+2 oy
223 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,547 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Kızlar cam silme bezi ne kullanıyonuz 

6 Cevaplar

0 oy
önce (3,547 puan) tarafından
Kızlar siz evde cam silmiyonuz mu 
önce (572 puan) tarafından
Ahahahah
-Reklam-
0 oy
önce (6,080 puan) tarafından
Cam bezi aldıydım temizlikçiden 2 tanede markası vs yoktu bayada büyük havlu kadar ama açıkçası şu sleepy ıslak mendiller daha güzel temizliyor moba takıyorum bütün kirini alıyor üstünden bide duru suyla geçip kuruluyorum 1 saatte bütün ev pırıl pırıl oluyo 
Ya iz kalıyor sleepy de canım bugulu gibi
0 oy
önce (56 puan) tarafından

image

daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu canım ❤️
Naısl siliyon canım sadece su mı
Canım önce pimapenleri normal bezle ve süngerle yıkadıktan sonra duruluyorum yine normal bir bezle camları önce camsil sıkıp arkasından cam silme şeyi var iki yönlü onunla temizleyip çekcekledikten sonra
Sade su ile iz kalmaması için bu bezle siliyorum
önce (759 puan) tarafından
Daha başka bir cami kaç tür yaptin ablacim
Ooo cok aşamalı kızzz
Canım cam bu şekilde silinir sen nasıl siliyorsun ki ?
E tabi canım ama en temiz bu şekilde oluyor canım diğer türlü hep pislik kalıyor içinde O beyaz yerlerin falan
önce (2,639 puan) tarafından
Ben de nemliyken kullanıyorsun sandım benimkinde iz kalıyor diyecektim de sen normal usül siliyormuşsun :D bunu nemliyken iz kalmıyor diye övüyorlar tam istediğim gibi olmadı önden kirini almama rağmen. Seninki gibi yapınca eski atlet veya gazete yetiyor bu bezin anlamı kalmıyor benim için ☹️
Oda doğru canım sanki kurulama bezi yerine onu kullaniyomusum gibi oluyo aslında ama diğer türlü iz oluyo yaa temiz durmuyo
Fakat benim burası yüksek giriş o yüzden pis oluyo camlar seninki yüksek katsa belki temiz olabilir canım bir görsen siliyorum ertesi gün önleri leş gibi duruyo :(
önce (2,639 puan) tarafından
Ya ben de anlamadım işte öyle iz kalmıyor diyenleri aynalarda bile kalıyor. Bizim de müstakil ve sobalı penler hep is çekiyor :/
0 oy
önce (4,181 puan) tarafından
İlbays kullaniyorum canım. Geçen yazın başları gibi almıştım hala onları kullanıyorum çok memnunum asla toz iz birakmiyor
0 oy
önce (1,841 puan) tarafından
İlbayssin cam bezini siliyorum evin tozunu alır gibi camlarına elden geçiriyorum haftanın 2 günü siliyorum çok rahat
0 oy
önce (2,804 puan) tarafından
Önce bı bezle toz alıyom sonra su püskürtüyom çek Paz ile cekiyom

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 303 göst.
11 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 174 göst.
30 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde ozlemyc (770 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 126 göst.
3 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tugba.3409 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 148 göst.

406,487 soru

12,191,231 cevap

36,711 kullanıcı

...