+1 oy
94 göst.
önce Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından
Bir tane sağlıklı oğlum var iki tane düşük 4 ay öncede  sezeryan ile doğum yaptım bebeğim vefat etti anomalili doğdu genetik testi falan yaptık kan pıhtılaşması testi yaptırdım bir sıkıntı çıkmadı benim gibi böyle yaşayan var mı anomali doğum yapıp sonraki hamileliğinde sağlıklı bebeği olan var mı bana Umut olur musunuz

5 Cevaplar

+1 oy
önce (2,160 puan) tarafından
Hamile kalınca bebeğin sağlıklı doğması için hergün 2 rekat namaz kılınır ve zikirler çekilir (bulırsam atayım inşallah)  gerisi takdiri ilahi 
önce (8 puan) tarafından
Çok sağolun teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
önce (508 puan) tarafından
Arkadaşımın bebeği öyle oldu kuzum.  İkinci bebeği gayet sağlıklıydı. Genetik testleri onun da temiz çıkmıştı
önce (8 puan) tarafından
Yaaa çok teşekkür ederim ❤️ inanın ki psikolojim bozuldu korkuyorum aynı şeyleri yaşarım diye daha bebek için erken ama kendimi rahatlatmak istedim
önce (508 puan) tarafından
Genetik değilse için rahat olsun canım benim
önce (8 puan) tarafından
Ölen bebekte protein genetiğinde sıkıntı varmış ama siz ve yaşayan evladınızda birşey yok sıkıntı yoktur demektir denildi
+1 oy
önce (5,308 puan) tarafından
Bizde de genetik hastalik bi var bi yok cikiyor ilerki donemlerde tup bebek istiyoruz 
önce (8 puan) tarafından
Devlet hastanesinde mi yoksa genetik merkezinde mi yaptırdınız acaba testi
önce (5,308 puan) tarafından
Fakulte ve genetik merkezi ank yaptirdik
+1 oy
önce (145 puan) tarafından
Esinizde genetik test verdi mi ? Tüp bebek surecinde genetik test yapmıştık benim temizdi eşimde sorun çıkmıştı. Doktorumuz bu durumda gebelik oluşma ihtimali ya düşük olur ya da oluştuğunda sağlıksız olduğu için kendiliğinden düşer ya da doğduktan bir süre sonra ölür demişti. Esinize genetik test yaptirmadiysaniz ona da yaptırın.
önce (8 puan) tarafından
İkimizede bebegede yaptırdık bir sıkıntı yok dedi hicbirinde ama yinede çok korkuyorum 2 düşük var
+1 oy
önce (869 puan) tarafından
Anomali riski genelde %25 oranında oluyor yani her 4 çocuktan biri sizinki de düşüklerinizle beraber 4 çocuktan biri olarak anomalili doğmuş genetik testlerinizde çok büyük bir problem çıkmadıysa sıkı takiple sağlıklı bir çocuk dünyaya getirebilirsiniz ama isterseniz biraz bekleyin hem sezaryen dikişleriniz ve rahim sağlığınız için hem psikolojik açıdan 
önce (8 puan) tarafından
Çok  teşekkür ederim zaten şuan erken 1 sene geçmesi lazım daha toparlanamadim psikolojik olarak  Allah razı olsun moral verdiğiniz icin

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 350 göst.
0 oy
4 cevap 130 göst.
26 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hasret03 (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
25 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Aysemm (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 665 göst.
6 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Hlal (247 puan) tarafından soruldu

406,927 soru

12,211,963 cevap

36,790 kullanıcı

...