+4 oy
454 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,367 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar hayırlı cumalar uyandımi bebeler yapıldımi kahvaltılar neler yapıyorsunuz ♥️ ☺️ 

Yarım saat oldu oğlum uyandı akşama yemeğimi yaptım börek için iç hazırladım soğumaya bıraktım işlerimi toparladım annem geçen horoz kesip yollamış koca gazanla onu attim aygaza tavuk suyum bitmiş ♥️☺️

Bi balkondan çamaşırları toplamam lazım birde evimi silip süpürge yaptim mı tamamdır akşama kadar yatış ♥️☺️

image

18 Cevaplar

+1 oy
(4,367 puan) tarafından

En İyi Cevap

Keyif saati :angel:

image

-Reklam-
+1 oy
(15,693 puan) tarafından
Günaydın. Maşallah valla enerjine hayranım. Bende büyük kizimi okula, eşimi işe yolladim. Küçük kizimla keyif yapıyoruz. 
(4,367 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun

Benimki de babasıyla gitmek istedi izin vermedim küstü
+1 oy
(1,400 puan) tarafından
Eşimi işe gönderdim, tam o an kızım uyandı ona da formül mama yedirdim uyuttum, bende yatağa uzandım. Kız sabah erken saatlerde nasıl kahvaltı yapıyorsun öyle? Ben asla yiyemem ogurmekten :D
(4,367 puan) tarafından
7 yıldır pek şaşmaz çünkü eşime kahvaltı hazırlarim onunla birlikte bende yapar işlerimi yaparım alışkanlık
+1 oy
(390 puan) tarafından
Benim bebe de 5 de uyandi en tatlı alarmım. Babasıyla görüntülü görüştük ( yurt dışında) . Şimdi onu uyutnaya çalışıyorum bende yaptım kahvaltımı ekmeğin içine yumurta koydum yedim :)
(4,367 puan) tarafından
Allah kavuştursun inşallah cnm

Ac kalmaktan iyidir
+1 oy
(1,716 puan) tarafından

Afiyet olsun enerjine hayranım Büşra abla<3 bende bugün sabah namazından sonra uyuyamadım doktor randevum var bebişi görmenin heyecanıyla.

belki cinsiyeti de gösterir 15 haftalık oldu 

(4,367 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️

Güzel haberlerle gel inşallah ♥️

Benimde öğleden sonra var ama büyük ihtimalle gitmem ben doktor gelsende olur gelmesende dedi salı doğumum var
(1,716 puan) tarafından
Rabbim kolaylık versin inşallah
+1 oy
(727 puan) tarafından

Bebek uyanmıyo gece 5 den belli şimdi uyumaya geçiyor 

image

(4,367 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun benimki de uyumaz ama ben bi gece güzel uyudum eşim sag olsun Sabaha kadar baktı
0 oy
(5,439 puan) tarafından

Afiyet olsun canım ❣️

Bende işlerimi bitirdim kahvaltı yapcam artık strateji yapmaya karar verdim o yukardaki deli kadın uyutmuyo benı madem öyle ben artk o açmadan süpürge acıyorum işlerimi bitiriyorum ☺☺hem erkenden işim bitiyor hemde sinirlerim tepeme çıkmıyo ☺☺:)

(5,439 puan) tarafından
Benım burdan kendı evıme çıkmama az kaldı ama tek duam bu kadına benden sonra öyle biri gelsinki onu doğduğuna pişman etsin Allah'a havale ediyorum o kadar nefret ettım kendisinden..
(4,367 puan) tarafından
Ona benim gibi biri lazım işkence çektirmekten zev alan biri o ben oluyorum :)))))))
(5,439 puan) tarafından
☺☺☺Allah seni kız ☺☺çektirsin de ona ne olursa olsun
(4,367 puan) tarafından
Eden bulur canım hiç merak etme
(5,439 puan) tarafından
İnşaAllah canım❤
0 oy
(17,308 puan) tarafından
6.30 da uyandilar. Yatakları topladım. Kızı okula hazırladım götürdüm. Geldim sobamı doldurdum yaktım kahvaltı hazırladım şimdi oturdum kahvaltı yapacam 
(4,367 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm
0 oy
(574 puan) tarafından
Günaydın küçüğüm uyuyor büyüğüm okulda bende yataktan çıksam iş yapıcam
(4,367 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm
0 oy
(4,300 puan) tarafından
Gunaydin cnm bnde oglani oka biraktim suan hastahanedeyim kontrole geldik inşaAllah guzel haberler alırım 13+ 2 yiz bugun 
(4,367 puan) tarafından
Maşallah güzel haberler le dönersin inşallah
0 oy
(277 puan) tarafından
Akşam yemeği ocakta bebemin karnı doydu akşamdan astigim çamaşırlar kurudu katladim yerleştirdim çamaşır yıkandı asıldı mutfak toplandı bulaşık makinası boşaltıldı bütün işim bitti akşama kadar bebemle ilgilenirim artık 
(4,367 puan) tarafından
Maşallah
0 oy
(3,421 puan) tarafından
Günaydın afiyet olsun bende hazırladım şimdi yapıcaz kahvaltı çok da uykum var akşam için benim yemek de hazır
(4,367 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm bu Sabah güzel başladım gece oğlumu eşim baktı ben deliksiz uyumuşum
(3,421 puan) tarafından
Sen uyu hem hamilesin hem rahatsızsın bizden daha çok uykuya ihtiyacın var senin bide bağırsaklar yerinde olsa tutamayacak lar her işini öğlene kalmadan bitireceksin maşallah diyelim nazar değmesin
0 oy
tarafından
Bende yemeğe bizim meşhur yemeği yapacam ')

Şamşamot 'adi )) 
tarafından
Dene bı ara
Patates haşla
Soğan tavuğunu pişir
Baharat salça
Karıştır bunların hepsini

Kızartmak istiosan mayalı hamur yap.
Haşlamak istiosan kesinlikle mayasız olacak patlamama için :)
(277 puan) tarafından
Ben yapmam yaa annem yapar ben yerim :) hep der hamur açıyorsun yapabiliyorsun yapsana diye ama uğraşmak istemiyorum yapan var diye :)
tarafından
Yap kız sende')))
(277 puan) tarafından
Yapıyorum hjhjhj ama annem bilmiyor
tarafından
Hahaj iyimis cnm ')
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Âfiyet olsun. Nerde canım ayak üstü bir. Şeyler attım ağzıma bebek durmuyor. 
(4,367 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah cnm
(1,081 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim
0 oy
(4,127 puan) tarafından

masaAllah Büşramm<3

Bizde 9 da kalktık babamız geceden geldi kahvaltı ettik süt vardı onu tasirdim . Şimdi markete gitcez eczaneye gidip test alcam hala adet olmadım :ninja: delircem :'( 

Akşama yemeğim var akşama kadar kızla yatcaz sonra oyun oynucaz takilcaz :D

(4,367 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm ♥️

Bende süt aldım üşenmezsem kaynaticam
(4,127 puan) tarafından
Ben kaynattim maya yapılacak:)
(4,367 puan) tarafından
Ben kaynatıp soğutup dolaba koyucam canım yoğurdu yeni mayaladim var pazartesi günü oğluma bi tepsi bisküvi pastası yapip ertesi gün doğuma gidincem ben yokken durmazsa oyalansin diye onun sevdiği ne varsa yapıp dolaba koyucam
(4,127 puan) tarafından
Ahh analık ♥️ ne zaman senin doğum
0 oy
(342 puan) tarafından
Günaydın canım hayırlı cumalar afiyet olsun bende evleri topladım dubleks evim çamaşıt attım bebegime kahvaltı hazırladım oğluma hazırladım kendime hazırladım hastayız bide hepimiz oldu bu saat
(4,367 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm
0 oy
(18,038 puan) tarafından

Afiyet olsun canm 

Biz Geç uyandık bugün yeni kahvaltı ettik simdi sofrayı toplayip evi temizleyip halim kalırsa yürüyüş yapicam 1 aydır erken doğum korkusuyla hep yattim çok şişmişim:)
(4,367 puan) tarafından
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah gerçekten yürüyüş iyi geliyor canim akşam bende çıktım çok iyi geldi
0 oy
(3,379 puan) tarafından
Kız Büşra her gün diyorum salıya daha var. Sağlıkla gelsin bebisin

İlgili sorular

+1 oy
30 cevap 511 göst.
0 oy
21 cevap 342 göst.
4 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 456 göst.
29 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,367 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 544 göst.
23 Kasım 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Limonlu olmayan kek (4,406 puan) tarafından soruldu

409,602 soru

12,313,608 cevap

38,782 kullanıcı

Kategoriler

...