0 oy
187 göst.
önce Aile kategorisinde (1,437 puan) tarafından
Kızlar biliyorsunuz meme kanseriym. Perşembe ameliyat oldm. Sol göğsüm alindi. Dün eve geldim. Kızıma kaynanam bakti bu süreçte. Eşimde orda kaldi. Annem yanımda kaldı. Cumartesi eşim kızımla kaynanam gorumcemle geldi. Gorumcem beni ameliyattan bir gün sonra aradı. Canın bisey istiyor mu diye getirelim diye kimse aramadı. Dün geldim dünden beride arayan soran yok. Halbuki  ben olsam büyük bj ameliyat geçirdi diye sorardm Canın bisey istiyor mu yapaym diye. Ya da hep arardm nasılsın diye. Her günde mutlaka görüntülü konuşuruz yani öyle mesafeli değilizdr birbirimize. Ama hastalığım sürecinde onlardan gerekli ilgiyi desteği goremedm. Eşim demeli cani şunu çekiyordr götürelm flan diye ama oda demez. Bilmiyorum ben mi çok şey bekliyorum insanlardan.

9 Cevaplar

+1 oy
önce (2,858 puan) tarafından
Çok şey istemiyorsun haklısın ama boş ver bunları kendine dert etme iyileşmeye bak kime ne olacağı belli olmaz senin zor zamanında yanında olmayanın sende olmazsın olur biter 
-Reklam-
0 oy
önce (17,522 puan) tarafından
Sana göre çok değil belki ama insanlara çok geliyor insanlar genel itibariyle kendilerini başkaları için zahmete sokmayı sevmiyor. Gerçekten sevildiğimi düşündüğüm insana alınırım bu durumda ama eş ailesi ise ben baştan beklemem zaten. Çok geçmiş olsun 
0 oy
önce (17,065 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım. Bence haklısın bende olsam beklerdim bişeyler 
0 oy
önce (1,628 puan) tarafından
Hiçbir şey beklemeyin ...daha çok kirilirsiniz...zor zamanlarimizdabir omzunu diger elimle avutmuşumdur   .....Zira gerisi hep kırgınlık 
0 oy
önce (535 puan) tarafından
Eşin götürsün canım 
0 oy
önce (12,281 puan) tarafından
yapacağın şey moralini yüksek tutmak. bunlar basit ama insanı üzen şeyler. boşver. boşvermeye çalış. senin ihtiyacın olay şey moral. başkaları maalesef bunu sağlayamıyor, sen de kendi kendine yapmaya çalış. çok geçmiş olsun 
0 oy
önce (6,829 puan) tarafından
Gayet insani şeyler bekliyorsun ama insanlık herkeste olan bir duygu değil boşver moralini yüksek tut az beklenti çok huzur ❤️
0 oy
önce (2,324 puan) tarafından
Beklemekte haklısın ama boşver canım bunun için moralini eksiye çekme, sen ameliyatını oldun çok şükür iyi de geçti bunlara odaklan , sonra da herkese hakettiği değeri ver ne eksik ne fazla 
0 oy
önce (14,539 puan) tarafından
Beklemiyorsun ama bazı İnsnalar galiba nasıl davranacağını bilmiyor düşünemiyor 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 187 göst.
0 oy
4 cevap 250 göst.
5 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 503 göst.
4 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Nazli.51 (989 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 124 göst.
12 Haziran 2024 Aile kategorisinde Ecenin annesiii (1,082 puan) tarafından soruldu

407,240 soru

12,224,061 cevap

36,825 kullanıcı

...