+1 oy
76 göst.
önce Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından
Kızlar kızım 21 aylık erkek ve kız kardeşlerimin 5 gün arayla bebekleri oldu benşm kızım 7 aylık felandı emmeyi bırakmıştı çok zorlamış emzirememiştim şimdi onları emerken gördükçe isyitiyor emince ağzına ekşi süt geliyor ve tiksinerek kalkıyor ama emmeyi bırakamıyor gene gezip gelip emmek istiyor napayım ben bilmiyorum üzülüyorum da kızıma o süt rahatsızlık veşrşr mi onu da bilmiyorum sağmaya çalıştım sağılacak kadar değil bir kaç damla geliyor o kadar 

6 Cevaplar

+1 oy
önce (12,341 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

En İyi Cevap
Kız 7 aylık kesmiş hala süt mü geliyo. Ben 19 aylım kestim şuan 23 aylık gelmiyo süt
-Reklam-
+2 oy
önce (392 puan) tarafından
Zaten yaşına gelmiş neden sağma işine girdin ki? Dertsiz başına dert mi arıyorsun canım? Onlar çocuklarını emzirirken sen ortamdan uzaklaş çocuk görmesin unutur zaten
önce (35 puan) tarafından
Sık sık bir araya geliyoruz her ortamda ayrılamıyorum malesef ama kızımı da kıramıyorum
+1 oy
önce (19,208 puan) tarafından
Üzüldüm yavrucuga . Oy minnoş. Ama bence verme. Bundan sonra birsktirmaso daha zor olur çünkü. Sen de emzirmek istersin ama ne bileyim
+1 oy
önce (10,183 puan) tarafından
Emmediyse aradan kaç ay geçmiş sütünün çekilmis olması lazım belki de süt gelmediği için agliyodur
Sütüm çekildi zaten ama damla damla geliyor tadı bozuk geldiği için üzülüp kalkıyor gezip dolaşıp tekrar kucağıma geliyor
önce (10,183 puan) tarafından
Hiç geri başlatma bence bu saatten sonra ayirman çok zor olur
Evet verilen cevapları okuyunca vermemeye karar verdim
+1 oy
önce (555 puan) tarafından
Bacı o dönemde kesıyor herkes. Eeeh oldu deseydın vermeseydın ya ilk ıstedıgınde ne yapacaksın bıde kesmeye mı ugrasacaksım ve herkesın yanında da yapacak meme meme dıye 
Kıyamadım çok masum istedi üzüldüm
+1 oy
önce (327 puan) tarafından
Sakın katiyen verme derim

Ben çektim.sen çekme bacım 

Kızının yanında emzirmesin hergun görüşecek değilsiniz ya seni o kadar şiddetli uyarıyorum ki kıyamayop taviz verme olan sana olur zaten onun içinde iyi birşey değil 

Hiç aglatmadim yavrumu o kasar pişmanım ki yeri geldiğinde agliyacakti şimdi tepeme çıkıyor 
Haklısınız aslında ilerisini hiç düşünmedim bence de sen büyüdün kızım ablasın diye diye uzaklaştırayım onlar emzirdiğinde de zor da olsa ortam değişmeye çalışayım

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 207 göst.
0 oy
1 cevap 227 göst.
21 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Efsun88 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 285 göst.
21 Ocak 2021 Aile kategorisinde Sare (470 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
27 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Nlgn.hll. (18 puan) tarafından soruldu

406,960 soru

12,213,494 cevap

36,794 kullanıcı

...