Bebek arabasini mutlaka alın yanınıza çok rahatlık ve kendinize her şeyi yapacağım demeyin bebekle her şey yapılmıyor bunun bilincinde gidin yapamıyoruz diye üzülmeyin nasibinizdeki kadar yaparsınız.
Misâl oğlumun astım atağı tetiklemişti. 4azi 2 köpek dişi oranın güneşinin etkisiyle patladı malum güneş D vitamini birden çok zor bir süreçti fakat bir o kadar da güzeldi Safa ve Merve de babası sadece ana kucağını takip say yaptı ve tavafıda omuzlarına alarak yaptı onun haricinde hep bebek arabasındayı. Düşün kendi niyetine üç ümre yaptı. Ve çocuğumuzun niyetine de 2 ümre yaptı. Ben de iki umre yaptım. Emziriyordum 18 ayliktı.
Burun açmak için aspiratör muhakkak alın çünkü tıkanabiliyor. Serum fizyolojik sağlık ocağından veriyorlar da siz yine de 200 gram yanınıza alın.
Bezleniyorsa muhakkak bez alın.
Çok kıyafet götürmeyin zaten çok güzel merdaneli makinalar var hemen yarım saatte yıkayıp asiyorsun 10 dakika da kuruyor. Biz boşuna çok kıyafet yük etmişiz. Safa ve Merve arası klimalar çok üşütüyor o yüzden kendinize şal muhakkak alın bebeğiniz için de ince bir battaniye.
Medine'nin yemekleri çok lezzetliydi. Medine'ye girdiğiniz gibi size soğuk taze hurma ikram ediyorlar. Büyüklere kırmızı gül küçük çocuklara pembe gül verip hoş geldiniz diyorlar.
Bak bunlar eşime ve bana verdikleri güller kuruttum. Oğlumu bebek arabasinda farketmediler herhalde o gül alamamisti baktım sonra diğer çocukların elinde hep pembe güller vardı