Kızlar benim bebeğim erken ve düşük kilo doğdu ...neyse şükürler olsun ki 4 aylık olduk . Etrafımızda bircok kişi " aman ne kadar küçük "!daha neler neler.... Eşimin kuzeni de benden 1 ay sonra doğum yaptı onun kilosu iyiydi burda nişan var diye gelmişler aktabalar hepsi toplammis ( bebegim usir diye gitmedkm) neyse geçen akşam da dayısına gittik eşimin yenge diyor ki ayyy zeynep in kızı daha iyi kilolu falan ...çok üzüldüm surekli bebegimi kıyasliyprlar ama annesi üzülür diye düşünen yok suan yazarken bile tutamıyorum kendimi...daha bir sürü olay var böyle takmayim diyorum ama olmuyor hep içimde hepsi niye uzuyorlar ben kotu bı anne deilim tamam mı kusura bakmayın sadece içimi dökmek istedim
Hosgeldın kardeş hosgeldın burası teksas daha benımkı anne karnında ona bıle laf soyluyolar senınkı bı üst level.benım yegenımde erken dogdu ve mınıcıktı hala da mınıcık cıtı pıtı cocugun kılolusu makbul degıldır bana gore her ınsan bir mı kı bebeler bir olsun.bebegın kılosuna doktor normal dıyosa endıselenme.O insanlara da kıloluysa laf sok zayıfsa da çöp gibisin bak senle ben bırmıyız dersın.lafı tıkıyacan agızlarına kı konusmasınlar.mınık bebegıne sevgıler emınım çok minnoştur
1,487,754 soru
24,320,296 cevap
345,276 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın