0 oy
317 göst.
Diğer kategorisinde (2,673 puan) tarafından
İki çoçuğumuz var birisi beş diğeri 1 yaşında sabah uyanır kahvaltılarını yaptırır üstlerini başlarını evi toplar temizlerim kızımı okula götürürüm bebeğimle geri eve gel dağılan yerleri tekrar topla bu arada bebeğim inanılmaz huysuz aksi mızmız sürekli ağlayan bir bebek sonra oğlanı uyut akşam yemeğini yap sonra tekrar okula git kızımı al yemeklerini yedir üstlerini başlarını temizle bulaşık yıka derken saat 10 oluyor oğlumu uyutup yatağına koyuyorum yanında olmamı istiyor kokuma alışmış ağluypr yine kızımda maşallah yatağa 10 da sokuyorum 1 de uyuyor tam uyudular diyorum oğlum gece sabaha kadar 5 sefer filan kalkıyor ayağına alıp tekrar sallıyorum bu arada gün içerisinde ne tuvalete gitmeye fırsat buluyorum nede dinlenmeye gecemde yok gündüzümde hafta sonumda benim sorunum ne biliyor musunuz benim eşim ben bunları yaparken hizmet bekleyen bir halta yaramayan bir adam çocugu tut lavabpya gidiyim diyorum vır vır su içiyim vır vır  bulaşık yıkamamı keyif sayıyor artık cocuktan kaçmak için bana hiç çocuk verme ben iki dakika severim yeter diyor oynatmıyor bile zaten sabah gidip cogu zaman gece geliyor işten işleri çok yoğun hafta sonuda calışıyor evde kalırsa coğu zaman arkadaşlarıyla okeye gidiyorlar sonra ben doluyorum doluyorum eşim böyle yapınca kızıma patlıyorum durmayınca uyumayınca bagırıp kızıp ona cok kötü davranıyorum sonra kööpekten beter oluyorum onların bi suçu yok tüm suç eşimde yeteri kadar destek olsa bu kadar yorulmam gerilmem bazen eşimle hiç muhatap olmak istemiyorum onunla knustukca sinirlenip çocuklarıma geriliyorum Onların hiç bir suçu yok karşıma alıp defalarca konuştum üşengeç bir adam cocuklarına bana düşkün ama asla yardımcı olmaz asla ben bedenen ruhen tükeniyorum cocuklarımada yansıtıyorum nefret ediyorum bu durumdan eşim böyle gelmiş böyle gider sizce ben ne yapıyım  

9 Cevaplar

+3 oy
(10,221 puan) tarafından

image

bu söz o kadar doğru ki.. Allah yardımcın olsun. Benim de 5 yaşında kızım, 1 yaşında oğlum var.. eşimin yoğun çalıştığı dönemler bende senin hissettiklerini hissediyorum. Bu dünyada kadın olmak hele ki anneysen çok zor.. ://
(2,673 puan) tarafından
Allah hepimizin yardımcısı olsun
-Reklam-
0 oy
(3,893 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun bacım ne diyim :(

(2,673 puan) tarafından
Amin aminn
0 oy
(220 puan) tarafından
Böyle adamlar baba olmayı hak etmiyor asla 
(739 puan) tarafından
Kız bidaha büyük konuşma sen :D sağlıcakla al inşallah kucağına :) bana da dua et hamile kalayım :)
(2,673 puan) tarafından
Benim büyük konuşma hızım zaten hep derler şom ağzılısın diye ağzıma …
(739 puan) tarafından
Ahahah eski postlara bir bakayım dedim sadece 19 saat önce büyük konuşmuşsun ya sennnn :D sıkma canını yicek ekmeği varmış demekki canım bu dünyada :) sağlıcakla al inşallah kucağına bana da dua et bak benim 2. Çocuğum 3 senedir olmuyor :(
(2,673 puan) tarafından
Rabbim inşallah hakkınızda en hayırlısını en güzelini verir :)
(739 puan) tarafından
Amin canım aminnn inşallah :)
0 oy
(324 puan) tarafından
Suan ayni tukenmisim Lohusalik ayri bi sikinti biri mememde digeri etegimde hesabi yoruldum simdiden destekcimde yok
(2,673 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun
0 oy
(1,880 puan) tarafından

Beni anlattın ama eşime o kadar kızgın değilim ben:D okul benim evime 40 dk lik yol yuruyrek ve dik yokuş ben pert baktım olmuyor bir yaş bebeyle yeni servise verdim az bı şey rahatladim . İster istemez bu yorgunluktan çocuklara koziyoruz çünkü kendimize ayıracak dk bile yok bugün oğlum elimi bırakmadı inan birlikte tuvalete girdik ☹️

