0 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde (315 puan) tarafından
A 101 den tavuk alıyorum tarihine 3 gün falan var aşırı dercede kokmuş çıkıyor peynir alıyorum kokmuş çıkıyor süt alıyorum sütün üstünde sarı su birikmiş yaşayan varmı yoksa bizim bölgedeki A101 mi böyle şikayet edicem artık

19 Cevaplar

+3 oy
(7,884 puan) tarafından
101 den hiç öyle şeyler almam çok gitmem zaten hele ki et tavuk ürünleri asla almam kasaptan alıyorum 
(315 puan) tarafından
Tatil beldesinde yaşadıgım için kasapta baya pahalı oluyor ordan da almıcam artık pahalıysa pahalı alıp yerim napim
(704 puan) tarafından
Ayda 5 kere yiyorsan 1 kere ye kalitelisini ye bence canım , bende 1-2 aldım kokuyordu yiyemedik bir daha a101den asla alışveriş yapmadım
-Reklam-
+1 oy
(2,065 puan) tarafından

Asla almayın o tarz şeyleri...ben sadece şok kahve seviyorum ama asla ne süt ürünlerini nede et ürünlerini almıyorum..kaç kez 101 de bakliyat kurtlu söyledim şokdan annem lor alsa kokmuş... sadece ben indirimden çorap kap kacak alıyorum:))3 harfli marketlerden

(315 puan) tarafından
Kahramanmaraş canım
(2,065 puan) tarafından
Tatil beldesi demişsiniz dedim Akdeniz falanmi
(315 puan) tarafından
Kahramanmaraş Akdeniz bölgesinde zaten ama denizimiz yok dogru :) ılıca  kaplıcaları var küçük bi tatil köyü diyebiliriz daha dogrusu
(2,065 puan) tarafından
Şimdi anladım:) ılıca olduğunu bilmiyordum öğrenmiş oldum teşekkürler
(315 puan) tarafından
Bekleriz efendim buyrun gelin :)
0 oy
(7,390 puan) tarafından

2 3 ay önce birisi bimdem tavuk almisti kurtluydu. Burada paylaşmıştı 

(315 puan) tarafından
İadeye gidince de bi ton laf ediyorlar bakıp alsaydınız falan diye gerçekten kurtlu tavuk ne ya hayvanlar bile yemez insanlara satıyorlar
0 oy
(4,094 puan) tarafından
Hiç yaşamadım ama bir keresinde pirinç paketinde buğday bitleri görmüştüm yaz dönemiydi sonra da rastlamadım hiç 
(315 puan) tarafından
Kaynanamın makarnasından da kurt çıkmış öyle dedi
0 oy
tarafından
Ben her ay alırım ordan sipars verirm hep de bakarm tarhlere hepsndende alirm ama hiç karsilasmadim böyle bu durumla
(315 puan) tarafından
Umarım karşılaşmazsınızda bazı bölgeler çok özensiz gerçekten
tarafından
Doğru canm oyleler stokda yokmuş 185 TL iptal yaptılar hala yatrmadilar 1 ay oldu nerdeyse eksik ürün geldi 84 de öyle var oda yatmadı hâlâ normalde böyle durumda hep yatardi yatması incelemedeymis hata kendilerinin ürünlerde tarihle alakalı bsey yok ama böyle yapmaları yanls ki insallah bı dhaa karsilasmazsin
0 oy
(1,871 puan) tarafından
A101n ürünleri hep bozuk yada kokmuş oluyor oradan çocuklara abur cubur bile alınmaz 
(315 puan) tarafından
Bende alışverişi bırakıcam aktüele bakarım arada
0 oy
(3,900 puan) tarafından
A101 den et tavuk süt almam. Onun birsah sütünu Twitter'da ifşa etmişlerdi. İçinde su orani daha fazlaydı. 
(315 puan) tarafından
Bide diger paket sütlere göre rengi falan bir garip zaten komşumdan alıyorum inek sütü çocuklarıma da pasta yapmak için vs alıyorum arada bi daha da almıcam
(3,900 puan) tarafından
Alma canim, Torku içim pınar bu markalardan şaşma.
0 oy
(7,390 puan) tarafından

