+1 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (639 puan) tarafından
Namazı devam ettirmekte zorlanıyorum telefonda kullana bilecegim bir namaz uygulaması öneriniz vari  yada farklı bir tavsiyeniz var mi

6 Cevaplar

+2 oy
(5,751 puan) tarafından
Ezan vakti pro çok güzel uygulama canım. 
(639 puan) tarafından
İndirim  hemen
(482 puan) tarafından
Kesinlikle çok güzel uygulama. Ben de kullanıyorum ve etrafımdaki herkesin telefonuna indiriyorum :))
-Reklam-
+1 oy
(2,184 puan) tarafından
Ezan vakti ve namaz arkadaşı bul kendine teyzemin kızı sağ olsun çok yardımcı oluyor bana 
0 oy
(1,862 puan) tarafından
En iyisi bir tane deftere namaz çizelgesi yapıp her vakitin kıldığında çarpı atman.

Böylece hem görmüş olursun kıldığın namazları hem de daha çok heves edersin
(639 puan) tarafından
Doğru  teşekkür ederim hemen deniyim
(1,862 puan) tarafından
Rica ederim canım..ona ilaveten zikirleri de yapabilirsin. Gün içinde okuduğun Yasin mülk Nebe surelerinde yazabilirsin mesela
(639 puan) tarafından
3 yaşına gircek oğlum. Var namazi bile düzene koyamadim çok denedim ama olmadı bazen ben  unutuyorum. Bazen sonraya erteliyorum. vakit geçiyor
 Bazen namaz üstünde oğlum sabote ediyor isallah namazı düzene koyarsam  zikir ve Kur'an da devamında gelir
(3,164 puan) tarafından
Olsun canım etsin nolacak çocukların yaptığından sen namaza odaklan. Ben de aylardır kılıyorum elhamdülillah oğlum alışmasına rağmen bazen rahatsız ediyor. Ona oyun kurup kılmaya çalışıyorum rahat kılmak için
(1,862 puan) tarafından
Aynen öyle. Birde birazda çevre etkisi de oluyor. Sürekli konuşup bunları istişare edecek biri ya da birileri olursa yanında yamacında daha iyi olacaktır
0 oy
(2,818 puan) tarafından
10 senedir ezan vakti proyu kullaniyotum tavsiye ederim
(400 puan) tarafından
Güncelleme geldı ezan vakıtlerınde ezanı okumuyor :( kaçırıyorum
0 oy
(2,724 puan) tarafından
Zorlanıyorum kelimesi bana bahane geliyor, şeytan vesvese veriyor ve sen onu dinliyorsun ,kılmak isteyen kılar zaten bu bahaneleri bırakın artık, gezmek tozmak olsa dakikası dakikasına yaparsınız ama iş namaz olunca bin türlü bahane sunuyorsunuz, şeytanın vesvesesine uyumuyacan namazını güzelcene kılacaksın bu kadar basit 
0 oy
(220 puan) tarafından
Namaz vakti pro var siyah ekran ay ve cami resmi var onu kullanıyorum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 100 göst.
23 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Cnsuuu (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 22 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,712 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 62 göst.