0 oy
708 göst.
Diğer kategorisinde (82 puan) tarafından
Ben 15 yaslarindayken sahit olmustum bahce icinde calisirken kendi koyumuzden bi kadin ve adam agacin tepesine berqber cikmislardi bende bi kac agac gerideydim agacin etekleri yere kadar uzandigi icin fazla gorunmuyorlardi.ablamlara anlattigimda bunlar neki baska adamlarla neler neler yapiyor o kadin demisti 

O yasta gorduklerim benim icin yeterince mide bulandiriciydi.ve bu kadin  genc bi  kizin bekareti  hakkinda konussuyordu kadinlarin icinde.ama Allah yanina birakmadi.kendi kizi ogrenmis annesinin yaptiklarini sevdigim cocukla evlenememe izin vermezsen babamlarq anlatirim diye tehdit etmis.korkusundan hemen kizini vermisti.sizinde varmi boyle sahit oldugunuz seyler 

15 Cevaplar

0 oy
(14,110 puan) tarafından
Size kadar haber geldiyse kocası da öğrendi mi 
(82 puan) tarafından
Zaten koyde ve civar koylerde adı geciyormus erkekler arasinda esinin kulagina citlatmislar adamda siz karimi kiskaniyorsunuz cok calisiyor diye demis.kadinda hukumet gibi tuttugunu koparir o yuzden sozlere kulak asmamis
(14,110 puan) tarafından
Müge de çıkmıştı adam da böyle diyordu karısı için ladın bir çok adamla birlikte oluyormuş
-Reklam-
0 oy
(5,328 puan) tarafından

Eşimin amcası 2. Evliliğini yaptı 7 yıl önce. İnşaatçı.  bi kizla tanışmış aldatmış karısını.  Bana söyledi karısı. Yazışmalarını yakalamış bana attı şok oldum. Neyse ki affetti . 

(5,328 puan) tarafından
Büyük konuşmayayım Bn hayatta affetmem.
Sevdiği için şans vermiş
(82 puan) tarafından
Malesef bi kere yapan bidaha yapiyor Allah ıslah etsin
(5,328 puan) tarafından
Hollanda'dan geldi kadin ınternetten tanismislar. Deli gibi seviyo adamı affetti.  Bidaha yaparsa bosanirlar.  5 yasinda çocukları var
0 oy
(7,613 puan) tarafından
Ses kaydı duymuştum zaten adamın öyle biri olduğunu biliyordum ama hiç gözümle görmemiştim ama sonunda kulaklarımla duymuş oldum.
(82 puan) tarafından
Boyle seylere sahit olduktan sonra insan toplumdan uzaklasiyor
(7,613 puan) tarafından
Iyyyy gerçekten çok tiksinç insanlar var.
0 oy
(16,234 puan) tarafından
Annemin bir akrabası bize gelmişti yanında güya teyze kızı olan bir kadınla biz ablamla onların hal ve hareketlerini fazla samimi bulmuştuk hatta anneme bu dayımın karısı mı dediğimi hatırlıyorum sonra ne mi oldu o dayı dediğimiz adam o kadını kaçırdı ikisi de evli idi ikisininde üç çocuğu vardı eşlerinden boşanıp evlendiler ( kayinpederi görmüş kocana söylerim seni öldürür demiş kadında çözümü bu adama kaçmakta bulmuş ). Somut bir şey görmedim ama hal tavır davranıştan anormalliği o yaşımda sezmiştim. Hala hatırladıkça kötü etkilenirim 
(82 puan) tarafından
Bu olayin cok benzeri ni annemin kuzeni yasiyor.kocasinin yakin arkadasiyla esi evlerine geliyor.sonra adamla annemin kuzeni samimiyeti artirip berbaer kaciyorlar ikisinin de cocuklari var.sonra kadin pisman olup ayrilmak istiyor adam tehdit ediyor seni oldururum dagda adamlarim var aileni oldururum diye kadin kimle telde konussun hep dinlermis konusmalari
Gercekten insan hata yapmadan ileriyide dusunmeli
(16,234 puan) tarafından
İki yakaları bir araya gelmesin geçen yeni bir haber duydum bir aile yakınımız üç çocuğu olan bir adam başka bir çocuklu dul bir kadını kaçırmış ve boşanmadan etmeden karısının üstüne. Kendi de ahlâk namus bekçisi kesilirdi ortamlarda
0 oy
(1,192 puan) tarafından
Annemin arkadaşı aldatıldı. Eşi kendisinden 15 yaş küçük bir kadınla kaçtı. Üstelik 10 senedir birlikteyiz peşimize düşmeyin diyerek kaçtılar. Annemin arkadaşı şok üstüne şok yaşadı. 5 çocukla kaldı, çocuk dediğim de en küçüğü üniversiteden mezun oldu atama bekliyor. Meğer adam 10 senedir çocukları büyüsün diye bekliyormuş kaçmak için. 
(82 puan) tarafından
Madem 10 yildir hayatinda git adam gibi bosanmak istiyorum de 10 yil iki kadini kullanmak daha tatli tabi
(1,192 puan) tarafından
Evet. Kadın da boşanmıyor şu an. Resmi olarak evliler ve adamın kaçtığı sevgilisi hamile çocuğu nasıl nüfusa alacak bilmiyorum
0 oy
(39 puan) tarafından
O kadar çok duydum ki hangi birini anlatayım

