+1 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde (6,317 puan) tarafından
Kızlarrrr normal şartlardada hep toplu bı insandım ama bu kadar değil lisede 100 kiloyu görmüştüm :( sonra azmettim 75 kiloya düşmüştüm tamam aman aman zayıflık değil ama bana yatıyordu toplu güzel bı kız olmuştum geçen aylarda bı tartıya çıktımmmm amannn ne goruyum yine 100 :( çocuğu okula götürüyom getiriyom ya 4 gün önce çıktım 95 :) dedim ne duruyon bı kez yaptın bı daha yaparsın girdim diyete teyzemin kızını da yanima yoldaş ettim 2 öğün şeklinde uyguluyorum sabah tam buğday ekmeği domates kuru kayısı ceviz yedim mesela akşam da pişen yemekten ekmeksiz bı tabak yiyorum bide maydonoz detoksu yapıyorum daha oncede böyle yaparak vermiştim dua edin yine olsun hedef 20 kilo vermek 3 buçuk ayda yani bayrama kadar şöyle bayramda millet bı şok olsun hadi beni gazlayin yada anlatin zayıflama hikayelerini

15 Cevaplar

+2 oy
(7,971 puan) tarafından
Daha önce yaptıysan simdi hayli hayli yaparsın canım bol şans bol eksilerin olsun inşallah 
(6,317 puan) tarafından
Kizz hulyaaa ne ara bu kadar kilo aldim hergun yürüyüş yapiyom insAllah yaparim
tarafından
Yapılmıyor ya gitmiyor
(7,971 puan) tarafından
Gider gider esma ha gayret gidecek inşallah ☺
tarafından
Bu stresle nahhh giderr
(6,317 puan) tarafından
Ayy dur esmam canım esmam deme öyle gitsin :)
-Reklam-
+2 oy
(6,896 puan) tarafından
Şuan bende dikkat ediyorum yediklerime felan ama ben kendimi çok kısıtlamıyorum herşeyden az az yiyorum sonra kendimi biliyorum dayanamam oruca başladım hem sevap olsun hem aç kalayım biraz diye bende şuan 92 den 87 ye düştüm ama 2 aydan az bı fazla oldu acelem yok bayrama kadar 75-80 arası olsam yeter diyorum :) inşallah hedeflere doğru gideriz ve ben hayatımda ilk defa bu kadar kilo aldım hep zayıftım doğum kontrol hapından sonra birden aldım bende bıraktım 
(6,317 puan) tarafından
Ayy walla tarttida şok oldum ben yürüyorum bide hergun insAllah bıkmadan caymadan devam ederim de ikimizinde *** eksileri olsun
(6,896 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah sağlıklı fit zarif vücutlarımız olsun ben öyle diyorum :D
(6,317 puan) tarafından
Aminnn aminn:)))
(2,196 puan) tarafından
Hangi hapı kullanıyordunuz acaba ?
(6,896 puan) tarafından
İlk başladığım da cerazette sonra yazz sonra elleacne diye bı hapa gectim son kullandığımı devlet karşılıyodu
+2 oy
(292 puan) tarafından
Maydonoz deteksonu nasıl yapıyosun canım
(23 puan) tarafından
Bende merak ettim
(6,317 puan) tarafından
Maydonoz yeşil elma bunları robottan çekiyorum içine 2 kupa demlenmiş yasil çay dokup limon suyu sikiyorum sabahları kahvaltıdan 1 saat önce aç karnina içiyorum :) sonra kahvaltımı yapıp yururuyus yapriyorm ama 2 hafta yapıp 1 hafta ara vermek gerekiyor
(292 puan) tarafından
Ben emziriyorum yapsam bi sıkıntı olurmuki 8 aylık bebegim
(6,317 puan) tarafından
Yok canım sakın emzirenlereonerilmiyor
+1 oy
(5,499 puan) tarafından
Bende 61 kg yim. 63 tum 3 haftada 2 kg verdim. 

Benimde ramazana kadar hedefim 57 olmak. Ramazanda da tek ogun yapiyorum 2 kg daha versem yeter. 

