+1 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından

Kızlar geçen gün tanıdık biri kedisini sahiplendirmek istiyordu biz de talip olduk aldık yuva olduk kadın bana dedi ki bu hiç yemek yemez günde bir kere tuvalete çıkar dişleri yok veteriner bize dişleri yok dedi ben petshop'tan mamasını aldım falan eve geldim dişlerine baktım dişleri gerçekten yok takip ettim kediyi kedi dişlerinden dolayı yemek yiyemiyor Kuru mama yiyemiyor ben de hemen düşündüm kurumamayı ıslattım su döktüm yumuşadı kedi bir yiyor bir yiyor anlatamam Bu kedi bir buçuk senedir bu kişilerin evinde hiç yemek yiyememiş ve kedi geldiğinde o kadar halsiz o kadar mıy mıy o kadar yaşlı gibiydi ki kedi yedikçe canlanıyor yedikçe canlanıyor kendine geliyor gerçekten sinir oldum hiç mi bu kurumamayı ıslatıp vermeyi düşünmedin hiç mi gittiğin veteriner sana söylemedi muhtemelen söylemiştir masraf çıkmasın diye yaptırmamıştır O zaman niye bakıyorsun niye evine alıyorsun bir de çocuğu vardı çocuğu kediyi aşırı derece hırpalıyordu kedi hem aç hem de hırpalanıyor ne kadar kötü bir durum Allah'ın izniyle kediyi iyileştireceğim

image

image

image

4 Cevaplar

+1 oy
(3,791 puan) tarafından
Oy kıyamam ya şansı varmış ki size denk gelmiş kedi günde 1 kez tabi tuvalete çıkar yemek yemiyorsa aç ****** inşallah çabucak toplar bizimde 8 aylık bir İran kedimiz var günde 2 kez veriyoruz mama haftada bir de yaş mama veriyoruz. Güzel günler geçirin inşaallah ♥️ 
(4,915 puan) tarafından
Ayy Büşra İran kedisine ısınamadım gitti ben yaa Haydar dümene benzetiyorum o kedicikleri
(3,791 puan) tarafından
Ya kahkaha attım abla ya :D gözleri ömre bedel ♥️ çok uslu cinsleri ama hiç muzurluk yapmaz sadece oyun :D
(41 puan) tarafından
Canım Allah size bağışlasın gerçekten kedi evinin neşesidir bereketidir huzurdur seven herkes kedi sahibi olmalı bence
(4,915 puan) tarafından
Evet yaaa bana göre değil bana biraz yaramaz olacak hoplayıp zipliyack var bnde de biritsh var bide tekir smokin karışımı var
(3,791 puan) tarafından
Aa bende muzur kediye gelemem :D evet canım gerçekten öyle o geldi geleli eve bereket geldi :)
-Reklam-
+1 oy
(4,915 puan) tarafından

Bnde de. Var canım sahiplendim geldiginde hayvancagiz öyle ürkek öyle korkakti ki anlatamam elimizi uzatmadan hemen kendini çeker korkardı şimdi pervane oluyor etrafimizda

image

image

(41 puan) tarafından
Maşallah gerçekten çok tatlı
+1 oy
(2,813 puan) tarafından

Vay benim kuzum ya vok üzüldüm. Biz de kendimizin yavrularını sahiplendirmistik tanidiklarimiza. 4 sene sonra 2 side geri geldi bakamıyoruz diye başlarından attılar. O kadar perişan haldelerdi ki kiyamadik eve aldık kimseye de veremedik

Biri dedi ki zaten hiç ortada dolanmaz çok az yer varlığı yokluğu bir dedi hayvancagiz ne şartlarda yasadiysa pusmus kalmış dem3k ki bize gelince canlandı ozguv3n geldi kendini sevdirdi.

Diğer zapzayif kalmış perişan olmuş dişleri dökülmüş ağzı yara içinde zamanla o da toplamları bir sürü tedavi vs dislerinij bir kısmı çekilmek zorunda kaldı derken güzelce kilo aldı tam bor serseri oldu evin neşesi oldu.

Bu sırada bizim evdeki kendi kedimiz depresyona girdi hayata küstü hayvanın tüyleri beyazladı bildiğin ona da ayrı üzüldük evdekileri kabullenemedi. Ama zamanla alıştılar şimdi koyun koyuna uyuyorlar arada dovusuyorlsr falan ama kardeşler 4 senenin sonunda tekrar buluştular.

Allah sizden de razı olsun sahip çıkmışsınız güzelce bakarsınız insaallah.

image

(41 puan) tarafından
Aminn sizdende inşallah sizinkilerde çok tatlı maşallah
0 oy
(4,296 puan) tarafından

Yani kediye mama alacak paran var ama evladına 1 yapıştırıcı 1 karton alacak paran yok öylemi yalandan duygu sömürüsü yapıyorsunuz evet öğretmen çok doğru bir davranış sergilemiş size ilgisizliğin bu kadarı 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 65 göst.
0 oy
13 cevap 207 göst.
28 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Princess_s mother (654 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 289 göst.

408,339 soru

12,267,607 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...