Bir tanesi mesela nişanlıyken sevgilisi var ama evleniyor kızla çocuk da oluyor kızdan nefret ediyor resmen sonradan boşandı 

Bir tane de komşudan duymuştum evli kadın evli erkek kadının evinde buluşuyorlar kadının çocuğunun yanında olmadık hareketler yapıyorlar ve bunlar kaçıyor 

Bitanede  evli başkasıyla konuşuyor ama şu an hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor 

Şu an düşündükçe aklıma o kadar çok geliyor ki
(82 puan) tarafından
Gercekten eskiden televizyondan gorunce yalan gibi geliyordu ama simdi kucuk koylerde bile oluyor bunlar
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Tam aldatılma mi enayilik mi bilmiyorum arkadaşımın bir sevgilisi vardı ben şizofrenim ilaç kullanıyorum falan diyordu arada bu kızı engelliyordu sonra hiçbir şey olmamış gibi geri konuşuyordu falan ona kart cikmiyormus arkadaşıma kredi karti cikarttirdi ilk başta kullandı ödedi sonra bir yüklendi o hafta sonu da kuzeniyle nişanlandı bizim kızı da engelledi. Ben çok dedim bundan adam olmaz yalan söylüyor beni dinlemedi
(82 puan) tarafından
Yazik olmus kizin bence adam ben sizofrenim dedigi yerde uzaklasmasi lazimmis sizofrenle ne işi var
(1,017 puan) tarafından
Ben uzaklaş dedim ama ***** ise belki evlendikten sonra da hastalanabilirdi on yargılı olmamak lazım dedi
0 oy
(2,443 puan) tarafından
Benim de çalıştığım yerde evli kocaman adamla, evli genç bi kadın konusuyorlarmisti 

Em kötüsü kocasi da orda çalışıyordu bunlar arada işi pisirmis sonra kocasi işten çıkınca buluşmalar yatıp kalkmalar olmuş 

