0 oy
750 göst.
Diğer kategorisinde (2,330 puan) tarafından

Kızım 2 yaşına girecek kulağını deldirmek istiyorum küpe takmak istiyorum ona ama bilemiyorum kararsızımda açıkçası :)

Bide yakınlarda alan oldu mu acaba çocuğuna altın küpe. Fiyatları kaçlarda geziyor acaba diye merak ettim

46 Cevaplar

0 oy
(572 puan) tarafından
Korkutmak gibi olacak ama eltimin kızı deldirdi böyle uğur böcekli tatlı bi küpeydi benim oğlum da küçüktü bilmedi tabi tuttu çekti oyuncak zannetti sanırım kızın kulağı kanadı çok üzüldüm ama ikiside 2 yaşlarında falandılar
(2,330 puan) tarafından
Bundan çok korkuyorum biliyo musun bide mesela kreşe başladığı zaman falan onu da düşünüyorum yaramaz zararlı çocuğun biri gelir asılır vs. Ayy
(572 puan) tarafından
Benim oğlum direk tuttuğu gibi çekti tehlikeli biraz bende 4 yaşlarda annem bilezik almış altın arkadaşlarım bıçakla kesip çıkarmaya çalışmışlardı hala üzerinde bıçak izleri vardı çocuklar her şey yapıyor bence biraz daha bekle böyle ana sınıfı yada 1 gitsin hem o zaman kendini de korur
-Reklam-
0 oy
(5,039 puan) tarafından
Ya ben kendı karar versın ddıyodum ama dayanamadım 3 de deldirfim ve cok tatlı geliyo gözümee. Gümüş aldm ben cok kaybediuor dedı kuyumcu hakkaten de öyke sğrekli düşüyor iyiki gümüş almsm
(2,330 puan) tarafından
Çoook tatlı oluyolar. Bende naparım bilmiyorum
0 oy
(2,429 puan) tarafından
Benimkide 26 aylık bı ara eşim istedi ama benim içim el vermedi:) bı de ben küpe taksam bile benim kız onu saniye durdurmaz, yara filan olursa daha çok pişman olurum herhalde 
(2,330 puan) tarafından
O zaman bekleyin biraz daha
0 oy
(953 puan) tarafından
1.5 yaşında benim kızımda deldirmek istemiyorum biraz daha büyüsün daha küçük kıyamıyorum küpede benim küçüklük küpemi annem saklamış onu verdi allah nasip ederse kızıma onu takcam küçük top küpelerden
(2,330 puan) tarafından
Ya ne güzel yapmış anneniz hatıra hem
0 oy
(2,561 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

10 aylıkken delirmiştim kızımın kulağını. İlk delindikten 1 ay sonra altın top küpe alıp takmıştım. 0.70 gramdı. 3 gün önce kümesini değiştirdim, çünkü vidası bozulduğu için devamlı açılıyordu. Bu tarz aldım, eski küpesini verdik üstüne de 3 bin ödedim. 

image

(2,330 puan) tarafından
Çok güzelmiş güle güle kullansın.
Küpeler de yine epey varmış fiyatı
(2,561 puan) tarafından
Teşekkür ederim. Modele göre değişiyor fiyatları, ama değdirmeden küpeyi alın derim. O delinirken takılan küpeler fazla kulağında durmuyor
0 oy
(516 puan) tarafından
Daha 40 bile çıkmadı ben bilekliği ve kupeyi aldım kenara koydum büyüsün karar versin.. 
(2,330 puan) tarafından
Güzel günlerde takılsın inşallah :)
0 oy
(1,178 puan) tarafından
İlk hamileyken aldm öğrendimde 350 TL idi duruyo hala 2 oğlum var :) 
(2,330 puan) tarafından
Ahahah ya kıyamam :)
0 oy
(1,185 puan) tarafından
Ben kizimin kulağını deldirmedim deldirmeyi düşünmüyorum. Çünkü ben asla küpe takı seven biri değilim hatta özellikle kolye ve küpe den nefret ediyorum aşırı beni rahatsız ediyor hani böyle sadece takmak degil dokunmak bile beni aşırı huzursuz ediyor o nedenle istemiyorum kizim kendisi ileride kendi kararini versin nasılsa zor bişey değil deldirmek diye düşündüğümden yani.
(2,330 puan) tarafından
Ben kendimde severimde bilmiyorum belki kızım sevmez hakikaten olabilie yani
(1,185 puan) tarafından
Tabi siz bilirsiniz annemde cok sever 3 kizininda kulağını deldirmis bende dahil zamanla kapandi benimki ben dedigimm gbi sevmiyorum hic
0 oy
(730 puan) tarafından

