+1 oy
198 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından
Kızlar ben genelde çok hassas bir insanımdir. Böyle ince düşünürüm. Mesela birisi bana hasta olduğunu söylese asla sağlığımdan bahsetmem öyleli. Ama bir arkadaşım var onunla herşeyimizi konuşuruz. Ve o benim kocamın benim asla doğum günümu kutlamadigini hatta hatırlamadığını bilir bana hiç hediye almadığını bilir ona rağmen bana kocasının sürprizlerini anlatır ve herşeyimizi konuşuyoruz o yüzden anlatıyorum der. Ama ben olsam vallahi üzülmesin diye anlatmam. Onun adına seviniyorum ama illaki sonrasında üzüntü alıyo beni çok üzülüyorum çünkü ben yaşayamıyorum. Ne kadar kendimi kandirsam da üzülüyorum. Sizce haksizmiyim 

12 Cevaplar

+3 oy
(493 puan) tarafından
Gece bu saati inan tatlı canını üzmeye gelmiyor insan ne takıyorsun eğer ki sana karşı eksik bir şey hissediyorsan sen de umursamayacaksın ve bu yüzden ailevi sorunlarını kimseye anlatmayacaksın bildiği halde sürekli üstüne basa basa tekrarlıyorsa ben bunda art niyet ararım sen de üzme kendini
(493 puan) tarafından
Bacı bak ben burda çok iyi bir arkadaş edindim hemde dünya iyisi hani herşeyimi anlatırım bilir ben neye üzülürüm neye üzülmem ona göre davranır haa normalde gamsizdir direk lafıni vurur ne aklına gelirse dost acı söyler misali ama asla benim uktelerimi yada eksiklerimi yüzüme vurmaz demem o ki gerçek dost asla insanı kıskandırmaz
(24 puan) tarafından
Gerçekten öyle en azından bu kadar ağzın kulaklarinda anlatmazsin yani ne bileyim zaten biliyorsun benim o konuda üzgün olduğumu neden yapıyorsun yani
(493 puan) tarafından
Tabiki de o yüzden hatta bak denemesi bedava taktik uygula şuana kadar anlattığın tersini yap ayy eşim bana böyle iyi böyle kibar bana bunu aldı şunu aldı de o ne dediyse sen iki katını de bak bakayım bir daha yapıyor mu
(24 puan) tarafından
İşin kötüsü o kadar çok şeyimi paylastim ki bu duyguyu yasamaz çünkü bilir eşimi ve onun aldığı hediyelerin 3 te birini bile almadım ben bunuda bilir 1-0 yenik düşüyorum o yüzden
(493 puan) tarafından
bacım işte bu yüzden demeyeceksin bişeyleri bu sana ders olsun aman hayatından çıkar tınlama anan değil baban değil haa onada eşinin zamanla değişti de yavaş yavaş bu adama bişeyler oldu de yavaş yavaş öyle anladın hani bir kerede değil işte bugün bana böyle güzel cümle kurdu kaç gün gectimi bana böyle güzel hediye aldı de düzeldi de amaan sonra salla gitsin takılma sen Allah herkesi farklı yaratmış belki o göze koyuyor ama senin eşin onun eşinden daha fazla değer veriyor tınlama boşver sen aynaya bak asla ben üzülmeyi hak etmiyorum de inan kimse vazgeçilmez değildir
-Reklam-
+1 oy
(24 puan) tarafından
Post üste çıksın gerçekten dertlesmeye ihtiyacım var 
+1 oy
(24 puan) tarafından
Kimse yokmu:((
+1 oy
(358 puan) tarafından
Canım haklısın biraz düşünceli davranması gerek yalnız sen hem üzüntü hemde ister istemez haset duygusuna giriyorsun bir nevi kıskançlık şeytan vesvesesi bu herkes aynı hayatı yaşayamaz keşke herkesin eşi karısını en ince detayına kadar düşünse doğum günü değil ayda bir sürpriz ama işte maalesef herkes kendi hayatını yaşıyor 

Sen söyle de Rabbim isteyerek istemeyerek haset etmekten ve ya edilmekten sana sığınırım gerisini boş ver bu dünya boş değmez üzülmeye 
+1 oy
(4,367 puan) tarafından

Kimin etrafında yok mesafe koymayı bilmeniz gerekir 

0 oy
(277 puan) tarafından
Seni üzen insanları hayatından çıkart kimse senden değerli değil sonuçta 
0 oy
(933 puan) tarafından
Amman cokta tın de geç, madem böyle yapıyor yakın arkadaş demem benim arkadaşım da var benim eşim şükür bise mi eksik etmez alır. Onunki asla almaz konuştuğumuzda demem ki AA eşim bana örneğin tost makinasi aldı filan dide düşünce önemli. Annesi babası vefat etmiş kişinin yanında anne baba konuşulmaz, evladını kaybedenin yanında konuşulmaz. Yıllardır çocuk hasreti çeken birinin arayıp hamileyim denmez empati her alanda geçerli bence. Senin arkadaşında empati yoksunluğu var 
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Bazi insanlar böyle benim bir arkadaşımın kızı durduk yere kekelemeye başladı. Kiz çok uzuluyordu bize dert yanıyordu. Başka bir arkadaşımız da ay benim kız bir konuşuyor bülbül gibi şakıyor dilli düdük falan diyip duruyordu. Bu insanlar gerçekten sinir bizucu
0 oy
(240 puan) tarafından
Benimde bir yakınım vardı yeni evliydim bazen eşimle tartıştığımda anlatırdım şöyle oldu böyle oldu kırdı üzdü diye dertlesecek biri zannediyordum onu baktım nispet yapar gibi üstüne eşine sürekli hayatımın anlamı aşkım kocacım falan derdi yanımda sırnaşırdı sonra fark ettim s*alak gibi benim mutsuzluğumdan hoşnut oluyor çok tehlikeli bir kadın daha da bişey anlatmadım bazen soruyor kız düzelmisiniz bilmem ne çok şükür diyip geçiştiriyorum çünkü gözü çok değerdi o gün eşimle onun yanında iyi bişey olsun bak eşin sana şöyle iyi böyle iyi eve gelmeden birbirimize girerdik şimdi çok samimiyetim yok mesafe koydum ve çok çok nazar duası okuyorum üstümüze gerçekten korkunç bişey bunu söyleyen ve fark eden tek ben değilim birçok kişinin ağzından duydum o yakınım dediğim kişinin böyle olduğunu 
0 oy
(7,868 puan) tarafından

Herkes senin kadar hassas olmayabilir . Hem hediye alsa ne olur almasa ne olur . Bosver takılma hayatını yaşa :)

0 oy
(342 puan) tarafından
Bence ne olursa olsun annen bile olsa evinde yaşadıgın hiç bir sorunu kimseye anlatmıcaksın gün olur senin kocan almıyordu senin kocan vermiyordu olur 
0 oy
(2,579 puan) tarafından
Eşimi kimseye anlatmam heleki bu devirde 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 455 göst.
25 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 371 göst.
17 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,473 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 437 göst.
0 oy
17 cevap 989 göst.
26 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,602 soru

12,313,648 cevap

38,782 kullanıcı

Kategoriler

...