+5 oy
1,193 göst.
önce Diğer kategorisinde (11,782 puan) tarafından
Yok yani ahlak polisleri mi gezemesi lazım artık bilmiyorum.

Bu güne kadar kimseyi kıyafeti ile yargilamadim.ne mini giyene baktım ne burka giyene.kiyafes özgürlüğünü de dibine kadar savunan biriyim ama insanlar cozuttu.

Cumartesi günü çocuklar çok istiyor diye yılbaşı şenliklerine götürdüm.hem çocuklar eğlenir hem kadın kooperatifleri kendi el emeklerini stand açıp satiyorlarmis birşey alırsam destek olmuş olurum diye gittik. Her yer çocuk ,her yer çocuk sevinç çığlıkları mükemmel bir ortam.kucuk bir atlı karınca getirmişler.oglum görünce haliyle binmek istedi.bindik.bizimle birlikte iki tane de kadın bindi.bakin kız demiyorum kadın !!!! Yemin ederim bir tanesi rahat yaşı 38 filan var.yuz çizgileri makyajla kapanmamış.kilo o biçim .o kiloya giymiş bir tayt .hareket ettikçe dikişleri ayrılıyor.ustu o soğukta memeler dışarıda crop.saclar deseniz cırt çirkin bir pembe.hadi dedim bundan banane.geldiler tam oğlumun önündeki atlara bindiler.yemin ederim oyuncak yukarı aşağı hareket ettikçe cayt cuyt ses çıkartıyor.kadin direğe tutundu kendini ata sürtüyor.kendini geri doğru direğe tutup atıyor bacaklarını atın kafasına kaldırıyor.asagida da bir adam bunları gülerek videoya alıyor.kadin telefona orta parmak yapıyor .oyuncak atın bağlı olduğu direği yalıyor.bunu yapan rahat 38 40 yaşında kadın.kendimden utandım.kucucuk oğlumun gözünün önünde olmasından utandım.asagida bekleyen anne babalarin yüzü değişti.cocugunu alıp dönenler oldu.oyuncak.calisiyor ne inebildim ne çocuğumu başka ata gecirebildim. Sadece edep az ya dedim sesli şekilde dönüp arkasını baktı yüzünü döndü daha hala ata sürtünüyor.bakin nasıl anlatamam o pis videolardaki gibi surutunuyor. Bu insanlar ne olacak böyle Allah aşkına .

48 Cevaplar

+1 oy
önce (3,715 puan) tarafından
Sen birşey yapsan mağdur rolünü oynardı, haklıyken, sen haksız olurdun. Okurken benim midem kalktı, oradan tek sen değildin diğerleri nasıl tepki vermedi. Açık biriyimdir, ama o kadar iğrenç giyinen var ki mide bulandırıcı.
önce (11,782 puan) tarafından
Canım asagidaki insanlar çocuklarını alıp dönenler oldu.bende edep diye bagirdim
-Reklam-
+1 oy
önce (1,951 puan) tarafından

Yok artık:sick:

ne okudum ben:dizzy:

Biz bunu yasadik
+1 oy
önce (878 puan) tarafından
Ayyy çok mide bulandırıcı üstelik çocukların olduğu bir ortam
Bak yetiskinden çok çocuk vardi
+1 oy
önce (1,022 puan) tarafından
Allah ıslah etsin canm dışarı bile çıkmak istemiyor insan artık ya devir çok kötü rabbim sonumuzu hayır eylesin insAllah gidişat çok kötü 
Dedim ki şunun saçını yoluvereyim arkadan
+1 oy
önce (2,043 puan) tarafından
Valla ben dışarı dahil çıkmak istemiyorum iğrençlik diz boyu okullara mutlaka çözüm bulmaları lazım...bunlar iyce azitti koruyacağız yavrularımizi yapılacak birşey yok gerekirse fanusta duracak benim için böyle 
Valla öylede napcaz sokak tehlikeli okul tehlikeli nerde nasıl ev en güvenilir yer oldu artik,en azından başlarına birşey gelmeden büyütelim sonrasını sonra düşünüruz
Bak bir tek ben değil bir çok kişi tepki verdi.ama birşey yapamazsın ki .kalkıp kavga çıkarsa rezilligin iyice alası
O değil size neden uyarı verilmiş...yani bu hayatın gerçeği gündelik etrafımızda böyle edepsiZlikler görüyoruz..
Çünkü ben orayı burayı ya da yatak hayatı anlatmadım.karsilastigim igrecligi anlattım.
Nebilim millet yattığını kalktığını anlatıyor nerdeyse... bilemedim saçma geldi uyarı
+1 oy
önce (4,061 puan) tarafından
Teyze bu alan çocuklar için, yetişkinler için daha eğlenceli yerler var diyebilirdin, bu arada ben olsam kesin derdim.  Yaptığı hareketler çok yanlis giyim kuşam kendi bilir o kendine yakistirmis Ama striptiz show çocuk alanında sapikliktan başka birsey değil oraya geliş amacı bile muamma..
Bak o kadının pedofiliden yargilanmali
+1 oy
önce tarafından
Tövbe tövbe Allah ıslah etsin böyle pislikleri 
Amin bacim
+1 oy
önce (5,745 puan) tarafından
****** beslemedim ama tahminimce  onlar tuvaletini yaparken gizli saklı yerlere giderler  doye bilirim  hayvanlara hakaret etmiyorum yani demem o ki Rabbim onlara  haya vermiş bazı insanlar artik kıyametin yaklaşımına sebep Allah'ım hidayet versin doğru yola getirsin..