Babannesi yeni aldı küçük top olanlardan. 3 bine almış gramini bilemiyorum canım deldirmedigim için almadım henüz annem sakliyo. Ben sanırım okul çağından önce deldirmeyi düşünmüyorum hep psikolojik etkisi hemde verebilecegi zararlardan dolayı

Çocukta alerji, oynarken kulağına zarar verme, bir yere takılıp kulağının yırtılması vs vs korkulu bir karar 

Biraz daha büyüyünce kendisi karar versin
(2,330 puan) tarafından
Kulağının yırtılmasından ben de korkuyorum Allah muhafazakar
0 oy
(145 puan) tarafından
Ben 6ay önce aldım 14ayar 1800
(2,330 puan) tarafından
Aa iyiymiş güle güle kullansın
0 oy
(252 puan) tarafından
Kızım var 14 aylık altın kupeside hazır annem hediye aldi  ama bide oğlum var 3 yaşında çeker kupesini diye deldirmiyorum bide belki ileride kendisi isterse delirir diye düşünüyorum 
(2,330 puan) tarafından
Çocukların çekmesi riskli işte bencede
(252 puan) tarafından
Oğlumda yarmaz kardesi yürümeye başlayınca hemen itiyo hiç yürümesini istemiyo küpeyi görünce hiç rahat bırakmaz
0 oy
(630 puan) tarafından
Kızım 3 yaş olacak ve deldirmedim. Kendim küpeden nefret ediyorum ama annem küçükken deldiği için hala kulaklarım delik, kapandı tabi ama belli yani.. Kendi büyüyünce isterse yapar taraftarıyım. 
(2,330 puan) tarafından
Bende düşüneceğim bakalım :)
0 oy
(7,714 puan) tarafından
Küçüğüm 10 buçuk aylık bu cuma  deldirdim asla elini kulağına götürmedi hiç bir sorun yaşamadım iki yavrumda da . İlk kizimda öyleydi şimdi hiç bir takı kullanmaz ama kupelere asla hayır demez çok sever renk renk çeşit çeşit takar kıyafetlerine göre .
(2,330 puan) tarafından
Ne güzeeeell tak takıştır oohh şıkır şıkır kız çocuk kalp kalp kalp ❤️
0 oy
(220 puan) tarafından
Ben deldirdim 21 aylıkken 

Kuzenlerim annesi deldirmemjs şuan çok istiyorlar ama cesaret edemiyor keşke annem küçükken deldirseydi der 
(2,330 puan) tarafından
Büyüyünce daha zor bence. Küçükken bilmezken iyi
(220 puan) tarafından
Bencede biz altın küpe almadık hala 3 ay falan oluyor onların taktığı küpe var hala ben 3 4 yaşına kadar da altın almayı düşünmüyorum
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Kaynanam toplu iğnenin arkası kadar bir şey almıştı 3 buçuğa. Küpe nerde bilmiyorum valla hiç. 
(2,330 puan) tarafından
O derece :D
(1,057 puan) tarafından
Öyle bulursam onu satıp daha büyük bir şey alıcam. Bir de ilk torunu bebeğim. 49 günlük oldu 3 defa gördü sadece gelmiyor hiç. Onların 2 sinde ben gittim bir daha gitmem asla.
0 oy
(2,020 puan) tarafından
Kızlarım 6 yaş ve 4 buçuk yaş eşim kıyamadığından hep erteledi şimdi çok istiyorlar 

