+2 oy
490 göst.
Diğer kategorisinde (3,702 puan) tarafından

image

Selam kızlar nasılsınız gününüz nasıl geçiyor <3 ben halıları kaldırmadan koltukların altına sokarak süpürge yaptim malum evde kedi olunca 2 günde bir süpürge istiyor ne kadar tarasam da döküyor kizcem :) 

Ardına da Vileda attım bide toz aldım oh mis :) 

Kızım öğlene mercimek köftesi istedi koydum kayniyor :D

Akşama da 

Menemen ve sarımsaklı yoğurtlu makarna var :D

Şimdi de kızımla pasta yapcam oyun hamuruyla bugün hava bozuk yağmurlu park yok :D 

Evde Allah ne verdiyse etkinlik yapcaz :D

Siz neler yapıyorsunuz keyifler nasıl anlık alınmış gercide buda öğlen anlığı olsun :P:D

14 Cevaplar

+1 oy
(3,702 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

Hadi buyrun hanımlar ✨ ♥️ 

-Reklam-
+2 oy
(6,870 puan) tarafından

Ödev yapıyoruz ☺️

image

(6,870 puan) tarafından
Dünden kuru fasulye pilav var havuç tarator yapcam birde yeter
(3,702 puan) tarafından
Afiyet olsun canım :) kreşe mi gidiyordu seninki 2020 li dimi senin de
(6,870 puan) tarafından
Evet canım 2020 temmuz kreşe gidiyor ❤️☺️
(3,702 puan) tarafından
Ben gonderemedim ya özele devlete de çalışıyorum diye gonderemedim arada oyun grubuna gidiyor hafta içi götürcem yine yaza da cami var sokağımda oranın kreşi var kuran kursu dahil oraya seneye zaten ana okuluna gidecek :) gerçi biz evde sürekli etkinlik yapıyoruz biliyor çoğu şeyi de :)

Bizim de 2020 Şubat ♥️
+1 oy
(4,948 puan) tarafından
Ev taşıyacağım bir evi topla diğerini hazırla arada nöbetler çocuğun terapisi derken hani takıp yere yatacağım 
(3,702 puan) tarafından
Ahh o ev taşımak 3 ay oluyor bende tasinali hele çocuk da olunca çok zor Allah yardım etsin ♥️
+1 oy
(52 puan) tarafından

Az önce çay içtim sıcak sıcak uyudum uyuyacağım hava İstanbul'da çok kapalı yağmur yağıyor :) mercimek çorbası yaptım akşamüzeri mantı yapacağım salata da yaptım yeter canım yarına Allah kerim:)

(3,702 puan) tarafından
Burda da aynj canım manisa :) akşam yağmur yağdı :) afiyet olsun bebe uyuyorsa yat hemen:)
(52 puan) tarafından
Kız benim bebeğim yok 4yaşında kızım var artık büyüdü :) bebek sayılmaz artık ❤️
(3,702 puan) tarafından
Benimki de 5 yaşıni doldurcak :)
(52 puan) tarafından
Seninkide büyümüş kuzum benmki gbi :) kocaman oldular zaman hızlı akıyor onlar büyüyo biz yaşlanıyorz :( ayyy ben neden duygulandım nede  gözlerim doldu şimdi :)
(3,702 puan) tarafından
Sorma kız yaşlandık benim yaş 29 senin kaç
+1 oy
(734 puan) tarafından
Afiyet olsun canım ❤️ oğlumu sallıyorum uyusun diye ama yok iki üç gündür burnumdan getiriyor:( 
(3,702 puan) tarafından
Saç toplatmaz kıyafet falan kendi karar verir
(734 puan) tarafından
Aynı durumu yaşıyorum hatta daha beter
(3,702 puan) tarafından
Cildirmalik yeminle dışardan gören diyordur Büşra bu kızın saçına tarak vurmuyor diye
(734 puan) tarafından
Bana diyorlardı dedim sıkıysa siz gelin tarayın :)
(3,702 puan) tarafından
Aman veririm diyenin ağzının payını:D
+1 oy
(656 puan) tarafından
Günüm uykulu geçiyor… Oğlum sabaha karşı ateşlendi . Uyumadık maalesef sonra iyi oldu şükürler oldun tek ateş oldu galiba anlamadım ama oyun grubumuz vardı bugün gidemedik bende uykusuzluktan geberiyorum heyecanla öğle uykusu vaktini bekliyorum 
(3,702 puan) tarafından
İnşaallah tekrarlamaz canım geçmiş olsun ♥️
+1 oy
(2,610 puan) tarafından
Halim yok bugün sadece mutfağı topladim oturma odasıyla mutfağı süpürdüm. Duş aldim namaz kıldım oturuyorum aksamada tavuk sote pilav yapacam 
(3,702 puan) tarafından
Ohh afiyet olsun arada boş boş yatmak da gerekli :)
+1 oy
(606 puan) tarafından
Bugün hiç işim yok eşimin teyzesi umreye gidecek onu ziyarete gideceğiz yemek koyarlarsa ne ala koymazlarsa orada düşünmeye başlarim ne yapayım diye :))) kalkıp bı kahve mi yapsam 
(3,702 puan) tarafından
Kalk kız durduğun hata :D
+1 oy
(14,582 puan) tarafından

