normali beklerken korktum acaba kesi atarlar mı dikerler mi diye o bana sezeryandan daha çok tramva bırakırdı valla uyusturmadan canının daha çok yanmayacağını nerden bilebilirsin 
(1,650 puan) tarafından
Evet canım haklısın
0 oy
(746 puan) tarafından
1 hafta önce ikinci sezeryan oldum olmayınca olmuyor takılmaya gerek yok iki turlude cekiyosun zaten acıyı aynı şey 
(1,650 puan) tarafından
Ne bilim ya sanki biz kötü bişey yapmışız gibi konuşan oluyor
0 oy
(180 puan) tarafından
Kimsenin önemsediği şeyleri hafife almak istemem aslında ama gerçekten boşa stres yaptığın bı konu olmadıysa böylesi hayırlıdır ben de istiyordum o an açılma olmadı ve hiç ısrar etmedim ne benim ne bebeğimin sağlığından önemli değildi hiç te pişman olmadım öyle de doğum böyle de doğum 
(1,650 puan) tarafından
Evet canım doğru diyorsun
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Aynısı bende de oldu 6 ay boyunca ağır depresyon yaşadım.. Neden diyip sorguladım sürekli keşke normal olsaydı keşke diyip yiyip bitirdim kendimi hala bile içimde ukte . Ama çok pişmanım keşke aklımı kontrol edebilip zehir etmeseydim kendime o günleri keşke daha çok şükür etseydim 
(1,650 puan) tarafından
Evet canım bende diyorum nasip böyleymiş ama biyerde duyunca yine aynı şeyleri hissediyorum
(2,788 puan) tarafından
Bende hala öyleyim yanlız değilsin:) ama bak şöyle düşün bir  deprem oldu binlerce annenin bebeği vefat etti. Allah'a şükürler olsun ki biz sağlıklıyız ve bebeğimiz Sağ Salim bizimle Ayrıca şöyle de düşün Ben de böyle düşünüyorum Bir sonraki gebeliğimde artık Tıp çok ilerledi sezeryan sonrası normal doğumu denemek istiyorum Sen de böyle düşün ikisini de tatmış olacağız Allah nasip ederse bak normal doğumda en büyük artı doğumdan sonra çabuk toparlanabilmek bebeğine bakabilmek Biz sezeryan olduğumuz için iyileşme sürecimiz çok uzadı ama benim normal doğum yapan arkadaşlarım var Sezeryandan daha kötü oldular hepsi Keşke sezeryan olsaydık dediler Çünkü normal doğum amacını karşılamadı dediler
(1,650 puan) tarafından
Evet canım haklısın çok şükür sagliklilar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 112 göst.
+1 oy
15 cevap 343 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Esmerim53 (2,520 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 220 göst.
0 oy
4 cevap 115 göst.