+1 oy
174 göst.
önce Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından
Kızlar merhaba 38 haftalık hamileyim yarın randevum var acaba çatı muayenesi yapılır mı yapanlar acı verir mi ilk hamileliğim de hiç yapmadım korkuyorum açıkçası 

11 Cevaplar

+1 oy
önce (7,421 puan) tarafından
Benim doğum yapacağım gün bakmişlardi açılma var mı diye o gün çok sancim vardı diye gitmiştim zaten o günde doğurdum 38+4 te işte acı azcık oluyor ama öyle dayanılmaz değil hafif.korkma Rabbım kolaylık versin sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 
önce (25 puan) tarafından
Amin amin Allah razı olsun canm benimde sancı sırasında bakıldı çok canm acıdı o yüzden korkuyorum açıkçası inşallah bakmazlar alttan
-Reklam-
+1 oy
önce (124,627 puan) tarafından
hic sorma yasa ve gor simdi anlatip uykunu kacirmayalim
O kadar mı Zor yaa
benim icin zordu ama cok kolay diyende var kasma kendini bugunmuydu
Evet bugün saat 3 gideceğim ve çok korkuyorum acaba ikinci hamilelikte bakarlar mı
ilkdedr ikincidede bakiyolar bana baktilar her ikisindede oldukdan srn yazsana bana nasi gectini
Ayy inşallah bakmazlar yaa ilk hamileliğim de hiç bakmadı tamm söz yazarım buraya
Bakmadı canm alttan muayene etmedi çok şükür o kadar korktum
hadi gecmis olsun❤️
Çok tskr ederim ❤️
0 oy
önce (19,221 puan) tarafından
Bir anlık acı oluyor. Ama ay diyosun bitiyo o anda yani. Saniyelik bişey . Benim acı esigim cook düşük. Ondan da olabilir. Belki seninki yüksektir. Sinek ısırığı gibi gelir. Bilemeyiz
Benim de çok düşük çok korkağım valla o konularda hiç cesaretim yok
önce (19,221 puan) tarafından
Ama dediğim gibi bir anlık biraz aciyo. Öyle çok büyük bir acı değil
Acaba bakar mı ya ikinci hamileliğim gerek var mı ki
0 oy
önce (63 puan) tarafından
Benm ilk dogumda yapildi 36. Haftada acı olmuyor utanma oluyor sadece ilk dogum oldgu için çekiniyor bide insan :D . Ama cati muanesi yapacak olsaydı önceki gittiğinde söylerdi haftaya gel cati muanesi yapalm fln dye
Yok hiç söylemedi 35 haftalıkken gittim sadece dedi iki hafta sonra gel diye o kadar
0 oy
önce tarafından
Doğuma alacakları gün bakmışlardı . Korkmana hiç gerek yok kendini kasma yeter canım .
Korkuyorum valla ne yalan söyliyeyim canm rabbim kolay eylesin inşallah
0 oy
önce (402 puan) tarafından
Doğum yapacağım gün yapıldı acı olmadı korkulacak bir şey değil sadece kendi kasma rahat ol
Tamm canm çok tskr ederim ❤️
0 oy
önce (477 puan) tarafından
Sanırım artık her doktor yapmıyor çatı muayenesini. Normal doğuma müsait misin diye alttan elle muayene ediyorlar biraz rahatsız bir his tabii ki bir başkasının sana dokunuyor olması. Ama eğer kendini çok kasmazsan acımaz rahat olmak gerekiyor. Rabbim kolaylığını versin inşallah. 
Amin amin inşallah Allah razı olsun belki bu ikinci doğumum bakmazlar
önce (477 puan) tarafından
Ha ikincide bakmazlar zaten doğum sırasında açıklığını kontrol etmeleri gibi birşey çatı muayenesi ben ilk gebeliğiniz sanmıştım
0 oy
önce (2,309 puan) tarafından
İlkinde hiç beklemedigim anda yapalım demişti korkmuştum ama sonrasında bu mu dedim:) doğumda da zaten Allah'a emanet sayısını bilmiyorum.ddd 

Ben çok korkardım ama hissetmedim bile kişiye göre de değişiyor sanırım 
Doğum da zaten insanı maf ediyorlar ben çok çekmiştim o yüzden korkuyorum
0 oy
önce (8,615 puan) tarafından
Bişey olmaz ya doğumdan daha az acı veriyo doğum yaparken gelip bakmıştı hep bana sancıdan onun acısı bile hatırlamıyom
Sancıdan hesmememiz normal ama böyle kuru kuru acı verir diye düşünüyorum
0 oy
önce (1,819 puan) tarafından
38 haftalık nişanım geldi diye bakmışlardi sancı olunca falan bakmışlardi size tek bişey söyleyeyim benim ilk ve çok korkuyordum ağlıyordum doktor kendini sıkma bak ağrıyor mu dedi kendi kendini sakinlestir hiç kasma hiç agrimiyor hissetmiyorsun bile ama sıkarsan tabi ağrır  
İnan çok korkuyorum ne yalan söyleyeyim inşallah kendimi kasmamm
Benim ödüm kopuyordu doktora da söyledim ben çok korkuyorum diye Allah razı olsun o yüzden o da daha dikkatli oldu beni sakinleştirmeye çalıştı sende söyle hatta bir doktor elimi tuttu öyle baktı derin nefes al geçeceğini düşün
Bakmadı canm çok şükür o kadar korktum ama gerek duymadı
Genelde zaten sancın falan herhangi bir sorun olmadıkça bakmıyorlar hadi geçmiş olsun ama bakınca da dediklerimizi uygula rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallah bakmazlar doğuma kadar bir hafta sonra gel dedi tekrar bakalım inşallah o zamana kadar doğum olur
0 oy
önce (93 puan) tarafından
Derin nefes al kendini sakın kasma rahat bırak bir iki saniyelik bişey korkma 
Tamm canm çok tskr ederim ❤️

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 384 göst.
20 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mervenur07 (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 51 göst.
0 oy
16 cevap 491 göst.
26 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anne-bebek (791 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 145 göst.
14 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,990 soru

12,215,111 cevap

36,799 kullanıcı

...