0 oy
489 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar okulda bı hoca arkadaşım var. Yasemin. Geçen onunla dertlestik. Kızım biraz yaramazlık yapıyormuş (1.sinif) öğretmeni çok konuşuyor filan demişti çok üzülüyorum buna diye. O da alt kat komşunun kızını söyledi o kızda bnm kızımla aynı sınıf. Babası il dışındaymis  annesi öğretmene demiş kızım uyum problemi yaşıyor idare eder misiniz diye. Ogretmende olmaz demiş bunu bana yasemin anlattı. Bunun üzerinden iki hafta geçti kızımın öğretmeni beni okula çağırdı. Kızımdan çok memnun olduğunu çok akıllı olduğunu. Bilseme tek bnm kızımı yönlendirdiğini anlattı.sadece biraz çok konuşuyor onun dışında sıkıntımız yok dedi. Bn de buna çok mutlu olup Yasemine anlattım. İki gün sonra okulda bana şey dedi. Ya işte arkadaşım geldi dün. Öğretmen aramış onu da. Kızını çok övmüş filan dedi. Çok uyum sağladı çok memnunum demiş dedi. Bn de biraz bozuldum buna. Yani niye bunu söylüyor ki..öğretmen herkese diyor senin kızını iyi bulduğundan değil gibi anladim.sanki gidip kadına sormuş ya da konuştukları kızı anlatmis gibi geldi. Yani bilmiyorum siz ne düşündünüz bn mi abartıyorum 

14 Cevaplar

+6 oy
(793 puan) tarafından
Uykusuzluktan mı bilmiyorum ama hiçbir şey anlamadım ki :/.
(7,719 puan) tarafından
Ben uykusuz değilim ama bende anlamadım asjasj
(14 puan) tarafından
Aşağıdaki arkadaş anlamış yorum yaptı
-Reklam-
+2 oy
(10,221 puan) tarafından
Posttan tek anladığım şey Yasemin diye bir öğretmenin olduğu :D
(10,221 puan) tarafından
Ahahaj aminn cümlemizii :)) ❤️
(4,981 puan) tarafından
Ahahahahahah vallahi yorumlara bakıp anlatım dedim sizin yorumda patladım
(2,323 puan) tarafından
Benim post niye kapandı anlamadım :(
(10,221 puan) tarafından
Gizlendi diyor canım ama neden bilemedim bazen sistem gizliyor böyle. Bana gelen cevabı da okuyamadım :D
(2,323 puan) tarafından
Ama hâlâ cevap geliyor ve bende yazabiliyorum yazmim mi  :)))
+1 oy
(1,880 puan) tarafından

Bazen yakın arkdasa anlatır gibi anlatıyorsunuz sanki konuya hakimiz gibi :angel:   bı şey anlamadim

(14 puan) tarafından
Yahu gayet açık bı şekilde. Okuldaki arkadasimin adını söylemişim. Kızımın ogrtmnini soylemisim. Sonra arkadaşımın alt komşusunun kızıninda kızımla aynı sınıfta olduğunu soyleyip olayı anlatmışim. Biraz anlamaya çalış nolur.
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Hiç bir şey anlamadım ama abartıyorsunuz sadece onu anladım 
0 oy
(19,496 puan) tarafından
Ben de okudum ama arkadaşlar gibi bişey anlayamadım. 
0 oy
(110 puan) tarafından
Anlattığını anlamadım
0 oy
(17,916 puan) tarafından
Ya ona anlatmış senin yorumunu ya da tek senin kızının övülmesinden rahatsız olmuş onu da övüyor diye sana duyuruyor ama bence abartılacak bir durum değil sadece onunla konuşurken daha dikkatli ol 
(14 puan) tarafından
Hah işte bunu düşündüm ben de..yani çok da sevinme onun kızını da övüyor gibi. İki arada bir derede bana bunu söylüyor
0 oy
(7,719 puan) tarafından
Yani sana öğretmen tek senin kızınla ilgileniyorum diyip sana övüp sonra başka bir veliye de mi aynısını söylemiş? 
(14 puan) tarafından
Yani öğretmen herkese söyleyebilir. Bu normal ama arkadaşımın bunu bnm dememin ertesi gün bana söylemedi garip. Gidip sormuş komşusuna o da bana diyor onu da aramis çok övmüş diye
0 oy
(516 puan) tarafından
Canım konuyu daha net anlatırsan belki o zaman daha iyi anlayabiliriz sana yardımcı oluruz
0 oy
(408 puan) tarafından
Bende anlamadim ortaya kadar anladim ortadan sonrasi 3 kere okudum yok yine anlamadim
0 oy
(14,619 puan) tarafından

Yaseminin anlattığı kişi yok mu acaba yanlış öı anlamadım :angel:

0 oy
(1,617 puan) tarafından
3. De anladım da Yasemin in yaptığı da pek doğru değil. Eğitimle ilgili okulda olan şeyler okulda kalır. Onu dedi bunu dedi dedikodu yapması pek hoş olmamış 
(14 puan) tarafından
Aynı fikirdeyim ama emin olamadim
0 oy
(1,853 puan) tarafından
Arkadaşın sana çok havalanma öğretmen herkesi övüyor tek akıllı senin kız değil mi demek istemiş :) anladığım bu eğer doğru anladiysam
(14 puan) tarafından
Bn de bu şekilde anladım iste
0 oy
(3,247 puan) tarafından
Hiç bisey anlamadim valla

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 504 göst.
28 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Dilankocaeliiii (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 127 göst.
0 oy
4 cevap 351 göst.
27 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,549 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,054 göst.
18 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde ~Mucize ~ (260 puan) tarafından soruldu

408,402 soru

12,270,197 cevap

37,573 kullanıcı

Kategoriler