+1 oy
313 göst.
Diğer kategorisinde (227 puan) tarafından
Cok kotü hissediyorum kendimi nasil atlaticam 1 ilac yazdi ama kullanayimmi bilmiyorum 

15 Cevaplar

0 oy
(227 puan) tarafından

En İyi Cevap

İlaç bu kızlar

image

(5,492 puan) tarafından
Kullan bu ilacı iyi gelecek ama ilk 15 gün bir şey bekleme. Kandaki dozu artıncaya kadar pek etkisi olmaz sonra mis gibi olursun. Geçmiş olsun canım
(1,543 puan) tarafından
Canım bildiğim kadarıyla depresyona anksiyete ye iyi gelir ama 1 ay pek birşey bekleme 2 hafta vücut alışması olur genelde bulantı baş ağrısı uyku hali yapabiliyor
-Reklam-
+7 oy
(717 puan) tarafından
Ehh be güzel kuzum doktor ilacı niye verdi müzeye koyman için mi yada seni zehirleyip gebertmek için mi verdi...........  Tabiki kullanacaksın
+4 oy
tarafından
Kullan.

Elinden geldiğince kendine zaman ayır.

Film izle.

Müzik dinle

Kitap oku

Yürüyüş yap bol bol 

Namaz kıl vaktinde. Emin ol geçecek 
+3 oy
(5,492 puan) tarafından
Merve Dr a git dedik zor ikna ettik, gittin. Eyvallah. 

Ee şimdi seni ilaç içmeye mi ikna edelim. Yapma sen bir annesin eşsin içmen gerekiyor ki Dr verdi. İç lütfen. 
+1 oy
(142 puan) tarafından
Kullan tabiki daha kötü olursun 
+1 oy
(417 puan) tarafından
Kullan tabi kendini daha iyi hissedeceksin
+1 oy
(1,543 puan) tarafından
Canım ne yazdı ilaç kaç mg teşhis ne dedi
0 oy
tarafından
Doktor yazdiysa tabiki kullan canim cok gecmis olsun ne dedi nasil oldu 
0 oy
(1,342 puan) tarafından
Ben de yaşım ilaç da kullandım iyi ki kullandım gerçekten kendime geldim. 8 ay sonra da kendi isteğimle bıraktım 4yil oldu
0 oy
(12,583 puan) tarafından
farklı şeyler yapman gerekiyor. kendine vakit ayırman. hobi edin, bir yerlere git. kitap oku, film izle, örgü ör, gezmeye git, tiyatro izle, kafeye git. kendin için bir şey yap yeter ki. ilacı kullan yardımcı olur muhakkak sadece uyku yapabilir ona dikkat et. 
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Kullanmasan nasıl iyileşmeyi planlıyorsun normal doktor muayenelerinde yazılan ilaçları da kullanmasak ya geç iyileşiriz ya da iyileşemeyiz. Alanında uzman değilsen kendi kendini iyileştiremezsin 
0 oy
(2,261 puan) tarafından
Ilaç kullanmaktan niye korkuyorsunuz anlamıyorum, şimdi postlarina baktım da bende 5 6 sene önce hemen hemen aynı şeyleri yaşadım, herşeyi sorguluyordum bide ölüm korkusu vardı ölümden sonra ne olacağız diye bir korku vardı çok kötü bir dönemdi. bende gittim psikiyatri ye, bir değil hatta 2 3 tane ilaç yazmıştı hepsini de kullandım, belli bir süre sonra kendimi iyi hissetmeye başlayınca da dokturuma danışarak bıraktık çok şükür şuan gayet iyiyim geçti. sizde kullanın bence 
0 oy
(684 puan) tarafından
Ayy neden psikiyatri ilaç verince millet tereddüte düşüyor anlamıyorum tedavi olmazsanız ilerisi daha kotu olur 
0 oy
(1,629 puan) tarafından
İlacı mutlaka kullan dozu da yüksek değil zaten korkma dünyada cenneti yaşatır. Ben başka ilaç kullanmıştım ama aşağı yukarı aynı zamanda etki eder sanırım ilk bir iki hafta sıkıntıların aynı devam eder hatta artması da görülebilir ama sabır et çok iyi olacaksın Allah'ın izniyle. Aynı zamanda terapi de alabilirsen miss gibi olursun ücretler çok pahalı ama bir şekilde çaresini bulmaya çalış eğer istersen sana bir tavsiye de söyleyebilirim bütçene uygun ama terapiyi mutlaka düşün 
0 oy
(1,641 puan) tarafından
Tabiki kullan emin ol farklı bir sen olacaksın ve kendi bu sakın halini daha çok seveceksin. Doğumdan sonra psikolojim çok bozuldu ve doktor bana bir ilaç verdi bir ay kullanabilirim tekrar gebe kaldım. Şimdi doğum yapmayı bekliyorum tekrar kullanacağım. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 272 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (669 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 193 göst.
+1 oy
12 cevap 300 göst.
30 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 181 göst.
24 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hazall (72 puan) tarafından soruldu