+2 oy
227 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,547 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Kızlar cam silme bezi ne kullanıyonuz 

6 Cevaplar

0 oy
önce (3,547 puan) tarafından
Kızlar siz evde cam silmiyonuz mu 
önce (572 puan) tarafından
Ahahahah
-Reklam-
0 oy
önce (6,080 puan) tarafından
Cam bezi aldıydım temizlikçiden 2 tanede markası vs yoktu bayada büyük havlu kadar ama açıkçası şu sleepy ıslak mendiller daha güzel temizliyor moba takıyorum bütün kirini alıyor üstünden bide duru suyla geçip kuruluyorum 1 saatte bütün ev pırıl pırıl oluyo 
önce (3,547 puan) tarafından
Ya iz kalıyor sleepy de canım bugulu gibi
0 oy
önce (56 puan) tarafından

image

daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu canım ❤️
Canım cam bu şekilde silinir sen nasıl siliyorsun ki ?
E tabi canım ama en temiz bu şekilde oluyor canım diğer türlü hep pislik kalıyor içinde O beyaz yerlerin falan
önce (2,639 puan) tarafından
Ben de nemliyken kullanıyorsun sandım benimkinde iz kalıyor diyecektim de sen normal usül siliyormuşsun :D bunu nemliyken iz kalmıyor diye övüyorlar tam istediğim gibi olmadı önden kirini almama rağmen. Seninki gibi yapınca eski atlet veya gazete yetiyor bu bezin anlamı kalmıyor benim için ☹️
Oda doğru canım sanki kurulama bezi yerine onu kullaniyomusum gibi oluyo aslında ama diğer türlü iz oluyo yaa temiz durmuyo
Fakat benim burası yüksek giriş o yüzden pis oluyo camlar seninki yüksek katsa belki temiz olabilir canım bir görsen siliyorum ertesi gün önleri leş gibi duruyo :(
önce (2,639 puan) tarafından
Ya ben de anlamadım işte öyle iz kalmıyor diyenleri aynalarda bile kalıyor. Bizim de müstakil ve sobalı penler hep is çekiyor :/
0 oy
önce (4,181 puan) tarafından
İlbays kullaniyorum canım. Geçen yazın başları gibi almıştım hala onları kullanıyorum çok memnunum asla toz iz birakmiyor
0 oy
önce (1,841 puan) tarafından
İlbayssin cam bezini siliyorum evin tozunu alır gibi camlarına elden geçiriyorum haftanın 2 günü siliyorum çok rahat
0 oy
önce (2,804 puan) tarafından
Önce bı bezle toz alıyom sonra su püskürtüyom çek Paz ile cekiyom

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 303 göst.
11 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 174 göst.
30 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde ozlemyc (770 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 126 göst.
3 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tugba.3409 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 148 göst.

406,491 soru

12,191,330 cevap

36,712 kullanıcı

...