+5 oy
352 göst.
Diğer kategorisinde (3,843 puan) tarafından

Kızlar hani derler ya kızlar annesinin kaderini yaşar diye sizce de var mıdır öyle bı şey . İnanır mısınız buna ben inanıyorum galiba öyle . Ben çünkü az buçuk annemin kaderini yaşadım sağlık konusunda gerçi onunki ciddi bir şeydi kanserli miyom vardı rahimi alındı kanaması durmamis 35 yaşındaydı ve 15 gün hastanede kaldı baya ağır geçirdi sürekli enfeksiyon vs geçirdi çocuktum ama hatırlıyorum hep dua ederdi benim kaderimi yaşama diye miyom ameliyatı olduğum da o kadar kötü oldu ki gelip yanımda kalamadı :'( 

Şimdi öyle korkuyorum 5 aydır bı şey olduğunda elim ayağım titreyerek gidiyorum doktora . 15 gündür adet olmuyorum o kadar korkuyorum ki annem gibi erkenden menapoza girip rahmimi kaybetmekten :'(:'(

23 Cevaplar

+1 oy
(3,843 puan) tarafından

En İyi Cevap

Siz ne düşünüyorsunuz :'(

(732 puan) tarafından
Ben doğru olduğunu düşünmüyorum, biz yokluk içinde büyüdük , aile içine girmek istemiyorum ama aynı kaderi yaşamıyorum annem ile
(3,843 puan) tarafından
Bende hastalık konusunda imtihan
(732 puan) tarafından
Canım hastalık genetik olabilir öyle düşünme , Allah sağlık sıhhat versin inşallah korktuğun ile sinanmazsın
(3,843 puan) tarafından
İnşallah canım sabahı nasıl etcem bilmem
-Reklam-
+3 oy
(1,133 puan) tarafından
Annem bir evin bir gelini 3 görümcesi var. Bende bir evim bir gelini yim 3 görümcem var. Söyleyeceklerim bu kadar
(3,843 puan) tarafından
Aa gerçekten mi
(1,133 puan) tarafından
Evet gerçekten
+2 oy
(12,615 puan) tarafından
hastalık bu genetik olabilir ama bu kadar korkma. Allah korusun kötü olmasın ama olsa bile erken teşhis çok önemli.

stres hastalıkları en çok besleyen şey. mutluluk bike kanser hücrelerini öldürebiliyor.

menopoza girmek de dünyanın sonu değil. evladın varsa gerisini boşver. 
(3,843 puan) tarafından
İnşaallah yoktur yarın sabah gitcem
+2 oy
(1,329 puan) tarafından
Allah etmesin yaa kötüyü düşünnme lütfen moral herşeydir bide beyin öyle bişey ki neye inanırsan onu yaşarsın onu kendine çekersin hergün ben sağlıklıyım ve bunun için şükrediyorum mutluyum huzurluyum de özellikle suyla temas halindeyken içtiğin suya bile bunu de ve iç bn duştayken özellikle olumlama yapıyorum tavsiye ederim
(3,843 puan) tarafından
Bazen bende yapıyorum ama 3 gündür ağlamadan uyuyamıyorum
(1,329 puan) tarafından
Off inşirah oku ferahlarsın inşallah bacım :(
(3,843 puan) tarafından
İnşaallah canım sağol :(
+2 oy
(40 puan) tarafından
Bende annemle aynı şeyleri yaşıyorum çok benzer hayatlarımız var 
(3,843 puan) tarafından
Bizim de hastalık konusu
+2 oy
(349 puan) tarafından
Benim annem de 29 yaşında kanser oldu beyninde omurilik  soğanında ceviz büyüklüğünde tümör vardı %5 yaşama şansı ile amaliyat oldu amaliyatı olduktan sonra beslenemedi bi nevi bedeni erimişti kafasındaki amaliyat yerlerinden sular akıyordu vucudunda deri ve kemikten başka bişey yoktu sesi bile  çıkmıyordu ama biz yaşadığı için sevinmiştik nerde bir kanser kelimesi geçse hep o günler geliyor aklıma 11 yaşında bir çocuktum o zamanlar 4 yaşında bide kardeşim vardı şimdi 22 yaşındayım umarım aynı kaderi yaşamam ama empatisi bile kötü 4 ve 2 yaşında çocuklarım var onları geride koyup bilinmez bir yola gitmek çok zor olurdu 
(3,843 puan) tarafından
İşte bende o empatiyi yaptıkça çıldırcak gibi oluyorum:(
+2 oy
(4,177 puan) tarafından
Korkma, korku pek çok şeye davetiye çıkartıyor.Olumsuz düşünceler aklına geldiği zaman yerine başka birsey koy zor olsada,sağlıkla evlatlarinla birlikte geçireceğin zamanları düşün  onların buyuduklerini senin zımba gibi sağlikla yanlarında olduğun zamanları keyifle çay partisi yaptığını onlar mezun olduklarında mezuniyetine gittiğini hatta giyecegin renk elbiseyi bile ama olumsuz düşünceleri çıkar hayatından..

