0 oy
210 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (272 puan) tarafından
Kızlar derdim hep aynı kocam her gün annesine uğramadan durmaz hani beni görmese ona koymaz konuşmasa bugun sehir dışına gitti geldi eve girdi oturmadan işten babamla kasa almaya gidecez tarlaya dedi oğlanı aldı annesine indi neredeyse bir saat annesinde oturdu yani cocuk var sanki ben inandım tarlaya gidecek diye yalan tabi sanki annesi kendi evine karısına uğrasa ilk kızacak o kadar kalbim kırılıyor ki sevdiğini düşünmüyorum geldi eve oturdu tele baktı bana hiç naptın ne ettin diye sormadı iş anahtarı verecek birine cıktı ordanda kahveye gecer büyük ihtimal ne kavgalar ettim ne küslükler yasadım ama nafile bana mısın demiyor el olsa acır ama acımıyor 

8 Cevaplar

+1 oy
(717 puan) tarafından
Bunca zaman anlamadın mı ne yapacağını görmeyeceksin konuşmayacaksın yokmuş gibi davranacaksin bunca zaman sana değer vermeyen bi öküzün peşinden ne diye koşuyorsun kendine saygın olsun önce sen kendine saygı duymazsan başkası seni ezer
(272 puan) tarafından
Onuda denedim görmezden geldim zaten merhaba merhabayız evin içinde ama onunda sonu yok
(717 puan) tarafından
Onuda demeyeceksin sonu yok diye bi yerden sonra pes ediyorsun
(272 puan) tarafından
Bacım napcagımı sasırdıım ailesiyle benim aram iyiken de böyleydi hep giderdi kaynanam sen böyle dersen gitme gitme o daha cok gelir üstüne gitme dediydi şimdi aram limoni eşimin ailesiyle yine gidiyor eşim sanki bana yaptığı her iyilik her para canından gidiyormuş gibi davranıyor ben hep elmişim gibi davranıyor ben bişey istiyorum baban alsın diyor ama kardeşleri annesi isteyince veriyor
(4,343 puan) tarafından
Baban alsin ne ya. Sen bascavusun essegini mi bekliyosun orda. Ne mllar var ya rabbim
-Reklam-
0 oy
(272 puan) tarafından
Kızlar biraz akla ihtiyacım var esımle konuşmaya gelmeyen biri 
0 oy
(17,735 puan) tarafından
Kaçan kovalanır canım umursama hic bu sefer o senin peşine düşer dikkatini çekecek şeyler yap ama onun için yaptığını belli etme bu gibin şeyleri dene 
(272 puan) tarafından
O aşağıda annesindeyken ben burda ağladım insan hiç mi sevmez özlemez hal hatır sormaz babamla konuştum o bile fark etmiş her aksam kahvede seni alıp bi yere götürmez bi sehir dışına gidecek olsak arabamız yok der ama kardeşleri istesin hemen başkasından gider alır ben her seyi tek basıma halletmeye calısıyorum onlar beni gel al burdan dese kosa kosa alır
0 oy
(317 puan) tarafından
Ne mi yapacaksın eve geldiğinde hoşgeldin demeyeceksin güler yüz görmeyecek inek gibi yemini suyunu verecen önüne o da sütünü verecek.bazı adamların anladığı evlilik bu ben çok uğraştım düzelsin diye ben yıprandım kahvesi bacısı anası hiç eksik olmadı.malesef düzelmez kendini yorma
(272 puan) tarafından
Evet bes yıldır bende denedim ama olmuyor biz evliliğin ilk başlarında bpsaanma aşamasına bile geldik inanır mısın yatakta Bike adam beni unutuyor coxuklarına tapardı onları bile sevmeden kacıyo
0 oy
(330 puan) tarafından
Bende de durumlar tam tersi eşimi ailesine götüremiyorum ailesi çok iyi insanlar kaynanam bazen yemege falan çagırıyor hep tek gidiyorum neden gitmiyor anlamıyorum sordum bir kaç kere onlarda senin ailen diye ben evlendim barklandım benim ailem sizsiniz diyor arada küslük falan yok anneside üzülüyor kadın
(272 puan) tarafından
Ne güzel ya keşke öyle olsa benim abimde öyleydi imreniyorum onlara hayatta demem abim niye gelmiyor karısıyla vakit cok gecıroyor diye ama kaynanam bir ara eşimin kahveye gidip benim eve bile uğramadığı dönemler oğlum bize hiç gelmiyor diyordu bende anne ben yüzünü görmüyorum kahveden uğramıyor demiştim
(330 puan) tarafından
Bende ne yapacagımı bilmiyorum canım belki benim içinde gelin oglumu dolduruyor bize karşı diye düşünebilirler ama senin durumunda zor annesi olabilirsin ama evlenmiş aile kurmuş adam hergün de gelip seni görmek zorunda degil kayınvalidenle konuş gerekirse eşin laftan anlamıyprsa
(272 puan) tarafından
Bir ara kaynanama da dedim ben koyuyorum gitmiyor demişti hatta torunları da durmuyor orda ondan cocukları al git diyorum kalmıyor demişti
(330 puan) tarafından
Allah allah madem evini bilmeyip anasının yanından ayrılmayacaktı evlenmeseymiş sen her gün annenin yanına gitsen bir ton laf eder
(272 puan) tarafından
Aynen bunu suratına dedım kaynanama gorumceme de dedim ki eltim gidiyor neredeyse her gün onun gibi olsam barındırmazsın beni dediydim
0 oy
(400 puan) tarafından
Hıc ellesme ana babadan darbe yiyince aklı basına gelecektır
(272 puan) tarafından
Kız yiyorda durmuyor arsız
0 oy
(14,604 puan) tarafından
Akşama yanaşır birde utanmadan 
(272 puan) tarafından
Evet nerden biliyorsun dicem sende de bir narsist var galiba bacım
0 oy
tarafından
Valla ilk önce kadın olsun erkek olsun çekirdek ailesine değer verecek kocan kovalair
(272 puan) tarafından
Bunu kendi haline bırakcan deli bu

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 377 göst.
0 oy
11 cevap 215 göst.
10 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 259 göst.
3 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy