Kızlar okulda bı hoca arkadaşım var. Yasemin. Geçen onunla dertlestik. Kızım biraz yaramazlık yapıyormuş (1.sinif) öğretmeni çok konuşuyor filan demişti çok üzülüyorum buna diye. O da alt kat komşunun kızını söyledi o kızda bnm kızımla aynı sınıf. Babası il dışındaymis annesi öğretmene demiş kızım uyum problemi yaşıyor idare eder misiniz diye. Ogretmende olmaz demiş bunu bana yasemin anlattı. Bunun üzerinden iki hafta geçti kızımın öğretmeni beni okula çağırdı. Kızımdan çok memnun olduğunu çok akıllı olduğunu. Bilseme tek bnm kızımı yönlendirdiğini anlattı.sadece biraz çok konuşuyor onun dışında sıkıntımız yok dedi. Bn de buna çok mutlu olup Yasemine anlattım. İki gün sonra okulda bana şey dedi. Ya işte arkadaşım geldi dün. Öğretmen aramış onu da. Kızını çok övmüş filan dedi. Çok uyum sağladı çok memnunum demiş dedi. Bn de biraz bozuldum buna. Yani niye bunu söylüyor ki..öğretmen herkese diyor senin kızını iyi bulduğundan değil gibi anladim.sanki gidip kadına sormuş ya da konuştukları kızı anlatmis gibi geldi. Yani bilmiyorum siz ne düşündünüz bn mi abartıyorum