İki çoçuğumuz var birisi beş diğeri 1 yaşında sabah uyanır kahvaltılarını yaptırır üstlerini başlarını evi toplar temizlerim kızımı okula götürürüm bebeğimle geri eve gel dağılan yerleri tekrar topla bu arada bebeğim inanılmaz huysuz aksi mızmız sürekli ağlayan bir bebek sonra oğlanı uyut akşam yemeğini yap sonra tekrar okula git kızımı al yemeklerini yedir üstlerini başlarını temizle bulaşık yıka derken saat 10 oluyor oğlumu uyutup yatağına koyuyorum yanında olmamı istiyor kokuma alışmış ağluypr yine kızımda maşallah yatağa 10 da sokuyorum 1 de uyuyor tam uyudular diyorum oğlum gece sabaha kadar 5 sefer filan kalkıyor ayağına alıp tekrar sallıyorum bu arada gün içerisinde ne tuvalete gitmeye fırsat buluyorum nede dinlenmeye gecemde yok gündüzümde hafta sonumda benim sorunum ne biliyor musunuz benim eşim ben bunları yaparken hizmet bekleyen bir halta yaramayan bir adam çocugu tut lavabpya gidiyim diyorum vır vır su içiyim vır vır bulaşık yıkamamı keyif sayıyor artık cocuktan kaçmak için bana hiç çocuk verme ben iki dakika severim yeter diyor oynatmıyor bile zaten sabah gidip cogu zaman gece geliyor işten işleri çok yoğun hafta sonuda calışıyor evde kalırsa coğu zaman arkadaşlarıyla okeye gidiyorlar sonra ben doluyorum doluyorum eşim böyle yapınca kızıma patlıyorum durmayınca uyumayınca bagırıp kızıp ona cok kötü davranıyorum sonra kööpekten beter oluyorum onların bi suçu yok tüm suç eşimde yeteri kadar destek olsa bu kadar yorulmam gerilmem bazen eşimle hiç muhatap olmak istemiyorum onunla knustukca sinirlenip çocuklarıma geriliyorum Onların hiç bir suçu yok karşıma alıp defalarca konuştum üşengeç bir adam cocuklarına bana düşkün ama asla yardımcı olmaz asla ben bedenen ruhen tükeniyorum cocuklarımada yansıtıyorum nefret ediyorum bu durumdan eşim böyle gelmiş böyle gider sizce ben ne yapıyım