2 günde bir mi :0 benim normal süpürgem ve robotum isyan eder görse :D

(3,702 puan) tarafından
Neyi görse :D sen kaç günde yapıyorsun
(14,582 puan) tarafından
İnanmazsın belki ama sabah robot süpürür öğlen ben akşam da ben yada robot :))
(3,702 puan) tarafından
Yok anam :D bem bilege kuvvet iki günde bir yaparım yeter
+1 oy
(4,228 puan) tarafından

Evi süpürdüm bulaşık yıkarken kızım uyandı yarıda kaldı bulasiklar şimdi kızımı uyutup bulaşıkları yikiycam. Akşama misafirim var tatlı yapcam gorumcem gelecek aksine bu gecede en uzun gece :D zaman geçmek bilmez şimdi ayy yine efkar bastı :D

(4,228 puan) tarafından
Bu onu da demiyo snein ki yine iyi
(3,702 puan) tarafından
Vercen ağzının payını bacım
(4,228 puan) tarafından
Çocuklarının girmediği delik yok yeni evliydim evime davet etmiştim yemeğe Bi bakıyorum çocuklar yatak odasından cikiyo ne yani b.k mu ariyosunuz orda. Bi gittim mutfak dolaplarıni karıştırıyorlar delirdim dedim napiyosunuz kalkmış pişkin pişkin diyorlar ki dolapların içinde ne var merak ettik mutfak dolabinda ne olur neyi merak ediyorsunuz
(3,702 puan) tarafından
İs ana da bitiyor gerçekten
(4,228 puan) tarafından
Çok şükür ki sık sık gelmezler
+1 oy
(4,231 puan) tarafından

Afiyet olsun cnm ♥️ 

Ev iside yoktu bugün eşim akşam toparlamis öyle yatmış bi yatakları kapattım yetti 

Hiç bir şey yapmıyorum eşimi bekliyordum ama arkadaşının canı sıkkınmis bende yanlız bırakma dedim gelmedi o yüzden oğlum uyudu 

Menüde 

Pırasa yemeği 

Etli bulgur pilavı 

Ispanaklı ve peynirli börek var salata filanda yaparım yeter Allah bereket versin inşallah ♥️ 

Şimdi çayımı yudumlayarak keyif yapıyorum 

(3,702 puan) tarafından
Ohh afiyet olsun ♥️ yat dinlen artık ♥️ seni okurken kendimi görüyorum oturunca canım durmuyor benim de :D ahh Büşşş♥️♥️
+1 oy
(208 puan) tarafından

Afiyet olsun canım :)

Ben de içtim kahvemi oğlanı yıkadım hava da yağmurlu kapalı kasvetli falan sıkıldık ama çıkamıyoruz evdeyiz :)

Akşama taze fasulye salata falan yapıcam başka da bişey gelmiyor aklıma Allah hepimize ağız tadıyla yemeyi nasip etsin 

(3,702 puan) tarafından
Amin canım :) sana da afiyet olsun ♥️
+1 oy
(482 puan) tarafından
Afiyet olsun canım ben de kanamam oldu 2 gün hastanede yattım taburcu edildim dün akşama doğru ben de şu an yataktayım çıkamıyorum
(3,702 puan) tarafından
Hamile mısın canım
(482 puan) tarafından
Evet hamileyim 11 haftalık
(3,702 puan) tarafından
Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin
(482 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun
+1 oy
(5,061 puan) tarafından
Kuru fasulye pilav 
(3,702 puan) tarafından