+1 oy
121 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (238 puan) tarafından
Cocukla ümreye fıden varmı neler gereklı oluyor bebek rabası götürebilirmiyiz

4 Cevaplar

+1 oy
(4,337 puan) tarafından
Sıcak soğuk karmaşası çok fazla orada üzerlerine ceket gibi bir şey alın otobüse filan bindiğinizde üzerlerine atarsınız bu yüzden çok fazla hasta oluyorlar. Arabayla ilgili pek bi bilgim yok
(238 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Bebek arabasini mutlaka alın yanınıza çok rahatlık ve kendinize her şeyi yapacağım demeyin bebekle her şey yapılmıyor bunun bilincinde gidin yapamıyoruz diye üzülmeyin nasibinizdeki kadar yaparsınız. 

Misâl oğlumun astım atağı tetiklemişti. 4azi 2 köpek dişi oranın güneşinin etkisiyle patladı malum güneş D vitamini birden çok zor bir süreçti fakat bir o kadar da güzeldi Safa ve Merve de babası sadece ana kucağını takip say yaptı ve tavafıda omuzlarına alarak yaptı onun haricinde hep bebek arabasındayı. Düşün kendi niyetine üç ümre yaptı. Ve çocuğumuzun niyetine de 2 ümre yaptı. Ben de iki umre yaptım. Emziriyordum 18 ayliktı. 

Burun açmak için aspiratör muhakkak alın çünkü tıkanabiliyor. Serum fizyolojik sağlık ocağından veriyorlar da siz yine de 200 gram yanınıza alın.

Bezleniyorsa muhakkak bez alın. 

Çok kıyafet götürmeyin zaten çok güzel merdaneli makinalar var hemen yarım saatte yıkayıp asiyorsun 10 dakika da kuruyor. Biz boşuna çok kıyafet yük etmişiz. Safa ve Merve arası klimalar çok üşütüyor o yüzden kendinize şal muhakkak alın bebeğiniz için de ince bir battaniye. 

image

Medine'nin yemekleri çok lezzetliydi. Medine'ye girdiğiniz gibi size soğuk taze hurma ikram ediyorlar. Büyüklere kırmızı gül küçük çocuklara pembe gül verip hoş geldiniz diyorlar.

image

Bak bunlar eşime ve bana verdikleri güller kuruttum. Oğlumu bebek arabasinda farketmediler herhalde o gül alamamisti baktım sonra diğer çocukların elinde hep pembe güller vardı :) 
tarafından
Birde uçağa talepte bulunun size yemek verildiği vakit çocuk menüsü istiyoruz diye uçağa binmeden talepte bulunmazsanız çocuk menüsü vermiyorlar sadece o kavanoz mama veriyorlar onları da beğenip yemiyor zaten.
tarafından
Muhakkak bebek için başına şemsiye alın beyaz
tarafından
Güneş gözlüğü çocuk için olmazsa olmaz kendinize de alın
(131,754 puan) tarafından
hocam kac kez gittin
tarafından
1 kere gittim de turdan tura değişiyor 3-4 kere ihrâm bölgesine gidip ihrâma giriyorsun bir daha ümre yapıyorsun sonra ihramdan çıkıp mikat sinirlarina gidip tekrar ihrâma giriyorsun. Bir kendi niyetime umre yaptım bir de dedemin niyetine. Biz artık hac nasibse.
(238 puan) tarafından
Benim ikinci gidişim olcak fakat ilkın bekarken gitöiştim şimdi iki cocuklar gidecez allah nasip edersr ne gibi zorluklar olcak bilmiyorum teşekkür ederim yorumunuz için. Bide tavaf sıradında bebek arabası alıyorlarmı siz yakım bi zamndamı gittiniz. Gitmeden cocugunuza aşı felan yaptırdınızmı acaba ?
tarafından
Hayır tavaf alanına bebek atabasi yasak.

Aşı çocuklara vurulmuyo sadece yetişkinler oluyor
tarafından
Geçen sene gitmiştik
0 oy
(131,754 puan) tarafından
bizede nasip olsun insaallah
tarafından
Allahumme amin
(238 puan) tarafından
Amin amin inşallah
0 oy
(22,185 puan) tarafından