Tabi bunları ortaya çıkaran da bi başkası oldu yazismalara kadar bulmuştu okumuştuk igrenmistim resmen 
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Kendi babam dükkanimizda çalışan 17 yaşında kızla aldatmisti annemi babam da 36 yaşında falandı. Sonra hafta sonu kızı bizim evimize getirip annemin yatağında birlikte oluyordu resmen. Bizi de sokağa atıyordu anneanneme 4 km yol yürüyerek giderdik. Annemin bütün arkadaşları da babamla yattı pis lik ler. Annem boşanamadı 3 kardestik bize bakamazdi. Anneannem çocuklarını bırak gel dedi annem 4 5 sene mecbur katlandı. Sonra ben yatılı okul kazandım burslu. Abim de büyüktü kardeşim de evde yalnız kalacak kadar büyüdü annem de boşandı bizi okuttu. Abim polis aynı zamanda avukat kardeşimle ben de öğretmeniz. Annem de en sonunda kanser olup vefat etti. Babamın akıbeti ne oldu peki. 2 sene once bir kadindan çocuk peydahladi ve ona aslanlar gibi bakıyor. Bize yapmadığı her şeyi ona yapıyor... 
(82 puan) tarafından
Umarim babaniz yasattigini yasamadan ölmez
(1,550 puan) tarafından
Sapığın teki. Öyle şeylerden haz alır pis lik çocukken anlamıyordum gün geçtikçe nefret ediyorum... Allah bizleri de çocuklarımızı da boylelerinden korusun
(9,254 puan) tarafından
Anneniz eli öpülecek kdnmis ne güzel sizi okutmus ama masaAllah ne güzel 3 nuzde kendinizi kurtarmiassinz
(1,550 puan) tarafından
Mekanı cennet olsun inşallah
(9,254 puan) tarafından
Amin cnm aminn
0 oy
(1,835 puan) tarafından
Var ben a101 de çalışıyordum bizim mağazanın karşısında kıraathane vardı oranın sahibi bi abi vardı 50-55 yaşlarında. Mahallede bide konşu abla vardı oda 45-50 yaşlarında kadın kocama şöyle aşığım böyle aşığım ilk günkü gbi derdi ben salakk da ayy abla ne güzel helal olsun diyip inanıyordum. Sabah erken saatte aynı anda ikisi mağazaha geliyordu sakin ve kimse olmazken kasaya uzak kolidorda bunlar sarılmalar öpmeler. Bi gün adama trip atarken adam onu zorla dudağınfan öpmüştü kameradan tesadüfen görüp şok olmuştum deli cesareti resmen bide iki tarafta kürt öğrenilirse net kan çıkardı. Adamın kendi karısı bu kadına bün basardı kadınında kocası aynı şekilde. Kimseye söylemedik ekiple aramızda kaldı duyulursa başımıza bela olurlardı çünkü
(82 puan) tarafından
Aldatmanin her turlusu midw bulandirici ama yasini basini almis insanlar yapinca ayri tiksiniyorum
Yasinizi basinizi almissiniz ne heyecan ariyorsunuz
(1,835 puan) tarafından
Kesinlikle öyle o kadar çirkin görünüyorlar ki. Kınamadım ama çok üzüldüm bide kadının zihinsel engelli kızı vardı 12 yaşında falan onunla geliyordu adam ona çikolata falan alıyodu o kızındanda utanmadı
0 oy
(2,511 puan) tarafından
Malesef bekarken Tekstil'de çalışıyordum evlı  adamın evli kadın'a birliktelik teklif ettiğini duydum çok sevdiğim bır ablaydı işten çık dedim çıktı şükür nefret ettim tekstil ortamından
(82 puan) tarafından
Evet bende teksilde calistim omru hayatim boyunca gormedigim igrencligi orda gordum en son ben ciktiktan sonra ustabasiyla adamdan buyuk bi abla sevgili olmuslar kadin yanimda calisiyordu hatta sakasina diyodu rahat etmek icin bizdemi ustabasi sevgili yapalim sonuc kadinin  kocasi ogrendi kadini isten alip Istanbula yerlesmisti
(2,511 puan) tarafından
Allah kahretsin böylelerini bizimkide usta başıydı o kadar sulu bır adamdıkı bana'da çok yakın davranıyordu ağzının payını aldı ******** yazık karısına çocuklarına dıyodum bızde hep kızdı bır patron bıde bu işte başı erkektı pislik
0 oy
(9,254 puan) tarafından
Yaşamadım sahitte olmadım İnşaAllah ne şahit olurum ne yaşarım 
0 oy
(3,009 puan) tarafından
Komsum kiz vardi ..benimle ayni yastaydi ..o zaman bizim 10 yasimiz vardi..annesi kocasini  kaç erkekle aldatiyordu ..kocasi sehir disinda calisiyordu..bunu tabi komsular falan her kəs biliyordu kadinin nasil biri oldugunu..bir gün kadinin kizi bana anlattdi . akşam annemin yanina bir erkek gelmişti..ve onun bulunduğu aynı odada olmuş cinsellik kötü travmaydi kiz için ..
(82 puan) tarafından
En kotusude bu olaylara cocuklarin sahit olmasi ben baskasinkini gordum dayanamadim o kizi dusunemiyprum bile
Allah bildigi gibi yapsin boylelerini
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Evt dayımın oğlu evli olmasına rağmen kadınlarla konuşurdu karisida biliyordu hiç birşey demiyordu 15 yaşımda öğrendim sonra babamın eski sevgilisiyle konuşmasini üvey abimin bir karinla olduğunu öğrendim ama bunları ailedeki herkes öğrendi zmnla 

En son eşimin amcasınin karısını 2 yıl kapı komşusuyla aldatigini öğrendim yani benm bilmem kadr herkeste biliyordu ama igrenclige erkek diye susuyorlardi
(82 puan) tarafından
Iste kadin yapinca evden kovarlar erkek yapinca kapi arkasina saklanir Allah korusun bu tarz insanlardan
0 oy
tarafından
Evat yakın akraba aldatmasına şahit oldum yakın akrabam erkek 2 telefonu var iş için 2 tane kullanıyor bu arada  birini eşine veriyor onunki bozulduğu için neyse bende küçüğüm kızı ile oynuyorum ses kaldı dinliyor yanımda telefon ses kayıtları aşkım seni çok özledim akşam şu yemeği yiyelim nerde bulaşım gbii ğibi mağarsem bu akrabam telefonu konuşmaları kayıt ediyormuş silmeyi unutmuş demekki 2 çoçuğu vardı kıyamet koptu ne oldu yakın akrabam hala karısını aldatıyor kaç kere yakalamış anneme anlatırken duydum ama boşanmıyorlar akrabam zanğin bide 2 çoçuk var diye sanırım
(82 puan) tarafından
Sirf kocasinin maddi durumu iyi diye bosanmayan cok kadin var.kadinlarin hadi midesi tutuyorda kabul ediyor olan cocuga oluyor yine

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,399 göst.
+4 oy
42 cevap 1,825 göst.
0 oy
15 cevap 868 göst.

401,984 soru

12,034,187 cevap

36,262 kullanıcı

...