0 oy
74 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,437 puan) tarafından
Kızlar Perşembe ameliyat oldum. Sol göğsüm alındı. Neden bilmiyorum dünden beri kabizm. Nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Yarin şurup aldiraym eşime diyorm.. var mı çözüm önerilerinz?

8 Cevaplar

0 oy
önce (4,951 puan) tarafından
Kaysı suyu iç  ayva suyu süt ılık et iç cnm
-Reklam-
0 oy
önce (7,109 puan) tarafından

Kahve iyi geliyor yürüyüş yapmak iyi geliyor. 

0 oy
önce (635 puan) tarafından
Kuru kayisiyo hasla ye canım biraz sıvı beslen birde lifli gıdalar tüket armut vs gibi
0 oy
önce (998 puan) tarafından
Zeytinyağı iç bire bir yada fitil kullan kızım olunca yapıyorum hatta eski usulü fitil yerine sabun kesiyorum akşamına hemen kolaylıkla yapıyor
0 oy
önce (829 puan) tarafından
kabızlığın tek çözümü özellikle yemekten sonra bol bol sıcak çay içmek,çok çayda zararlı dersen 2 3 bardak çay iç sonra sıcak su muhakak günde 7 8 bardak
0 oy
önce (7,492 puan) tarafından
Sabahları aç karınla doğal zeytinyağı çok iyi geliyor canim
0 oy
önce (1 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun. Hasta geçmişi, rahatsızlıklar, hastalıklar, oluşabilecek veya önceden olan komplikasyonlar vb. gibi opsiyonları bilmediğimiz için bu süreçte doğru bilgi aktaramayız size. Hastanın kabız olma durumu 7 ila 10 gün gibi bir süreçse ancak o zaman kabız deniliyor. Durumunuza göre hasta hikayenizi aktararak aile hekiminize danışmanızı tavsiye ederim. Hekiminizden dönüt alana kadar herhangi bir girişimde (şurup vb.) bulunmayınız. Hoşçakalın.
0 oy
önce (20,487 puan) tarafından
Aç karna zeytinyağı iç

Gün içi elma tüket 

Kuru kayısı veya hoşaf iç

Geçmiş olsun bu arada cnm

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 182 göst.
26 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,430 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 78 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde prensbioglum (317 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
20 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 35 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Miracin annesi (139 puan) tarafından soruldu

407,238 soru

12,223,982 cevap

36,824 kullanıcı