Sagligina beslenmene uyumana dikkat et,doktor kontrollerini aksatma ruh sağlığını koru ,bak nasıl güzel olacak hersey gör :)
(3,843 puan) tarafından
Çok sağol canım ♥️ ama empati yapıyorum bide akşam gönül dağını izledim kötü oldum:(
+2 oy
(22,096 puan) tarafından
Korkma aşkım inslalah hicbiis olmayacak 
(3,843 puan) tarafından
İnşaallah canım hamile olsam üzülmem bile yani :(
+2 oy
(3,135 puan) tarafından
Ben katılmıyorum üç kız kardeşiz anneme göre daha güzel bir hayatımız var maddi ve manevi olarak 
(3,843 puan) tarafından
Ben sağlık konusunda yaşıyorum
(3,135 puan) tarafından
Bazı rahatsızlar ırsi zaten Rabbim şifalar versin
(3,843 puan) tarafından
İnşaallah
+2 oy
(802 puan) tarafından
Annem şeker hastası bende de şeker var kız kardesimde de şeker var diyeceklerim bu kadar ;((
(3,843 puan) tarafından
Ahh ahh :(
+2 oy
(5,039 puan) tarafından
Kaç yasındasın. Ben 20 aydır adet olmuyorum :( menapozu da sadece adet olmamaktannibaret zannediyorum. 
(3,843 puan) tarafından
29 yaşındayım:(
+2 oy
(2,183 puan) tarafından
Ben yaşamıyorum Rabbım anneme hayırlı kapılar yaptıklarının mükafatını versin annemin çektiklerini ben çeksem olum çıkar bu evden 
(3,843 puan) tarafından
Hastalık konusunda o ameliyata girerken ya rahimimi kaybedersem diye öyle korktum ki
(2,183 puan) tarafından
Rabbım korusun
+2 oy
(987 puan) tarafından
Annemle aynı şeyleri yaşıyorum şimdi bile eşimle tartıştım birgun olsun istediğin olmadı herşey de bir sorun cıkarır kendine bakıyor bazı arkadaslarıma bakıyorum ne kadar şansızım diyorum eşim beni gezdirmez 4 yıldır evliyim birgun olsun elimi tutup carsıda gezdirmedi 
(3,843 puan) tarafından
Eşim konusunda şanslıyım babam da öyle kolay kolay gezdirmezdi annemi
+2 oy
(220 puan) tarafından
Maşallah sübhanallah benim annem çok sağlıklı bende olmayan hastalık yok 
(3,843 puan) tarafından
masaAllah canım Allah beterinden korusun
+2 oy
(953 puan) tarafından
Ben de kızlar annelerin kaderini yaşar diyorum inşallah benim kızım benim kaderime çekmez 
(3,843 puan) tarafından
İnşaallah canım ben sağlık konusunda yaşıyorum
+1 oy
(2,044 puan) tarafından
Canim benim inşallah yasamazsin . 

Benim kaderim bence anneminki gibi. Ailemiz mesela.. babamla annem bir birlerini cok severler ailəmiz mutlu huzurlu oldu. Benim cekirdek ailem de oyle çok şükür. 

Ama annem sinir hastasi . Bazen panik atak olunca kendimde ilk o geliyor aklima. Ya anneme benzersem. Çok kötü günlerim oldu benim tam 10 yaşımdan beri. Annem icin çok üzülüyordum. Bir cocugun sahit olmuycagi seylere sahit odum ben annemde . Cok şükür o gunler gecti ama beni yasimdan fazla olginlastirdi o gunler. İstemezdim böyle olsun☹️☹️☹️
(3,843 puan) tarafından
Ben düşünüyorum yarın sabah gitcem ama korkuyorum çok :(
+1 oy
(73 puan) tarafından
Bende inanıyorum nedense buna. Annem hep derdi annenin kaderi kızların çeyizi olurmuş. Biz 6 kız kardeşi 3 ablam annemin kaderini yaşıyor eş kinusunda 
(3,843 puan) tarafından
Bende hastalık konusunda
(73 puan) tarafından
Hastalık konusunda da annem ben bildim bileli bacakları hep ağrıyor ve hepimizde aynı sorun var bir de varis. Ben şuan 26 yaşıma girecem inanın bazen kızımı okula bırakıp gelene kadar bacak ağrısından perişan oluyorum. Ve bütün ablalarımda aynı şekilde
(3,843 puan) tarafından
Demek ki bi yerden çekiyoruz annemize
+1 oy
(556 puan) tarafından
Cnmm niye bu kadar korkuyorsun rabbim korktuğuna uğramasın. Benim ablamda miyom ameliyatı oldu o kadar büyüktü ki miyomu doktor bile şaşırdı. Şükür hic birşeyi yok doktor zaten dedi miyom o kadar önemli bir ameliyat değil korkulacak kadar. Tekrardan geçmiş rabbim şifa versin inşallah 
(3,843 puan) tarafından
Miyomun ilerleyip kansere dönüşme ihtimali var annem yaşadığı için korkuyorum ve sürekli kadın hastalıklarından imtihan oluyorum bende o yüzden korkuyorum
+1 oy
(6,223 puan) tarafından
Ben annemin tam tersi çok mutlu, huzurlu, sağlık dolu bir hayat yaşıyorum ne yazık ki:(
(3,843 puan) tarafından
Bende o konuda şükür eşimden yana memnunum ama sağlık konusu benziyor
(6,223 puan) tarafından
Allah kimseyi sağlık ile sınamasın cnm şifaya muhtaç olan herkese Allah şifa versin
(3,843 puan) tarafından
Amin canım amin inşallah ♥️
+1 oy
(38 puan) tarafından
Allah korusun Allah sifa versin size insallah korkutmayin kendinizi bol bol salavat cekin iciniz huzur bulur insallah
(3,843 puan) tarafından
Çok sağol canım inşaallah ♥️

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 510 göst.
12 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Visalilal (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 827 göst.
27 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde meva1 (1,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,972 göst.
6 Kasım 2020 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu