+1 oy
327 göst.
Aile kategorisinde (201 puan) tarafından
Dersten yeni çıkmıştım kızımı uyutucaktım aradı bağırıyor ağlıyor birine birşey oldu sandım diğer taraftan kardeşim bağırıyor ve sorun şu ki kardeşim 82/60net yapmış kadın tüm dünyayı aleve veriyor yok ben ne yapıcam bu kız okumuyor benim kardeşim hasta eğer bu kadar az yazdığını görse kalbine inecek adamın kadına anlatmaya çalışıyorum gelsin bizde kalsın daha iyi olur ona da yok diyor kızı arıyorum ablacım iyi okumamışmıydın neden böyle oldu o da okudum bilmiyorum neden böyle oldu diyor

Gece gece tüm sinirim bozuldu kıza demediklerini bırakmıyorlar çocuk gibi küsüyorlar net az diye annemi ikna edemiyorum benim yanımda daha mutlu olucak diye kardeşim çok duygusal ufacık birşeye ağlıyor ama şimdi ağlayamıyorum diyor ben ne yapayım nasıl düzelteyim kardeşim o evde yapayalnız 

5 Cevaplar

0 oy
(4,529 puan) tarafından
Allah annene akıl fikir versin inşaAllah canım 
(201 puan) tarafından
İnşallah ama ben kardeşime üzülüyorum kız yapayalnız
-Reklam-
0 oy
(150 puan) tarafından
Annenin yaptığı çok yanlış kesinlikle herkes çalışkan olacak diye bisey yok sahip çık 
(201 puan) tarafından
İlla tam net olmalı sınıfta az net yapan kız bile artmış sen artmamışsın
0 oy
(19,279 puan) tarafından
Annen kızmakta haklı. Ama öyle telefonda dünyayı yıkacak kadar da neymiş bu. Kardeşin her zaman sorumsuzsa çalışmıyorsa kızmış olabilir.. ama bu seferlik böyle olduysa aşırı abartmış 
(201 puan) tarafından
Annem kızıyor evin içinde kızsın neden herkese dünyanın sonu gibi diyor ve normal şekilde dese olmaz mı? Edebiyatı çok iyi onu bir kere söylemedi mesela
(19,279 puan) tarafından
Abartılı kizmalara gerek yok. Ufak çaplı bir kızgınlık bir iki laf söyleme olabilir. Diğer türlüsü hiçbir işe yaramaz. Sen kardeşine diyeceksin ki ablam bı dahakine daha çok calis. Annene de bi daha bu kadar kızma bu çocuğa.

Benim halam kızını döverdi ders çalışmadığı zaman . Çok üzerine düşerdi. Biz de içimizden kizardik o zaman ne var bu kadar sıkacak çocuğu diye. Biz de çocuktuk o zaman. Annem bize hiç kizmazdi ders çalışmadığımiz zaman. Kardeşimle kuzenim aynı yastalar.
Sonuç kuzenim Boğaziçi okudu. Şimdi Hollanda'da çok iyi bir işi var. Kız kardeşim yıllardır atanabilmek için uğraşıyor. Ağzından şu lafı da duydum. Keşke annem de beni dovseymis diye ahshdhdh.

Dalga geçtiğimi sanma gülüyorum diye. Annen abartmasin . Kız kardeşin de biraz daha asılsin derslere
0 oy
(1,058 puan) tarafından
Kardeşin eğer telefona dalıp çalışmıyorsa annen haklı bence .kızlarin okuyup meslek sahibi olmaktan başka şansı yok ve bunu annen düşünüyor ki zorluyor bu kadar .bazı çocuklar zorlamayla okur yapacak bişey yok benim ablamda yeğenimi nerdeyse döve döve calistirdi şimdi hukuk  okuyor ablam zorlamasa kazanamazdi. Sen kardeşini yanına cagiriyorsun bu defa senin evinde  çalışmayacak birde annenle sen kötü olacaksın .şimdiki gençlerin ders çalısasi yok malesef ben olsamda sinir olurum hicbirsey yaptıkları yok tek ders dersin onu da zorla yapalar varsa yoksa telefon sosyal medya .hiç de kızma annene çok haklı kadın .ha çok çalışıyordur yine olmuyirdur o ayrı o kapasite ve zeka meselesi
önce (201 puan) tarafından
Bazen notu çok yüksek oluyor o zaman seviyorlar ama düşük oldığunda herşey değişiyor
0 oy
(5,746 puan) tarafından
Ailenin o kıza yaptığı psikolojik baskı yüzünden o kız kendne bişey yaparsan akılları başlarına gelecek. 

Okusun en iyisi olsun inşallah  şöyle bir gerçek var; 

Öyle bir dönemdeyiz üniversite Okuyan bile maalesef açıkta kalıyor. Bizim yanımızda 3 üniversiteli   çalışıyor  ne yapsın onlarda kendini öldürsün o zmn. . 

Allah annen gibi annelere akıl Ihsan eylesin kusura bakma cnm
önce (201 puan) tarafından
Zaten elinden geleni yapıyor ama malesef ailesi bile güvenmiyor ama bir notu yüksek geldiğinde benim kızımdan yok diyorlar
önce (5,746 puan) tarafından
Çok değişik gerçekten not ortalamalarını nasl görüyor kaç yaşında kardesin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 87 göst.
13 Aralık 2024 Aile kategorisinde Yasminsena (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 162 göst.
25 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Meleksone (2,424 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 157 göst.
0 oy