Ama 60 a inip geri cikiyorum 59 u goremedim :(
(6,317 puan) tarafından
Hahah kız ben hayatımda hic o kiloda olmadım :) o kiloda olsam cabalamam bile
(5,499 puan) tarafından
Boyum kisa canim.
Evet cok bi kilo degil ama benim icin fazla soyle 55 olsa ne guzel olacak :))
(6,317 puan) tarafından
Anladım canimm sanada bol eksiler:)
+1 oy
(148 puan) tarafından
Pilates öneririm en hafifini en basitinide yapsan 1 ay sonunda alacağın sonuca sen bile inanamayacaksin emin ol günlük 30 dk hafif Leslie 10 dk dinlen 15 dk pilates yap de gör farkı  Leslie ile birlikte yaparsan 2 hafta sonra yine sonuç alırsın. Ama hepsinin başı azim azim olmazsa afallarsan boslarsan sonucu unut 
(6,317 puan) tarafından
Afallamam insAllah çok azimliyim şuan yürüyüş yapıyorum tempolu günden 2 saat çocuk okulda çünkü hafta sonu 15 tatilde Leslie yapacam insAllah
(148 puan) tarafından
Yani günlük zorlanirsan eğer 2 3 günde bir yap ama bırakma yine fayda görürsün
+1 oy
(113 puan) tarafından
Şimdi kaç kilosun anlamadım
(6,317 puan) tarafından
95 :(
+1 oy
(657 puan) tarafından
Canm ekmeği tamamen çıkarma bol sıvı tuket hiç durma git ve şimdi kilo verince direncin düşecek bol bol yoğurt kürü yap grip olma kendine bak direncini yüksek tut 
(6,317 puan) tarafından
Tam buğday ekmeği yiyorum ama  yoğurdu yiyorum inşallah olmam
(657 puan) tarafından
İnşallah cnm
+1 oy
tarafından
Sağlıklı bir şekilde verirsin kilolarını inşallah 
(6,317 puan) tarafından
Ayy aminn insAllah canimm
+1 oy
(4,174 puan) tarafından
Bu diyetle Ramazan bayramina 30 kilo bile verirsin bozma sakın, uyumana ve su tuketimine de dikkat ettin mi bu is tamamdir..
(691 puan) tarafından
Uykunun ne gibi etkisi olur. Dikkat et demişsiniz yaa
(4,174 puan) tarafından
1.az uyku kalitesiz uyku iştah açar enerji dusuklugunden dolayı yeme ihtiyacı duyarsın özelikle sekerli şeyler
2.Gune zinde ve enerjisi daha yüksek başlarsın uyandığın zaman kahvalti da yukarıda yediklerin yağdan çok bütün gece dinlenmiş olan ic organlarında enerji olarak kullanılır yağ olarak depolanmaz.
3. 7-8 saatlik uyku özelikle gece 23:00 tüm hormon dengeni düzenler.
4.uyanik kaldığın süre arttıkça birseyler yemek istersin vs daha yazmadığım bir sürü faydası var uykuna dikkat et daha rahat kilo verirsin ve sağlıklı olursun
(6,317 puan) tarafından
7 saat uyuyorum şükür uykuda bı dengesizlik yok insAllah canım ya ağzın bal yesin
0 oy
(17,908 puan) tarafından
Ben tartıda yedi kilo kaybettim ama müthiş inceldim değil mi neden olmasın :) gören herkes sen zayıfladın mı diyor :) 
(206 puan) tarafından
Ne yaptın anlattir misin
(6,317 puan) tarafından
Sende anlat kiz
(17,908 puan) tarafından
Kız ben aylardır diyet yapıyorum zaten daha doğrusu sağlıklı beslenme. Bir dilim tam buğday ekmeği dışında ekmek yemiyorum pilav makarna rafine şeker gazlı içecek vs hiç biri yok protein ağırlıklı besleniyorum
(6,317 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Benimde 20. Gunum bugun 78 le basladim ama tartim olmadigi icin cekilemedim henuz araliklioluc tutuyorum ben 12 gibi kahvalti 2 2 bucuk gibi kahve yesil cay yada herhangi bi cay  5 bucuk 6 gibide aksam yemegi bol salata zeytin yagli limonlu gunluk 10 15  dk spor yapiyorum 6 dan so ra su haric hic bosey yiyip icmiyorum
(6,317 puan) tarafından
6 dan sonra bende hic bişey yemiyorum
0 oy
(804 puan) tarafından
Detox suları var onlardan alıp deneyebilirsin diyetle birlikte, imkann varsa yürüyüşde yap
(6,317 puan) tarafından
Detox suyu kendim yaptım o başkalarının kine guvenmiyorum malesef War kuzumm yapıyorum günde 2 saat
0 oy
(206 puan) tarafından
Bir grup Kursan benide alsan
(6,317 puan) tarafından
Ona girisemem kuzumm kim ne değil bilmiyorum ki buda
0 oy
(24 puan) tarafından
Ayy kilolarınızı bana verin lütfen
(6,317 puan) tarafından
Ahhh ahh verilecek dert olsa
0 oy
(74 puan) tarafından
Bende geçen sene azimli ve kararlı bir şekilde 17 kg vermiştim. Şimdi tekrar doğumdan sonra kilo aldım benimde vermem gerekiyor. Geçenlerde bi ara başladım falan ama devamını getiremedim. Üç aylar başlıyor 1 ocakta başlasam bir ay oruç borcum var onu tutsam diye düşünüyorum bende hem borcumu ödemiş olurum hem de tek öğün yaparak zayıflarim diye düşünüyorum da bakalım inşallah. 
(6,317 puan) tarafından
Sen 17 kg nasıl verdin kuzumm banada anlatirmisin
(74 puan) tarafından
2 buçuk ay içinde 17 kilo gitti. İlk ay 2 öğün yaptım ilk öğün 12 de ikinci öğünde akşam 17.00-18.00 gibi oluyordu sadece bazen 1 bazen 2 dilim ekmek yiyordum onun haricinde evde ne pismisse o yemekten yiyordum. Sonraki ayda tek öğüne gectim bir de spor salonuna gidiyordum. O şekilde gitti. Ama şuan bir türlü başlayıp da devamını getiremiyorum.
(6,317 puan) tarafından
Teşekkür ederim uzun uzun yazdığın icin
(74 puan) tarafından
Rica ederim ne demek inşallah başarırız, yaza istediğimiz kiloda girmek umuduyla...
(6,317 puan) tarafından
Aminnn canım insAllah

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 50 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde pinar23 (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 652 göst.
26 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 797 göst.
20 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,686 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 813 göst.

408,390 soru

12,269,615 cevap

37,561 kullanıcı

Kategoriler

...