+4 oy
847 göst.
Diğer kategorisinde (2,560 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Cumartesi günü görümcem mesaj attı, eşime 5 sene önce bekarken 2 çeyrek vermiş onu ne zaman alabilirim, yurtdışına gitmeden alırsam iyi olur diye. Bende eşime ne altını dedim, eşimde bekarken vermişti ama babam ona verdi geri falan dedi. Eşimde tamam alıcak yaz dedi. Gmrümcemin geri dönmesine 10 gün var. Az önce tekrar yazdı ne zaman altınları alabilirim Nur diye. Bende sinirlendim, sırf onlara yalakşanmadığımız için bilerek yaptığını biliyorum. Eşim kavga çıkarsın istiyor. Madem 2 altın borcu vardı 5 sene mi bekledi, hayatta beklemez bunun karşılığını almıştır. Birde bana yazmalarına ayrı uyuzum, eşime yazsa ağzına sıçacak biliyor tabi

29 Cevaplar

+6 oy
(4,091 puan) tarafından
Benim ne günahım var evde mandalina yiyorum :D eşine dedin mi altını sizinkiler verdiyse neden bana yazıp istiyor diye
(10,221 puan) tarafından
Hahahah ayy patladım cevabına kız çok yaşa :D  bu postun açıldığı saatlerde bende muhtemelen dizi izliyordum hiç bişeyden habersiz :D beddua yemeyeydik iyiydii :D neyse görümcem diye düzenlemiş postu sağolsun arkadaş :D kıyamamış bize
(4,091 puan) tarafından
Hahaha gece gece bende güldüm yazarken:D
(6,661 puan) tarafından
Başlık neydi :D
(4,091 puan) tarafından
Görümceler yok olsun :D
(6,661 puan) tarafından
:D hahahah
-Reklam-
+2 oy
(1,729 puan) tarafından
Ben bilmem kime borç verdiysen ona sor de 
(2,560 puan) tarafından
Yazamaz ki, bir tarafları yemez
(1,729 puan) tarafından
Tamam işte ona deyin de geç uğraşma yerse desin yemezse kessin sesini
(51,324 puan) tarafından
ama ne sen niye sinir oluyon birak o olsun
+2 oy
(261 puan) tarafından
Ben de görümceyim kız benim ne suçum var. 
(2,560 puan) tarafından
Kız bende görümce adayıyım ama bir kere bile böyle **** olmadım
(261 puan) tarafından
Bizim gelin kardeşimiz gibi ayırt etmeyiz. Hatta annem onu daha çok el üstünde tutar
+1 oy
(2,481 puan) tarafından
E kayinpederin vermis madem niye istiyor tekrar canm.sirf muzurluktan baska bisj degil belki.bide senin su gorumce gitsede bi rahat nefes alsaniz kjz
(2,560 puan) tarafından
Gitsinde bir daha dönemesin. 20 gündür hayattan soğuttular
+1 oy
(19,483 puan) tarafından
Mesajı eşine göster. Al kardeşin altinlarini istiyor diye. Gerisini eşin halletsin
(2,560 puan) tarafından
Gösterdim, yarın alır akşama getirir yaz dedi. Ama ay sonu 2 çeyrek az değil ki
(19,483 puan) tarafından
Öyle. Aklı nerdeymis şimdiye kadar
(2,560 puan) tarafından
20 gün önce geldi, eşimle gittik laf soktu eşimde kızdı bir daha görüşmek yok dedi. O yüzden yapıyor, sırf olay çiksin diye
(1,288 puan) tarafından
esin hem babam verdi diyo hemde yarin vercem diyor niye oyle diye sorsana
(19,483 puan) tarafından
Babası eşinin yerine vermiştir bence. Ama bu görümce cirkeflik olsun ya da bı kere daha para koparayim o parayı bana babam verdi diye düşünüyor olabilir. Ben öyle sezdim
+1 oy
(10,302 puan) tarafından
Benim haberim yok kimden aldıysan ondan iste diyecektin sen aradan cekilcektin. Seni kışkırtmak i için yapıyor belli ki
+1 oy
(3,182 puan) tarafından

Ben değilim borç verdiğin kişi de cevap verme canım sen ne giriyorsun.. Birde yani niye bütün görümceleri kattın şimdi, ben evde oturuyorum suçum ne :D