Etrafımdaki herkes 2 yaşına kadar kulak deldiriyor 

Geneli 1 yaşında.

eşim sağolsun 

Küpe ise

Yazın bir arkadaşın yenidoğan kızına hediye küpe aldım. Eşim Çeyrek almak istedi ben küpe alalım dedim Çeyrek ile aynı fiyata olan vardı Çeyrekten 500 tl, bin tl fazla olan da 

Çeyrek ile eşit çok küçüktü. 

ben 750 tl üstüne koydum aldım.

Aldığım da çok beğenildi.

Sen Çeyrek altına bak ona göre hesapla 
(2,330 puan) tarafından
Hmmmm olsun alınır küpe bi şekildede asıl karar deldirip deldirmemek :)
0 oy
(1,330 puan) tarafından

Benim kızım doğmadı ama bnde deldiricem babasına küpesini aldırıcam bi 6 aylık olsun takıcam bnde bebekliğimde küpeliyim hem de evde iğneyle delmişler:woot:

(2,330 puan) tarafından
Aaayyyy :D
Hatırlamazken,bilmezken daha iyi sanki deldirmek yaa ama sonrası işte
0 oy
(90 puan) tarafından
3 yaşını biraz geçti küpesi vs hazır kulağını deldirmek küpe takmak ister misin diyorum hayır istemiyorum diyor sanırım aklı erene kadr biz takmayacagz. 2 yaş da küçük bana göre tabi anne olarak siz bilirsiniz daha da küçük delenler var . 
(2,330 puan) tarafından
Bi düşüneceğim bakalım :)
0 oy
(77 puan) tarafından
Bir yaşına girdiğinde deldirdim ocakta 2 yaş Allah'ın izniyle maşallah sübhanallah seviyor benimde kuoem var ağzını burnunu soruyorum hemen küpelerin nerde derim gösterir ayyy diyor birde seviniyormus :))) 
(2,330 puan) tarafından
Ahaha ne tatlı maşallah :)
Çoluk çocuk biri asılır zarar verir kulağına falan diye bi korkuyorum sadece
(77 puan) tarafından
Valla cnm öğreteceksin kimse kulağına dokunmasn cicilerin küpelerin düşer diye şuan mesela bir iki defa düştü evde sordum nerde küpen yok diyor bizle beraber bakıyor etrafa :))  ben baya oldu bir sene oldu neredeyse yaşından iki hafta sonra deldirdim eczede krem sürüyor hemde soğutucu sıkıyor pıt bitiyor 200 TL'ye küpelerle birlikte birde krem almıştım yara olmasın diye sık sık sürdüm
0 oy
(12,533 puan) tarafından

Ablam tam 1 yaşında deldirmişti bende benimde kızım olursa deldiririm diyordum olunca öyle olmadı :D ha bugün ha yarın erteledim annem aradı bi gün kalk in kulaklarını deldirelim diye gittik öyle bayrama küpeli girsin dedi 14 aylık falandı gittik eczanede tık deldi kız hiç anlamadı ağlamadı valla. Şuan Ocak sonu 2 yaşını dolduracak işte. Hala eczanenın taktığı küpeler kulağında. Onlar hiç yara falan yapmıyormuş öyle demişti kız. Krem bile sürmedim hiç ne yara oldu ne yapıştı valla. Altın takmam şuan akşamda ablamınki kaybetti tekini yazık oldu. Kayboluyo yani küçükler daha

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 118 göst.
0 oy
5 cevap 270 göst.
3 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melek.hfs (1,221 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 467 göst.
0 oy
65 cevap 1,351 göst.

408,355 soru

12,268,299 cevap

37,528 kullanıcı

Kategoriler

...