0 oy
275 göst.
Diğer kategorisinde (682 puan) tarafından

Sabah kalktı yüzünde vardı bir şey ısırmıştır dedim. Sonra başka yerinde yine çıktı. Bezini almak için açtım bacakları full böyle. Benek benek. Kıpkırmızı ve sıcak. Yani o yaraların olduğu yerler sıcak diğer yerler biraz daha serin. Aklıma el ayak hastalığı geldi o nasıl oluyor bilmiyorum gerçi ama. Gövdesinde yok. Ayaklarında var. Biraz da vücudunda. 28 aylık. Alerji değildir çünkü hep yediği şeyleri yedi değişik bir şey yemedi. Araba olmadığı için öğleden sonra götürcem sağlık ocağına. Hastane çok uzakta. Onlar yönlendirir. Akşama da acile götürürüz.

image

image

image

9 Cevaplar

0 oy
(568 puan) tarafından
Tek başına böcek ısırmasına da benziyor gibi düşinsim. Belki bi böcek ısırdkysa vücut böyle de tepki vermiş olabilir. 
(682 puan) tarafından
Bilmiyorum ki ya hiç daha önce böyle olmadı
(568 puan) tarafından
Geçmiş olsun bence bi sağlık kurumuna danışın
-Reklam-
0 oy
(4,167 puan) tarafından
Alerji canım bir şey ısırmış alerji yapmış gibi benim de böcek ısırınca böyle oluyor kaşıdıkça artar yıkayın güzelce kaşıntısını alsın
(682 puan) tarafından
Valla bilmiyorum ama kaşınmıyor sanırım. Eli hiç oralara gitmiyor. Sadece görünce ağladı bir de bana dokundurtmak istemedi
0 oy
(401 puan) tarafından
Alerjık ya yediği bısey dokundu ya da bısey ısırmıs
(682 puan) tarafından
Alerjik değildir aynı şeyleri yedi ama bilmiyorum ya
(401 puan) tarafından
Eğer agzında yuzunde de çıkıyorsa bısey alerjı olmuştur defalarca oglum oldu ordan biliyorum.
(682 puan) tarafından
Yüzünde de çıktı, doktora da götürdüm alerji dediler ama her zaman yediği şeyleri yedi. Doktor dokunduğu bir şey de yapmış olabilir dedi. Bilmiyorum artık.
0 oy
(2,254 puan) tarafından
Sanki kurdeşen dökmüş gibi kullandığı ilaçlar varmı? Çocuğunuz penisilin gurubu antibiyotik kullandımı? 
(682 puan) tarafından
Yok hayır hiç ilaç kullanmıyor
(2,254 puan) tarafından
Enfeksiyonda tetikleyebilir.
0 oy
(11,393 puan) tarafından
El ayak böyle olmaz canım alerji gibi duruyor
(682 puan) tarafından
İnşallah değildir götürecem öğleden sonra
0 oy
(955 puan) tarafından
Tahta kurusu yemiş olabilir benim oğlumda olmuştu allerji şuruplu vermişti doktor 
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Vücudu alerjik tepki vermiş gibi görünüyor uyumadan önce yada uyandığında farklı birşey yedi mi canım 
(682 puan) tarafından
Uyumadan 1-2 saat önce yoğurt yedi sadece
(2,329 puan) tarafından
Belki yoğurda belki de süt ve süt ürünlerine alerjisi vardır canım. Yada hazır yoğurt alıyorsan aldığın markanın içinde ki herhangi birşey yapmış olabilir. Eğer vücudunda başka yerlerinde de çıkarsa doktora götür bence. allerset diye alerji ilacı vermişti benim oğluma doktor, 2-3 güne geçmişti ama minimum bir hafta kullanmak gerekir vücut tamamen atsın diye, senin çocuğunda da belki verirler yada başka bir ilaç
0 oy
(11,877 puan) tarafından
Acile götür bacım bu alerji.alerjik deri dökülmesi deniyor.kasidikca da çoğalır.bir iğne vuruyorlar yarım saate buz gibi ter temiz oluyor.ah ah ne çektim ben bundan alerjim var benimde.
0 oy
(13 puan) tarafından
Kizim da da oldu oyle goturdum pireden suphelendim el ayak hastaligiymis gecmis oldun canm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 271 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde acemi_anne (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 717 göst.
2 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tugbabirol28 (1,872 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
18 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya-ya (549 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 101 göst.
18 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nesibe4450 (79 puan) tarafından soruldu

408,624 soru

12,279,810 cevap

37,855 kullanıcı

Kategoriler

...