+1 oy
(684 puan) tarafından
Öyle demeyin ya senin erkek kardeşin yok mu ya da abin sende bir görümce ya da adayisindir muhakkak. Tamm sinirlendirmis olabilir ama yok olsunlar demeyin yine de
+1 oy
(220 puan) tarafından
Bende görümceyim ama şükür gelin benden şikayetçi degil
+1 oy
(953 puan) tarafından
Elti yok olsun kaynana yok olsun görümce yok olsun ozaman kim yaşasın herkesmi kötü anlamış değilim 
(13,568 puan) tarafından
En iyisi gelinler hepsi kötü
+1 oy
tarafından
Bana sorma abine Sor de
(2,560 puan) tarafından
Ona soramaz, ağzina sıçar eşim
+1 oy
(3,893 puan) tarafından
Mesajı görsen cevap verme o biraz sinirlensin niye cevap vermiyor diye 
(2,560 puan) tarafından
Yazmadım hemen, durdu biraz
(3,893 puan) tarafından
Ben olsam mesaja dahi bakmazdim
+1 oy
(1,658 puan) tarafından
Benden almadın abinden/kardeşinden aldın, muhatabın kimse ona yaz derdim ben olsam.
(2,560 puan) tarafından
Yeminle sinirden migrenim tuttu
+1 oy
(330 puan) tarafından
Valla sizi bilmem de benim annem de dayıma zamanında yarım altın vermiş bekarken yani 10 yıl falan önce annem istemede dayımın verecegi yok kız kardeşim lise okuyor onun gelecegi için yatırım yapıcam diyor kadın karısının kolu bogazı altın dolu annem isteyince abla param yok diyo ama biz tutupda gelinimizi sıkıştırmıyoruz tabiki 
(2,560 puan) tarafından
Biz evleneli 3 sene oldu, sırf şuanda kavgalıyız diye bu altınların derdine düştü. Madem isteyecek gelmeden önce diyebilirdi, Nur gelicem 2 çeyrek vardı onları ayarlarsanız sevinirim diye. Geleceği kasım başında belliydi, o zaman söylese ayarlardık. Eşim bile unutmuş, benim haberim yoktu öyle bir durumdan. Gitmeye 1 hafta kala söylemenin ne anlamı var. Sonuçta milyonlar kazanmıyor eşim, maaş geldiği gibi gidiyor. 4-5 bin harçlık kalıyor sadece diğer maaşa kadar
(330 puan) tarafından
Doğru söylüyorsunuz görümceniz tamamen sizi zor duruma sokmak istemiş bence
(2,560 puan) tarafından
Şimdi eşim arkadaşından kredi kartı ile çekecek. 10 bin tutarsa 11 ödeyecek ne gerek var
+1 oy
(7,431 puan) tarafından

2 gelinin  gorumcesiyim kimseye karışmam.  Arada arayıp naber nasılsın derim o kadar . Kimseye kötü söz söylemem. Aramız iyidir beni severler bende onları 

(2,560 puan) tarafından
Benim görümcem yılanın başı gibi
0 oy
(1,266 puan) tarafından
Senin görümce kötü diye bütün görümcelere yok olsunlar diye kelime kullanman çok yanlış genelleme yapmadanda konuşabilirsin 
(2,560 puan) tarafından
Allah aşkına bir başlığı kasmaya gerek yok
(1,266 puan) tarafından
Eee sende ona göre başlık yazmayı dene o zaman
0 oy
(448 puan) tarafından
Borcu bana vermedin kime verdiysen ondan iste altıno ben yemedim de
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Kız o ne basliktir ilk defa görümce olacam yeni erkek kardeşim sozlendi hahaha :) bende tadayim gorumceligi :)
(2,560 puan) tarafından
Bütün görümcelere değil lafım, şeytan olanlara
(9,916 puan) tarafından
Onlara ise aminnn
(2,560 puan) tarafından
Öyle canım
0 oy
(743 puan) tarafından
Benmi aldım da bana soruyosun desene ne saçma bişey be kocana söyle mi diyo sana çok git kime verdiysen ondan iste bana altın falan vermedin de koçanada söyle bu şekilde rahatsız etmesin beni diye 2 tane çeyrekle zengin mi olacakmış ne biçim kardeş o be ben kına takılarımı kardeşime verdim arabası bozulmuştu benim kınamda diye zorla geri verdi bana aslada dönüp istemezdim kardeş o be candan öte 2 altını suratına atıp al bitarafına sok demek vardı aslında yüzsüz 10 lira bişey be sanki bilezikler burmalar vermiş yüzsüz 
(2,560 puan) tarafından
Kız bir de ay sonu. Bende kızıyorum, gelmeden söylese maaşta ayarlardı eşim. Şimdi o kadar yok
(743 puan) tarafından
Vermeyin ozmn yürüsün gitsin
(2,560 puan) tarafından
Eşim bir arkadaşından istemiş 11 bin, 15 ödersen olur demiş. İnsanlarda artık kafayı yedi
(743 puan) tarafından
Yuh daha neler arkadaş olduğuna eminmisiniz
0 oy
(1,288 puan) tarafından
yaaaa desene zamaninda yediklerine say bak bakim ne dicek yüzsüz

İlgili sorular

0 oy
67 cevap 1,196 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Duruu12 (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 486 göst.
6 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu