0 oy
146 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,058 puan) tarafından
Bugün okadar değişik bir ruh halindeyim ki durup durup ağlamak istiyorum. İki çocuğum var annemler iki dolmuşluk mesafede evleri yakın değil okul olunca pek gidip gelemiyorum bir aydır ama onlar iki kez geldi bir kez de babaannemde toplanmistik görüştük yani her günde tlfndan haberlesiyoruz. Hafta içi okul etüt hafta sonu dersane falan çocuğun dinlenmeye vakti kalmıyor. Bir de benim iki evim var çocuklar çiftliği çok sevince tatilide orada eglensinler gönüllerince diyorum. Babamlar gönül koydu niye gelmiyorsun diye açıklıyorum net bir şekilde inanmıyorlar sanki. Dünde annem aradı eşin mi izin vermiyor bize gelmene bı problem mi var dedi delirdim ya arkadaş geçen hafta bizdeydiniz gayet iyi ağırladı adam sizi daha ne yapsın niye etiketliyorsunz adamı. Neyse bugün oğlanı okula yollamadm aldım iki çocuğu iki dolmuş değiştirip geliyorum ama yağmuru görseniz rezil bi şekilde yeterki gönülleri olsun. Geldim annem iyi hoş güzel yemegide yapmış ama döndü dedi akşam biz biyere gidecez erkek kardeşinle. Aylardır görmüyordnz özlemiştnz hani. Neyse tamam dedim babam işden geldi sohbet muhabbet çocuklara dur etme sus TV sesi kız surat gitti bile. Kardeşim okuldan geldi geçti uyudu. Diğer kardeşimi aradım eşimi bekliyemicem beni giderken eve bırakırmsn ben niye bırakıyorum eşin gelsin bana güvenme. Ayy çıldırdım gelsem bı türlü gelmesem bı türlü günde kaç kez arıyorlar çocukları özledik gel ne olur diye

3 Cevaplar

0 oy
(2,586 puan) tarafından
Ama seninde artık kendi evin düzenin çocuğun var napcan insanın ruh hâli de her zmaan bir olmuyor ki . Bence en güzeli mesafeli olmak bu kim olursa olsun 
(2,058 puan) tarafından
Ya işte görüyorlar tempomu yorgunluğumu bir hafta gelmesem küsuyorlar bize mi kırıldın bişey mi olduk özledik gel illa tamam gidip akıllarında kurmasınlar diyorum geliyorum bin pisman oluyorum her seferinde
-Reklam-
0 oy
(3,186 puan) tarafından
Genelde özledik diyorlar özlüyorlardır da ama gidince eski bekarlıktaki gibi kesinlikle olmuyor. Sanki annen baban başkası olmuş. Yaşları geçtikçe huyları değişiyor, ki bizde öyle oluyoruzdur. O yüzden fazla takma canım. Kendine uyduğu şekilde yaşa. Dahada üstüne gelirse annen laf söylerse açık açık söyle ben o gün gönlünüz olsun diye zor geldim tavrınız böyleydi diye. Ben olsam böyle derdim.anne babada olsa, artık herkesin kendi evi, kendi yaşantısı, çocukları, telaşı var. Evinin rahatlığı, bekarkenki sıcacık odanda olmuyor.. 
(2,058 puan) tarafından
Off kesinlikle öyle ya. Bende eski ben değilim ki iki çocukla hergun nasıl geleyim. Gelim hadi diyorum onların kafası kaldırmıyor
0 oy
(25 puan) tarafından
Ayy gitme boşver küsen küssün telefonda sanki gidince öpüp kokliceklermiş gibi konuşuyorlar orda herkes farklı bişeyle ilgileniyor benim ailemde aynı yok aramıyon sormuyon en son açtım ağzımı gelin bi el atın bana ozaman dedim bi geliyosunuz misafir gibi tavırlar ben geliyorum aynı zor zamanımda yanımda olun işi dahada zorlaştırmayın falan dedim özet geçtim bi kısmı sonra darlamıyorlar artık
(2,058 puan) tarafından
Aynen ya ne bi doğumda ne bı hastalikta bı gece başımda kalıp uyumadı ilgi sıfır beklenti hat safada
(25 puan) tarafından
Herşeyi bu kadar umursamamalıyız boşver ne kadar küs kalabilir ki bi anne zaten bırak herşey olcagına varsın

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 159 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde eda93... (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 681 göst.
23 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,058 puan) tarafından soruldu

408,402 soru

12,270,161 cevap

37,572 kullanıcı

Kategoriler

...