0 oy
135 göst.
önce Aile kategorisinde (8 puan) tarafından
İyi günler hanımlar ben 10 senelik evliyim 3 tane çocugum var , bir tanesi bebek çok yoruluyorum. Asıl sorum size şu bizim eşimle aramızda hep bir uyumsuzluk vardı ama ben ne zaman konuşmak istesem eşim hep üstünü kapatırdı. Hamileliklerimde çok fazla bulantı yaşadım bu durum eşimle olan özel hayatımıza da yansıdı ben hep isteksiz oldum. Ama en önemlisi de eşim dişlerini hiç fırçalamaz ve sigara içer yıllardır söylediğim halde fırćalamaz, ben sigara içmeye biriyim hem sigara hemde ağız kokusu beni kendinden hep itti, bunun dışında kendinede bakmaz ben almassam gidipte üstüne tek kıyafet almaz , bende son zamanlarda çok vurguladım bunları cünkü zaten 3 çocuğum var birde onun kıyafetlerinimi düşüneyim. Neyse dün kendim duş aldım yanına gittim , cünkü ter kokusu yada yemek kokusuyla ona yanaşmak istemem . Ben istemiyorum dedi bana ilk defa ama çok şaşırdım konuşmaya ćaliştım bana öğrenerek konuşmandan sıkıldım artık özel hayatıma ara verdim duygularımı bastırcam , zorla güzellik olmaz dedi. Ki benim ne kadar yorulduğumun  farkında , birde eşim ilk evlendiğimiz senelerde ben o zaman özel anları uzun tutmaya çalıştığımda afedersiniz söylerken bile utanıyorum ( sana bir kaç tane adam anca yeter demisti ) o zaman ki tecrübesizligim ve yasımdan dolayı kendjmj suçlu hissetmiş sanki ben s....k meraklısı gibi hissettirmişti . Ve ben bu seneye kadar kendimi bu konuda hel bastırmıştım ( eşini çok isteme eğer çok cilve yaparsan o....u gibi görür seni , kendini ağırdan al dedim senelerce ) ve şuanda anladımki aramızda ciddi bir iletişim bozukluğu var. Bir kaç ay önce Aile Terapisi ne gidelj böyle olmuyor cözemiyoruz sorunlarımızı dediğimde benjm o terapi stin söyleyeceği şeyleri yapacak halim yok yapamam dedi, hemde duymuski bilmem neredekj aile terapisti eşinden ayrılmış . Yani durum böyle kızlar gerçekten aramızda ciddi bir iletişim sorunu var ve ben nasıl çözebilirim ne yaparım bilmiyorum. Eşim mi zor insan benmi bazı şeyleri anlayamıyorum. Yada eşim benjm yanımda kendinj çok mu eksik hissediyor bilmiyorum. 

1 cevap

0 oy
önce (4,323 puan) tarafından
İkinizde de problem var. Düşünceleriniz aynı değil, birbirinizi hala tanımıyor ve anlamıyor gibisiniz. Bence uzman desteği olmadan çözülmez Allah yardımcınız olsun 
önce (8 puan) tarafından
Dedim gidelim ben istiyorum ama onu ikna edemiyorum.
Kitap okumayı seviyorsa o tarz kitaplar alsan okumaz mı
önce (8 puan) tarafından
Şöyle söyleyeyim ben aile kavramı bilmeden büyüdüm, anne baba ayrı, ve hep sorunlu. Onun ailesi ndede evet aile birliği var ama sorunların üstünü kapatırlar , konuşulmaz ama onlar sanki çok iyi bir aile ymiş hiç sorunları yokmuş gibi davranırlar. Bana da bir şey söyledigimde senjn ailen sorunlu sende sorunlusun tavrında yaklaştı hep yani benim ailem sorunlu diye ben hep sorun cıkaran sorunları büyüten oldum o yüzden söylediklerime itimat etmedi.
İletişim sorunu var maalesef :( keşke kabul etse uzman desteğini çok iyi olur sizin için. Sen en azından farkındasın şu an o yüzden sana şunu yap bunu yap diyemem. Eşinde farkında olsa her şey daha kolay olur kabullenmesi lazım
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 148 göst.
29 Eylül 2024 Aile kategorisinde Ebruliiiiii (327 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 396 göst.
23 Eylül 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 262 göst.
0 oy
1 cevap 160 göst.