(2,673 puan) tarafından
Ama suç eşde bence çocuk sadece annenin değilki ikinizin biz aileyiz bu çocuklar ikimizin tam sen işde calışıyprsun ama bende evde calışıyorum ve cocuklara bakıyorum akşama kadar akşam gel cocuklara hep sen bak demiyprumki bir saat oynat bende işimi yaparım sende cocuklarınla vakit gecirirsin en azından
(1,880 puan) tarafından
Haklısın tabiki ama kısacası beceremiyrlar alsa ne olcak cocuk kucağında adam tepemde
(2,673 puan) tarafından
Aptallll benimki
0 oy
(1,609 puan) tarafından
Yorgun ve tükenmiş kadınların arkasında sorumsuz bir koca yatıyor. Benim ki de yardımcı olmuyor her gün dışarı çıkıyor bide gelince yemek yapsaydın diyor. Yapmıyorum artık hafif bir ogunle geçiriyorum hala mutfağımj toplayamadim. Bazen dağınık kalsın napim kendimi harap etmek istemiyorum. Benim büyük 11 yaşında onla ilgili tek sorumlulugum yemek başka işlerini kendi görüyor çok sıkışırsam kardeşine bakıp ben işimi yapıyorum. Küçük 11 aylık çok mızmız değil ama hep yapışıgiz eteğimde kucağımda. Babasından beklentiyi kestim kavga da etmiyorum tartışmıyorum da. Ona sinirlenip çocuğuma kıymam. Sınırlarımı gücümü de zorlamıyorum ben böyle yol buldum 
(2,673 puan) tarafından
İşte bende bunun için çocuklarım için komple iletişimi kesmek istiyorum aynı evin içinde muhatap olmak istemiyorum
(1,609 puan) tarafından
Biz nerdeyse 1 aydır konuşmuyoruz. Cehennem in dibine kadar yolu var
(2,673 puan) tarafından
Aptallar
0 oy
(7,944 puan) tarafından
Allah eşine merhamet versin sana da kolaylık sabır versin inşallah 
(2,673 puan) tarafından
Amin inşallah bütün annelere
0 oy
(154 puan) tarafından
Öncelikle Allah yardımcın olsun bu usengeclik degilbacim arkadaşlarıyla okeye usenmiyor da çocuklarına mi useniyor? Sorumluluk işine gelmiyor. Otur açık acik konuş eşinle yoruldugunu desteğe ihtiyacın olduğunu söyle. Kızıyorum böyle eşlere. Kusura bakmasınlar yaparken iyiydi bakarken mi sadece bizim cocugumuz oldu. 

Benim eşimin işi de çok yorucu hiç tatili yok pazarda dahil çalışır sabahtan akşama kadar o bozuk uçurum yollarda direksyon şallar ama akşam eve geldi mi çocuğuyla yarım saatte olsa oynar vakit geçirir kimi zaman yemek yapcak için onu beklerim o çocuğu oyalar ben yemek yaparım. Bazen yemek yapmami bile istemez. 

Çocuk bakmak gerçekten zor ve bir ömür süren bir iş babalar öyle köşeye çekilip bacak bacak üstüne atamaz. 
(2,673 puan) tarafından
Kendini 30 sene önce babalarla bir tutuyor
(1,609 puan) tarafından
Burdaki hikayelerden yardımcı olmak isteyenin her türlü olduğunu görüyoruz. Her ne is yaparlarsa yapsınlar evine vakit ayıranlar var. Benim ki akşama kadar kulübe de vakit geçirdi telefon yok gelen giden yok canı sıkılır yer içer çayını yapar canı ister çıkar kamelya da oturur hiçbir iş stresi yok gene yorgunum diyordu gene gelir gelmez yatardı. Bende çalışıyorum iş stresinin âlâsını gördüm yine de bana mısın demedim
(2,673 puan) tarafından
Allah hepimizin yardımcısı olsun
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Kızıma bağırıyorum olana yere kdr okudum. Haklısın yoruluyorsun eşin yardımcı olmalı ama 5 yaşındaki kızının ne günahı var oda Anna kuzusu oda ilgi Sevgi istiyo simarmak istiyor benim oglumda 5 yaşında bu akşam yemek ye dedkm yemiycem diye tuturdu benim oğlum akilifir büyüktür dedim hayır ben bebeğim dedi baban bebeğim de dedi. Herşeyi geçtim kızına çok üzüldüm ztn hamileyim galiba hormonlarim tavan:)
(2,673 puan) tarafından
Bende en çok ona üzülüp gözyaşımı ona döküyorum

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 877 göst.
0 oy
10 cevap 320 göst.
9 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Circassian (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 171 göst.
11 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Huzur içimde (458 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 356 göst.
17 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,530 cevap

37,506 kullanıcı

Kategoriler

...