+2 oy
87 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Şarjım bitti telefonu şarja takıyorum posta açayım dedim ben şimdilik mutfağı toplayacağım eşim arabayı temizledi ben de çay koyacağım ocağa. Oğluşum uyuyunca spor yapma gibi bir arzum var. Tâbii hastayım takat getirebilir miyim onu da bilmiyorum :) sonra tüm işlerimi bitirince buradaki yorumları okumaya gelirim kahvemi de yaparım.

4 Cevaplar

+1 oy
(2,210 puan) tarafından

Dün evi bi güzel temizleyip çıktım aksam 1 gibi eve geldik kiz uyumuştu tam kıyafetleri çıkarıyorum ne göreyim küpesi yok hemen eşimi çağırdım kıyafetleri kontrol etsin diye bende kizin ustune baktım bulamadık benim modum düştü boya yapacaktım saçıma kaynanaya gitmiştik onları aradık onlar bi yandan biz bi yandan evi arıyoruz bulamadık ben gece küpe görüp durdum beynim o kadar yorgun anlatamam sabah eşim salonun yerinde buldu oysaki bayada heryere baktık süpürgenin torbasını boşaltıp içine bile baktım kısacası çok yorgunum boğazım şişmiş bi yandan :pinch:

Afiyet bal olsun ♡

tarafından
Ovv geçmiş olsun bulursun duâsi var kız onun dur atayim Kadir Mısıroğlu tavsiye ettiği kayıp için okunan ayet bakıp geliyorum
tarafından
Buldum buldum Ali İmran suresi 173. ayet
-Reklam-
+1 oy
(803 puan) tarafından
Günlerim verimli geçmiyor her yatağa yatışım ve koltukta oturuşumu nimetten sayıyorum artık 
(2,660 puan) tarafından
Hahaha bu ben :)
(803 puan) tarafından
:))))
tarafından
Hoayda :D
0 oy
(17,979 puan) tarafından
Benim günler hep verimsiz :) 
tarafından
Deme öyle yâ hû:(
0 oy
(1,648 puan) tarafından

Ne plânı yahu! Spontane yaşıyoruz hayatı. Acıkırsak yiyoruz, uykumuz gelince uyuyoruz falan gelen olursa ev temizliyoruz :D:D

Ay ben 4 aydır evdeyim bebek büyütüyorum ben ben değilim 

tarafından
Ay ay çiçeği burnunda anne seni biz de 4 senedir evdeyiz :D

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 94 göst.
0 oy
1 cevap 45 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 208 göst.
11 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Demet90 (426 puan) tarafından soruldu