0 oy
78 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,469 puan) tarafından
Kızlar Perşembe ameliyat oldum. Sol göğsüm alındı. Neden bilmiyorum dünden beri kabizm. Nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Yarin şurup aldiraym eşime diyorm.. var mı çözüm önerilerinz?

8 Cevaplar

0 oy
(5,244 puan) tarafından
Kaysı suyu iç  ayva suyu süt ılık et iç cnm
-Reklam-
0 oy
(7,680 puan) tarafından

Kahve iyi geliyor yürüyüş yapmak iyi geliyor. 

0 oy
(872 puan) tarafından
Kuru kayisiyo hasla ye canım biraz sıvı beslen birde lifli gıdalar tüket armut vs gibi
0 oy
(980 puan) tarafından
Zeytinyağı iç bire bir yada fitil kullan kızım olunca yapıyorum hatta eski usulü fitil yerine sabun kesiyorum akşamına hemen kolaylıkla yapıyor
0 oy
(833 puan) tarafından
kabızlığın tek çözümü özellikle yemekten sonra bol bol sıcak çay içmek,çok çayda zararlı dersen 2 3 bardak çay iç sonra sıcak su muhakak günde 7 8 bardak
0 oy
tarafından
Sabahları aç karınla doğal zeytinyağı çok iyi geliyor canim
0 oy
(1 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun. Hasta geçmişi, rahatsızlıklar, hastalıklar, oluşabilecek veya önceden olan komplikasyonlar vb. gibi opsiyonları bilmediğimiz için bu süreçte doğru bilgi aktaramayız size. Hastanın kabız olma durumu 7 ila 10 gün gibi bir süreçse ancak o zaman kabız deniliyor. Durumunuza göre hasta hikayenizi aktararak aile hekiminize danışmanızı tavsiye ederim. Hekiminizden dönüt alana kadar herhangi bir girişimde (şurup vb.) bulunmayınız. Hoşçakalın.
0 oy
(22,185 puan) tarafından
Aç karna zeytinyağı iç

Gün içi elma tüket 

Kuru kayısı veya hoşaf iç

Geçmiş olsun bu arada cnm

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 196 göst.
26 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 102 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde prensbioglum (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
20 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 184 göst.

409,098 soru

12,295,471 cevap

38,313 kullanıcı

Kategoriler