image

buldum o postu
(315 puan) tarafından
İnanamıyorum ya
0 oy
(12,545 puan) tarafından
a101in süt ürünlerinde genel bir sorun var bence. çok uxun zamandır almam 
(315 puan) tarafından
Bende almıcam bide şikayet edicem üstüne
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Valla canım az olsun sağlıklı olsun. Biz toros tavuk dışında yemiyoruz. Dediğin gibi bozuk olmasa bile lezzet falan da kalmadı peynirlerde falan. 
(315 puan) tarafından
Çok dogru bende süt alıp kendim yapıcam peynirimi
(3,136 puan) tarafından
Çok iyi olur. Köylerde bidon peyniri satılıyor hem de çok ucuza geliyor markete göre
(315 puan) tarafından
Salamura Keçi peyniri biraz pahalı oluyor ama inek peyniri ucuz aynen
0 oy
(2,293 puan) tarafından
Bende ordan süt ürünleri almıyorum ya kefir falan baktım hep tarihi geçmişti 
(315 puan) tarafından
Yazık insanlara bilmeden biri alıp çocuguna falan içirse ne olacak
0 oy
(3,108 puan) tarafından
A101 de yiyecek grubu genelde bozuk tavuklara yeni basıyorlar ben hiç gitmem sadece indirimli tuvalet kağıdı deterjan falan gelırse o zaman giderim genelde tarım kredi bim migros dan alırım tavuk ve kıymayıda kasaptan alırım
(315 puan) tarafından
Tarım kredi yok oldugum yerde ama olsa ordan alırdım
(3,108 puan) tarafından
Peynir ürünleri çok kaliteli bide tavuk da iyi marka satıyor
(315 puan) tarafından
Peynirimi kendim yapıcam tavugu da kasaptan alıcaz artık napalım
(3,108 puan) tarafından
En iyisi
0 oy
(672 puan) tarafından
Bugün bende. Yufka aldım küflenmişti ama farketmeden bı tanesini yemistik
(315 puan) tarafından
Bizim burdakinde yufkalar parçalanıyor bayatlıktan paketin dışındaan belli yani
0 oy
(1,089 puan) tarafından
Bir kere tavuk aldım o koku hala burnuma geliyor 
(315 puan) tarafından
Benimde benimdeee dışında jel gibi igrenç bi tabaka oluşmuştu geri almamakta ısrar ediyırlar bide çok işlem sürüyo falan diye bende koklayın içiniz alıyorsa evde yiyin o zaman dedim
0 oy
(604 puan) tarafından
Yazın bu tarz şeyler yaşadım a101 ve şokta. Ama kışın hiç olmuyor. O yüzden yazın bu gıdaları diğer marketlerden alırım 
(315 puan) tarafından
Yaz kış aynı valla
0 oy
(3,223 puan) tarafından
Ben et ürününu oralardan almiyorum 

Kokuyor çünkü 
(315 puan) tarafından
Kıymada da et yerine tavuk taşlıgı varmış
(3,223 puan) tarafından
Sakatat
Tavuk taşligi ne ararsan var
Bi de domuz eti çıktı
0 oy
(1,055 puan) tarafından
Bu postu görünce bimden aldığım tavuğun son tüketim tarihine baktım şimdi almıştım buzluğa atmıştım 13 aralikmis bir haftadır geçmiş.yarin pişirsem bişey olur mu yaa
(315 puan) tarafından
Bence pişirmeyin gıda zehirlenmesi olabilir pişirip sokak kedilerine verebilirsiniz bence yada direk atın gitsin
(2,017 puan) tarafından
Buzluğa atılan bir ürün birşey olmaz.
O Tarih dışarıda soğutucudaki son kullanma tarihidir.
Eti kıymayı aylara dolap koymuyor muyuz öyle düşünün..
0 oy
(136 puan) tarafından
Neden ısrarla gıda alışverişini oradan yapıyorsunuz ki bı kere yıllar önce mayonezi küflü çıkmıştı daha o günden beri gıda alışverişi yapmadım 101'den. zaten artik herkes biliyodur oradan gıda alınmayacağını.
0 oy
(93 puan) tarafından
A 101 ürünleri genel olarak sıkıntı hiç alışveriş yapmadığım bir market sizde almayın hele de et vb şeyler ben boykot ürünleri satıyor diye şok ve a101den alışveriş yapmıyorum 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 207 göst.
22 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde 2prensesannesiesra (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 103 göst.
27 Mayıs 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 436 göst.
0 oy
18 cevap 481 göst.

408,232 soru

12,262,800 cevap

37,372 kullanıcı

Kategoriler

...