0 oy
336 göst.
Diğer kategorisinde (610 puan) tarafından
Evlenince herkesin etrafında olmuştur ısrarla çocuk yap diyen hani çocuk yok mu yoksa olmuyor mu diye soruşturup duran tipler bu kişiler hakkında ne düşünüyorsunuz?? Gerçekten bizim iyiliğimiz için mi sorup duruyorlar? Şahsen ben şuanda hiçbirinin yüzünü bile görmek istemiyorum da hamilelikte psikolojim bozuldu :( :( 

10 Cevaplar

0 oy
(2,351 puan) tarafından
Bana kmse ole demedi 2 yil evlilign otursun yiyin icin gezn zamani  gelince olur zaten dediler :)) bn ilk gunden hamile kalmism 1 bcuk aylikti ogrendgmde o zamnda  alacagi nefes yiyecegi nimet varmis hayrlisi olsn dediler teselli ettiler :))
(1,567 puan) tarafından
Sansliymissin :))
-Reklam-
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Eşimin aileside cocuk cocuk cocuk diye her seferinde laf atıyorlardı.. 2 sene oldu ilk haftalardayım cok agrım ve kese etrsfımda kanama var ve hafta sonuna tasınmamıs gerekiyordu zorunlu bir kere arayıp iyi misin demediler.. Eşim uyurken esimi aradılar bende doktordan gelmiştim actım ahmed grip oldu uyıyor dedim sen ne yapıyorsun falan doktordan geldim dedim kese etrafımda kanamam varmıs cogalırsa keseyi koparır dinlen iş yapma dedi dedim. Güldü güldü ay sen nasıl is yapmıcan ev tasıyon dedi.. Oyüzden herkes cocuk yap demeye diyor.. Ama kimse yanında olmuyor.. Bazılarıda acaba olmuyor mu diye meraktan diyor.. Hepsine sinir oluyorum.. 
0 oy
(2,181 puan) tarafından
Allah onlara akil fikir versin. bizim de olmadi 2 sene kadar dusugum oldu kistlerle ugrastim falan bi ton dert. sanki biz istemiyomusuz gibi sacma sapan dedikodular cikardilar. kimse bunu anlamiyo bu bebek biz istedik diye olmuyo Rabbim bize nasip ediyo.. cok cahiller cooook
0 oy
tarafından
Ben 1 buçuk yıl kaynanam da dahil başımın etini yedi hele eşimin babaannesi Allahım kadın beni deli ediyordu o yüzden köye gitmek istemiyordum. Biz isteyerek yapmıyoruz diyordum. Ona da inanmıyordu doktora bi git deyip deyip duruyordu. Bide bizde bel bağlatma vardır koca karı şeysi bi çok kişi öyle hamile kalmış sana da onu yapalım diyordu. Allahım çok şükür geçti gitti o günler. Büyük diye bişi de demiyordum.
0 oy
(725 puan) tarafından

Merak etme sadece bu dert sende yok.. Eylül de evlendik daha 2 haftamız dolmadan her yandan dedikodular duymaya başladım düşün daha iki üçüncü haftam ve millet çocuğum olmayacak diye konusmaya başlamis bile..... Eşimin halası beni her görüşünde çocuğun yok mu yoksa olmuyor mu diye başladı ben çok sinirleniyordum ama birsey diyemiyordum ta ki yine birgün görümcem - Bak bunun 1 ay içinde çocuğu oldu oldu yok olmadı bir daha olmaz bilmem onu hangi imama götüreceğiz dedi.... Aklım durdu eşimle anlaşmıştık en az 6 ay düşünmeyi z demiştik ama bu cahil insanların dediklerine dayanamadım veee hamile kaldım şuan 8.ayımdaym:angel:

0 oy
(1,567 puan) tarafından

Bence sirf meraktan soruyorlar acaba cocuklari olmuyor mu diye. Benimde 1 bucuk sene olmadi. Her onune gelen taniyan tanimayan sormus memlekette annemlere. Hatta yengeme yengemim komsusu sormus gorumcenin cocugu var mi diye kadini gormuslugum yok cocuk soruyo. Yakin cevreyi sen dusun ;)

0 oy
tarafından
Benim oğlum oldu halam şimdi ikinciyi peşine yap diyor ben de bu benim bilecegim sey dedim çocuk olsa da konuşuyorlar olmasa da 
0 oy
(8,266 puan) tarafından
Kuzum kımısı iyi nıyetlı kımısı kotu niyetli soruyor arastırıyor.Ben 5 yıl yapmadım bebek eşimde bende istemedik hazır degıldık kendımızce.Kayınvalıdem cok ısrarcıydı o da oglunun cocugu yok mu dıye soranlar yüzündendi.Ama kımseye lafını ettırmedım sımdı oldu 30 haftalık gebeyım bu kezde baska seylerle ugrasıyorum cevremde duyanlar olmuyo muydu dıye dr sordu tüp bebekmı die soran bıle oldu.yanı ınsanları takarsak ciddi ölçüde psıkolojımız bozuluyo duymamazlıktan gelerek cevap vermeyeceksın o zaman sorduklarının yanlıs oldugunu bilirler. 
0 oy
(3,187 puan) tarafından
:D belki birgün bızde öyle oluruz...
0 oy
(834 puan) tarafından
Hepsine gülümseyip inşallaha maşallah la geçiştiriyordum ama bir gün kaynanamın kaynanası yani benim büyük kaynanam bir cemiyet ortamında  kadın erkek amca enişte hala teyze varken ve sohbet edilirken bana ' döllü döşlü ol gızııım inşallah Allah döllü döşlü etsin' dedi. Herkes güldü filan ben tabi bu tabiri anlamadığım için gülümseyip sağol babanecim filan  dedim ama içimden döl möl ne diyo lan bu kadın millet içinde diyorum. Kültürler farklı olunca bazen oluyor böyle... bizde böyle bir tabir yok yani çok acayibime gitmişti kıpkırmızı olmuştum. Ne bileyim hamile kalasın doğurasın anlamında dediğini... :D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 131 göst.
7 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ayazmoms (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 188 göst.
26 Nisan 2022 Aile kategorisinde alparslaninannesi (485 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 123 göst.
7 Şubat 2024 Aile kategorisinde Angel1992 (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 135 göst.
30 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Citipiti (2,295 puan) tarafından soruldu

378,189 soru

11,319,143 cevap

34,765 kullanıcı

...