0 oy
192 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
Arkadaşlar merabalar , geçen hafta eşimin köyden uzak akrabasının düğünü vardı, kayınvalidem de eşimden onları (kayınpeder görümce kaynana) evden düğüne düğünden tekrar evlerine götürmelerini istemiş eşimde kabul etmiş buraya kadar problem yok. Bende gelinleri olarak bekliyorum ki bana da desinler ki ‘sende gel’ konuyu falan acıyorum aa düğün varmış kim evleniyor falan tek cümleyle konuyu kapatıyolar neyse düğün günü eşim ailesini almaya gidiyor evlerine kayınvalidem diyor ki istersen sende gel düğüne eşimde hanımımın olmadıgı yerde bende olmam diyor kayınvalidem e hanımında gelsin o zaman diyor. Eşim de şimdi mi söylenir diyor. Durum böyle neden niçin olay bu şekilde gelişti aşırı merak ediyorum ve yüz yüze gelince benim davet edilmediğim ortama eşimi de lütfen davet etmeyin demek istiyorum. Kabaca olur mu

8 Cevaplar

0 oy
(34 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Biraz kaba olur ama kırıldığını alttan alttan belirt onlara bence yaptıkları güzel birşey değil ama aranızı bozmaya değecek birşey de değil üzülme bence illa ki bir sebebi vardır eğer sebebi yoksa da kafana takma eşinle aran iyi olsun yeter gerisi nanay
(3 puan) tarafından
Doğru diyosun
-Reklam-
+1 oy
(4,295 puan) tarafından

Ben burda suçu eşinde bulurum eşinin demesi lazım canim beraber gidelim diye kaynana çağırmak zorunda değil 

(3 puan) tarafından
Ama eşime düğün sahipleri tarafından gelen bi davetiye yok ki
(4,295 puan) tarafından
O zman kaynanaya çatmak için yer arıyorsun çünkü düğün sahipleri seni cagirmamis kaynanan cagirsa ne cagirmasa ne evin ayrı sonuçta
(3 puan) tarafından
Sanırım anlatmak istediğimi anlayamadınız.
0 oy
(417 puan) tarafından
Söyle onların yaptıgı kabalık
0 oy
(4,654 puan) tarafından
Belki uzaktan akrabaymis ya canım gelmeni gerekli görmemiştir ama yine de teklif etmeliydi tabi.ama helal olsun kocana bak nasıl da lafını vermiş 
(3 puan) tarafından
Aynen teşekkür ediyorum
0 oy
(630 puan) tarafından
Eşiniz gereken cevabı vermiş zaten. Sizin extra bir şey söylemenize gerek yok. Olurda başka zaman konu açılırsa, son anda heber verdiniz, nasıl gelelim deyip geçiştirin. 
(3 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Kocan gerekeni demis zaten, bence hic konuyu açma senin dedigin laf edilir. Yeri ve zamani gelir elbet o zaman dersin, kocamı davet edip beni yok saymanız bana verdiginiz degeri gauet iyi gosterdi diye
(3 puan) tarafından
Bu da iyi bunu da not alayım teşekkürler
0 oy
(2,813 puan) tarafından
Valla esin adammış da lafını söylemiş gerisi önemli değil 
(3 puan) tarafından
Aynen teşekkürler
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Eşin götürecekse ve eşin getirecekse eşin bir şekilde o düğüne gitmiş oluyor zaten eşinin daha ilk konuşmada e ben geliyorsam eşimi de getireyim demeliydi bence Kayinvaliden sizin adınıza davetiye yoksa ondan gelin dememiş olabilir uzak akraba olduğu için gitmek istemeyeceğini düşünmüş olabilir düğüne gidip takı takmanız gerekebilir ondan istemeyebilir veya daha basiti akıl etmemiş olabilir tanıyan sensin sen daha iyi yorumlarsın
(3 puan) tarafından
Bu yorum da benim için farklı bi bakış açısı oldu teşekkür ediyorum. Hayır eşim götürdü sonra eve geldi yemek yedi aradılar düğün bitti gel al diye geri almaya gitti. Zaten eşim hanımım yoksa gelmem dedi kayınvalidem ona sende gel dediğinde. Düşünüyorum acaba diyorum benden mi utanıyolar ne biliyim bi türlü oturtamadım kafamda

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 297 göst.
18 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 651 göst.
0 oy
22 cevap 975 göst.
14 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Senem__ (1,091 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 580 göst.
24 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Kilci Emine (8 puan) tarafından soruldu