+1 oy
291 göst.
Aile kategorisinde (4 puan) tarafından
Hiç beklemediğim anda gebe kaldim 5.5 yasinda oğlum var seneye 1.sinif ve ben çok korkuyorum bu kaygidan kurtulamıyorum aldırmak istedim eşim onaylamıyor ne yapicam bilemiyorum

13 Cevaplar

+6 oy
(556 puan) tarafından
Kız nasıl kıymayı aklından geçirirsin ya . Şimdi oğluna bişey olsa böyle sakin mi kalırsın.  

O da can. Büyümüş kocaman olmuş . Millet doğurduğu gibi ilk senesinde gebe kalıyor onlar napsin. Büyük günah yarın oburgun birinizden çıkar haberin olsun. 
-Reklam-
+4 oy
(2,019 puan) tarafından
Sürpriz bebek sıfatını kabul etmiyorum, bir bebeğe de konduramıyorum. Tedbirsiz ilişkiden hamile kalındığını hepimiz biliyoruz. O yüzden kaygı duyulacak bir durum da olmamalı. 

5.5 gayet iyi bir yaş, kendini görüyordur oğlunuz. Okuldayken ikinciye de vakit ayrılır. Aldırmak çok çok büyük vebal. O kısmına girmeyeceğim. Allah yardımcınız olsun.
(4 puan) tarafından
Doktorlar tüp bebek bile yapamayız yumurtan yok dedikten sonra sürpriz oluyor yorumunuz için teşekkürler
(17,640 puan) tarafından
O olsa olsa mucizedir annesi
+3 oy
(12,438 puan) tarafından
Oğlunun yaşı çok güzel bence hiç düşünme aldırmayı günahı da cabası. Benimkilerin arası 2.5 yaş. Zor ama alışıyor ınsan
+3 oy
(4,365 puan) tarafından
Çocuğunun yaşı küçükte olsa büyükde olsa Rabb'im sana ikinciyi nasip etmiş ne güzel aldırmak düşüncesi bildiğin cınayet .. 
+2 oy
(1,989 puan) tarafından

Oğlunun yaşı büyük neden korkuyorsun ki

Ben öğrendiğimde ikizlerim 1 yaşına yakındı bende 2 buçuk aylık hamileydim hemwn hemen.
Günlerce ağladım kimse söyleyemedim bir tane doktorum aldır aldır dedi doğurmak zorunda değilsin dedi. Yine kesinlikle elim gitmedi.
Şimdi bebeğim 25 günlük emzirirken sana yazıyorum 
(2,142 puan) tarafından
MaşAllah bacım ❤️
(4 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun umarım bende bu duygudan kurtulurum
(1,989 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun A&H&M
(1,989 puan) tarafından
Ozzggg inş kurtulursun
Hemen kolay değil

Ben hareket edene kadar halen istemedim kabullenemedim..
Ondan sonra yavaş yavaş kabullendim.
En sonda bir şey olacak diye ödüm kopuyordu
Bu sefer hep ondan ağladım bir şey olur die
+1 oy
(126,496 puan) tarafından
korkms anne olmak icin cabalayip olamayanlari dusun❤️
(4 puan) tarafından
Sagolun
+1 oy
(323 puan) tarafından
Oğlum onbir aylık ve üç aylık hamileyim , aldırmayı düşündüm ama yapamadım bebeğime baktım ona zarar veremem karnımdaki aynı Allah büyüktür endişe etme 
0 oy
(1,532 puan) tarafından
Kiz niye aldiriyorsun . Aklina bile getirme böyle bir şey. gorende oğlun 5b uçuk aylik sanar
0 oy
(17,640 puan) tarafından
Tam olarak neden korkuyorsun o bebeği aldırmak istemen ne kadar doğru 
(4 puan) tarafından
Doğru olmadığının farkındayım fakat istemsizce bu duygular beni böyle düşünmeye itiyor
(17,640 puan) tarafından
Canım tek çocuğun var ve çok küçük değil tabiki plansız gebelikte bocalaman çok normal ama bebek büyüsün hele bir doğsun iyi ki diyeceksin benim annem benim için kürtaj masasından kalkmış her seferinde de iyi ki der.
0 oy
(10,226 puan) tarafından
Duygularını ruh halini anlayabiliyorum ama asla kıyma bebeğine zamanla kabullenip iyi ki gelmiş diyeceksin. Ben büyük oğlum 15 16 aylıkken hamile olduğumu öğrendim oğlum çok zor bir bebekti kolikti sürekli aglayn huysuz bir bebek. Asla 2. Yi istemiyorduk eşimle. Hapla korunurken kalmisim. Aldırmayı düşünemedim ama internetten sürekli doğal yolla nasıl düşük yapılır diye baktım sonra bu yaptığıma çok kızıyorum nasıl dusunebildim bunu diye. Şuan küçük oğlum 2.5 yaşında iyi olmus diyorum herşeyde vardır bir hayır 
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Sürpriz bir şekilde gebe olduğunu öğrendim elimdeki bebek 4 aylıkken karnımdaki 2 aylık bir bebeğin olduğunu öğrendim çok ağladım bı ara aldiralim mi dahi demiştim olmuştur yadirgamiyorum o anki şokla demissindir... Sonra bir anne ve bir katilin aynı davranışlara sahip olamicani anladım.Katil olamzdık anne olmuşken 2.kez anne olmak vardı nasibimizde... Şuan bebebgim 6 aylık oğlumda 15 aylık iki beşiğin arasındayım şuan gurbetdeyim eşim memur yardım edenin yok herşeye rağmen herşeye yetisebildim...yetmedi saçlarımı boyattım kaslarına bakdim kendimden de vazgeçmedim...bunları siz artık ekip olduğunuzu unutmayın  ve ben daha zor durumda olduğum için söylüyorum 

Sağlıklı fikirler dilerim Sizede tek verebileceğim #tavsiyem  bu olurdu✓
(4 puan) tarafından
Güzel yorumunuz için allah razı olsun inanın böyle düşündüğüm için bile sürekli ağlıyorum
(1,666 puan) tarafından
O anki travmayla ve yetersizlik hissi veya çocuğuna haksizlik ediyorum iç güdüsüyle oysaki karnimkzdakide bizim bebeğimiz olabilir sonuç olarak anne ve katil aynı duygulari barındırmaz. Sizde anneliginizi seçin.katil olmak bzimde allahinda gücüne gider kalbimizi sınar.bunj dindar bir kesim olarak söylerken insanı hareketimizin de bu olması gerektiğini unutmayalım.. ben senden daha zor durumdayim..sen hayli hayli toparlarsin karnindakide üzülür sen uzulurken ...
0 oy
(53 puan) tarafından
Korkma kuzum benim büyük oglumda 5.5 yaşında küçük oğlum 3.5 yaşında şimdi 3 aylık hamileyim Allah'ım yardım eder aldırmayı düşünme onu veren sana Allah dermanida bulur 
0 oy
(214 puan) tarafından
Sizin canınızdan kaninizdan olan bir bebeğe nasıl aldırmak öldürmek istersiniz anlam veremiyorum 

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 101 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Gulchan1-12 (52 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 127 göst.
0 oy
11 cevap 562 göst.
20 Aralık 2024 Aile kategorisinde Zehraoyku (237 puan) tarafından soruldu

407,715 soru

12,238,600 cevap

36,969 kullanıcı