0 oy
61 göst.
Diğer kategorisinde (112 puan) tarafından
Kızlar merhabalar ben bı hafta önce ehliyete yazıldım yıllardır da ehliyet almak isterim ama bı türlü nasip olmadı yazılmaya bide ben cesaret edemedim kazanamam korkarım gibisinden benim biraz panik atagim var bı kere araba kullanamayi öğrenirken ufak bı kaza geçirdim ogunden beri korkum bı tık daha çok çoğaldı ama uzun zamandır da ehliyet almak isitoyorum bitane kızım var ilerde kızımla beraber arabada gezmek tozmak isitoyorum ama çevremdeki herkes benim panik atagimn olduğunu ve yapamicagimi hatta otomatiğe yazilmam gerektiğini söylüyorlar bu seferde kendime olan bütün güvenip yok oluyor banik atağı olan biri ehliyet alamaz mi ogrene öğrenen kazanamaz mi bilmiyorum eşim destekcim ama ne yazikki çevremden dolayı kendime güvenemiyorum hatta keşke yazilmasaydim diyorum :(

3 Cevaplar

0 oy
(665 puan) tarafından
Öncelike kendini bi silkele canım yapacağım ben bunu mesajını beynine ver benim bir tanıdığımın panik atağı ve başka psikolojik sorunu vardı geçen sene ehliyete yazıldı herkes sen ehliyet alsan napacaksın kullanamazsın falan dedi kadın düşüş moduna geçti aman neden yazıldım keşke yazılmasaydım dedi bıraktı ben ona da çok söyledim kafandaki düşünceleri yen yapacağım herkes yapıyor çok basit gibi şeyler söyle kendine dedim ama çevreden duyduğu şeyler yüzünden hiç denemeden bıraktı araba sürmek ilk baş karışık görünen bişey olsa da hiç öyle değil bi öğren çok kolay dediğin gibi ilerde istediğin yere gidebileceğini kızınla yapacağın şeyleri düşün kendini motive et aklına olumsuz mesaj değil de olumlu mesaj gönder ben yaparım ya ne var bunda diye eğer ya yapamazsam diye düşünürsen zaten yapamazsın 
(112 puan) tarafından
Of evet elimden geldiğinde kendimi cesaretlendiriyorum  sonra biri gelip yok panik atak var yok yapamazsin diyip benim bütün motivasyonumu yerle bir ediyorlar
(665 puan) tarafından
Kız onu bir tek panik atak olanı mı diyorlar sanıyorsun benim kardeşim 20 yaşında ehliyete yazıldı hani gözü açık elinden her iş gelen becerikli birisi kardeşim ben beceriksizim mesela ama kardeşim her şeyi becerir ona bile çevremizdeki herkes sen niye yazıldın yapamazsın ki falan diye bir sürü iğneleyici laflar söylediler sadece sana özel bi durum değil canım etrafın konuşması sen kendine güveniyorsan gerisi boş kardeşim tekte ehliyet aldı sonra annem bile korkuyordu kardeşimle bi yere gitmeye Birgün dayımın eşiyle annemi almış çarşıdan yengem arabalarda olan el tutacağı var ya bir elini ordan diğer elini emliyet kemerinden tutmuş titreye titreye gelmiş oysa çok güzel sürer sadece bi kere ilk kullanıldığı zaman ufacık bir kaza yaptı kaza da bi arabanın dikiz aynasını sıyırmış yani o kadarcık onu da bir sürü laf ettiler sen bir daha sürme diye kardeşim hiç umursamadı şimdi 3 sene olacak ehliyet alalı yıllardır şöför gibi sürüyor
(112 puan) tarafından
Evet malesef insanın hevesini kursaginda bırakan bı toplumuz hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin darısı benim başıma inşallah bende öyle ehliyetimi alır ve bu tüm önyargılılarin gözüne soka soka arabamı kullanırım
-Reklam-
0 oy
(1,909 puan) tarafından

51 yaşındaki annem geçen hafta yazıldı :D Oda normalde çok panik hatta babam sürerken yavaş dur şöyle böyle derdi bi baktık gaza geldi öylede bir çalışıyor ki iki üç gündür anlatamam :D cesaretlendir kendini yaparsın buncası nasıl sürüyor hiç kimse anasının karnında öğrenmedi ya 

(112 puan) tarafından
Maşallah Allah kaza bela vermesin inşallah bende 23 yaşındayım ve şimdiden korkularima yenik dusmek istemiyorum hep içimde keşke ehliyetim olsaydı düşüncelerine dalmak istemiyorum
(1,909 puan) tarafından
Amin canım cümlemize inşallah ♥️ kesinlikle dalma kendine güven yaparsın
önce (112 puan) tarafından
İnşallah cnm yorumlarınız içinde hepinize çok teşekkür ediyorum
0 oy
(307 puan) tarafından
Benimde panik atagim var şoför koltuguna oturunca elim ayağım titriyo soğuk soğuk terliyom eşim bı kaç kez gösterdi sürmeyi sonradan bıraktım yok ben yapaycm dedim  kardeşim de panik atakgi var ama ehliyet aldı onda sorun yok herkezde aynısı olmaz. Bence 
(307 puan) tarafından
Cnm bu senin anlattığıni her anne yapar bende çocuklara bişe olsa korkar bagirim eşim kızar çocuk senin bagirman korktu agliyo bişe yok der o ayrı panik atak da bazen durduk yere kendiliğinden gelir bianda ter basar ölüm korkusu yaşarsın kalbin ayaklarinda atar bayılma hissi yada bayilirsin ben yasiyom bunlari bazen de biri çok sinirimi bozduğu an bu anlattıklarım i yaşarım illaki hastanelik olurum diyacem vururlar üç gün sarhoş gezerim bunlar panik atak senin ki normal anne korkusu hiç kimseyi takma git al ehliyetiini
(307 puan) tarafından
Kim sana panik ataksin dedi doktormu ilaç kullanıyor musun
(112 puan) tarafından
Yok cnm doktor demedi çok sukur doktorluk durumum yok  sadece bazen bı olay oluğunda korkarım okadar oda insanı bı duygu eşimin ailesi diyor panik atagin var beni brnden daha iyi tanıyorlar
(112 puan) tarafından
Ya Allah yardımcın olsun cnm çok geçmiş olsun hayır ya sadece bı olay olsun elim ayağım titrer korkarım okadar
(307 puan) tarafından
Boşver onları oku yazdiggimi yarın eşine bak bu panik atak de seninki normal korku bianlik

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 284 göst.
19 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nurayaksan (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 49 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busra2607 (503 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 220 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Bayannn1 (1,142 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
14 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu

407,327 soru

12,226,872 cevap

36,833 kullanıcı

...