Okurken midem kalktı 
Bu pedofilidir bence
+1 oy
önce (515 puan) tarafından
Sen iyi susmuşsun ben olay çıkartırdım 
Canım birşey yapsan o haklı çıkacak mahkemede
Ülkede haya kalmadı .
Yani tabi ki kişilik özgürlüğü giyim özgürlüğü fakat bu çok ayrı bir mevzu
Bu özgürlük değil canım bende açık gıyınıyorum gerçekten hani ama edepsizlik apayrı boyut
Kesinlikle bu edepsizlik
+1 oy
önce (7,468 puan) tarafından

Yok daha neler yaa ben ne okudum :blink:

Vallahi yaşadık bunu
+1 oy
önce (20,382 puan) tarafından
Allah ıslah etsin yaa iğrenç ötesi bee kudurmuş resmen 
Hayır bir de güzel olsa
+1 oy
önce (1,813 puan) tarafından
Niye uyarı verilmis ya
Çünkü ben yatak hayatımı anlatmadim .kocam böyle böyle yatakta demedim ondan
0 oy
önce (61 puan) tarafından
Okurken sinir oldum beynime agrı girdi resmen niye kimse bırsey demedı ya srfsz kadın 
Kim ne diyecek bacım ? Çocuğunu alan gitti
0 oy
önce (19,239 puan) tarafından
Allah'ın cezasi pislik 
Rezil kadin
0 oy
önce (5,928 puan) tarafından
Geçen bende parkta gördüm 12..13 yaşlarında çocuklar tam da parkın içinde küçük zaten park bamya oturmuşlar benle bir abla tekdik oda küçük cocugunu gwtmisti baktım ses geliyor ala ala cup cup muck muck dedim nerden ses geliyor çocuklar opusyor ama nasıl birbirini yiyorlar kziim arkasını döndü baktı kusacaktim kızımın gözünü kapattım drek kaçtık ahlak mahlak kalmamiş millet kafayı yemiş azmişlar kudurmuşlar allah yardım etsin 
Kudurmuslar bacım kudurmuslar
0 oy
önce (756 puan) tarafından
Keske orada millet arkasini dönüp gidecegine lincleselerdi herkes bir olup onu disari atsalardi guvenlik falan mudahale etse iyi olurmus
Canım kimse ilismiyor
0 oy
önce (1,039 puan) tarafından
Geçenlerde yolda sevgilisi ile giden bir kız gördüm 20-25 arası kilotlu çorap giymiş üstüne de sweatshirt çorabın dikiş izleri bile meydanda. Nırmalde ben de özgür giyimi desteklerim ama son zamanlarda insanlar cozuttu artık. 
Yok yani güzel olduklarını düşünüyorlar.
önce (1,039 puan) tarafından
Aslında o kadar kötü görünüyorlar ki.
0 oy
önce (397 puan) tarafından
Direği biri ona monte etmeli. Terbiyesiz kadın Allah'ım ne günlerdeyiz sen koru yarabbim
Cihaz durunca zor attik kendimizi
0 oy
önce (1,196 puan) tarafından
Dünyada her türlü insan var. Bu bizim ülkemizde de olmayacak değil. Ne diyelim Allah ıslah etsin.
Amin bacim amin
0 oy
önce (898 puan) tarafından
İyide bunu dillendirmek de ayıp 
O yapacak hem de cümle çocuğun önünde yapacak ? Ben de dillendirmeyecegim.keske ufacık bir cesaretin olsaydi da cemaraya iyice çekip çocuk şubeye gonderseydim

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,585 göst.
11 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 744 göst.
7 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,107 soru

12,218,665 cevap

36,812 kullanıcı

...