Şarjım bitti telefonu şarja takıyorum posta açayım dedim ben şimdilik mutfağı toplayacağım eşim arabayı temizledi ben de çay koyacağım ocağa. Oğluşum uyuyunca spor yapma gibi bir arzum var. Tâbii hastayım takat getirebilir miyim onu da bilmiyorum sonra tüm işlerimi bitirince buradaki yorumları okumaya gelirim kahvemi de yaparım.
Dün evi bi güzel temizleyip çıktım aksam 1 gibi eve geldik kiz uyumuştu tam kıyafetleri çıkarıyorum ne göreyim küpesi yok hemen eşimi çağırdım kıyafetleri kontrol etsin diye bende kizin ustune baktım bulamadık benim modum düştü boya yapacaktım saçıma kaynanaya gitmiştik onları aradık onlar bi yandan biz bi yandan evi arıyoruz bulamadık ben gece küpe görüp durdum beynim o kadar yorgun anlatamam sabah eşim salonun yerinde buldu oysaki bayada heryere baktık süpürgenin torbasını boşaltıp içine bile baktım kısacası çok yorgunum boğazım şişmiş bi yandan
Afiyet bal olsun ♡
Ne plânı yahu! Spontane yaşıyoruz hayatı. Acıkırsak yiyoruz, uykumuz gelince uyuyoruz falan gelen olursa ev temizliyoruz
Ay ben 4 aydır evdeyim bebek büyütüyorum ben ben değilim
408,633 soru
12,279,366 cevap
37,842 kullanıcı