0 oy
133 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (799 puan) tarafından
Hamileliğinizde kahverengi kanama yaşadınız mı.Ben bir kaç gündür yaşıyorum.Doktor kontrolüne gittim çok şükür herşey normal.Ilaç yazdı.

20 Cevaplar

0 oy
(2,257 puan) tarafından
Yaşadım ve gebelikte normal değildir.
-Reklam-
0 oy
(400 puan) tarafından
Kahverengi kanama düşük riskidır kırmızı kanama direk düşüktür.. Nasıl normal diyebiliyor doktor 
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Canım kahverengi tehlikeli ya 
0 oy
(3,843 puan) tarafından
Yaşamadım ama kahverengi normal değil diye biliyorum 
0 oy
(320 puan) tarafından
4 hamilelik geçirdim hepsinde kanamam oldu ilk 2si sonlandı son 2 hamileliğimde yatarak geçti ve geçiyor 

Şuan 32 haftalık doktorunuz kanama sebebini bulamadıysa yinede dikkat edin kalkmayın ilacida kullanın
(799 puan) tarafından
Düşükten kaç günde önce aşağa yukarı kanama başladi
(320 puan) tarafından
1 hafta önce az bi lekelemeyin oldu 1 hafta sonra gittiğimde kalbi durmuştu kürtajla aldılar
0 oy
(220 puan) tarafından
4 ay hem kanama hem kahverengi leke de geliyordu çok şükür bebeğimi sağlıkla aldm kucağıma 
0 oy
(685 puan) tarafından
Tam 3 ay yaşadım saglikli doğum yaptim ama. Herkesin aynı olmaz tabi.
0 oy
(850 puan) tarafından
Oğluma hamileyken baya bol miktarda kahverengi akıntılarım oluyodu. Öncesinde de bu şekilde başlayan bir düşük yaşamıştım yine düşüyor sanmıştım. Alel acele özel bir hastanede doktor bulup gittim. Kalp atışı, bebek, kese hepsini gördük. Bi sorun olmadığını anlayınca doktorum demişti ki hamileliğin ilk aylarında rahim ağzı kapanırken bu tür lekelenmeler olabilir. Ama burda kilit nokta şu sağlıklı kalp atışı,kese ve bebek vardı. Yinede lekelenmeler normal kabul edilmemeli doktorun dedikleri harfiyen yapılmalı. İlaçlar fitiller vs
(799 puan) tarafından
Düşük yapmadan kaç gün önce aşağa yukarı akıntı geliyordu
(850 puan) tarafından
5. Haftadan başlayıp 10. Haftaya kadar devam etmişti ama aralıklarla. İstirahat ettikçe bi sorun yoktu ama azıcık ayakta kalsam lekelenme başlıyodu. En son artık tehlike geçmiştir diye düşünüp bi gün dikkat etmemiştim o gün aktif düşük başladı bir daha da durmadı. Zaten boş gebelikmiş. 10 haftalıktı ama kesede bebek yoktu
0 oy
(1,845 puan) tarafından
İki hamileliğimde de 14.haftaya kadar oldu. Düşük riski vardı iğne ve ilaç kullandım kanama kesilene kadar. Normal deyip ilaç vermediyse doktorunu değiştir. Benim ilk doktorum düşer bu bebek umutlanma dedi ilaç vermedi ben başka doktora gittim ilaç ve iğne başladık. Şükür sağ salim dogdu 
0 oy
(4,606 puan) tarafından
Ben 11 haftalikken kahverengi kanama yaşamıştım doktor alttan muayene etti eski kan falan dedi ne demekse artık bilmiyorum sıkıntı çıkmamıştı 
0 oy
(70 puan) tarafından
Ben yaşadım sadece leke şeklindeydi sorun olmuyor kanama gbi çoksa tehlikeli hatta erkekse ondandır dediler erkek şuan 36. Haftamdayum
0 oy
(167 puan) tarafından
Ben yaşadım devletteki doktor dış gebelik olabilir falan dedi sonra özelde bı doktora gittim çok aglamistim ilk bebeğim olduğu için bişey de bilmiyorum sağolsun doktor kalp atışlarını duydu öyle bişi yok dedi yerleşme kanaması falan dedi şimdi kızım 3 yaşında daha demin koltuktan ziplarkenn havada tuttum yani uzulmeyin doktor bişey yok dediyse 
0 oy
(4 puan) tarafından
Evet damla damla oluyor cocuk yerlesip buyuduk sira olabiliyor. Ama herkesde ayni olmayabilir ve kirmizi kanama olursa mutlaka acile gidin
0 oy
(1,846 puan) tarafından
İlk çocuğumda yaşadım adet günü lekelemme ama onun kalp atışı olmadı yani olduğu gibi kalbi durmuş meğer iki kızımda yaşadım doğuma kadar lekeler benim hamielleiklerim hep lekeli oluyordu ilk kızımda hep hastaneye gidiyordum doktor diyordu sorun yok kucugunde oluyordu ama gitmiyordum dedim hamileliklerimde demekki yaşayacam bu durumu hep şükür ikisini aldım kucağıma bebekte sorun yoksa korkma canım 
0 oy
(1,769 puan) tarafından
Yasadim. Ben almanyadayim doktorum ilac falan hicbirsey vermedi. Kirmizi kan tehlikeli diye biliyorum. Su an kizim 2.5 yasinda sukur
0 oy
(2,428 puan) tarafından
7. Haftada oldu lekelenmem üç dört gün sürdü düşük tehlikesi filan yaşamadım şükür 
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Bn yasadim kirmizi kanamaya cevirdi acile gttim yatirildim 
0 oy
(328 puan) tarafından
Ben de yaşamıştım. Hatta çok korkmuştum. Doktor bir şey yok ilk haftalarda kahverengi lekelenmeler olabilir normal dedi. Ama tedbir amaçlı progestan vermişti. 
0 oy
(211 puan) tarafından
Korkutmak amacıyla söylemiyorum yaşadım ilk gebeliğim de ve düşük oldu ikinci gebeligimdede oldu doğuma kadar ilaç kulandim en son erken doğum yaptım 
(799 puan) tarafından
Ilk gebeliğinde aşağa yukarı kaç gün akıntı olduktan sonra düşük ile sonuçlandı
(211 puan) tarafından
İki aylik düşük oldu
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Evet oğlumda bı kaç kere olsu pregestoron firil olalark kullandım geçmişti 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 255 göst.
+1 oy
52 cevap 448 göst.