0 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (46 puan) tarafından
Kafayı yemek üzereyim gerçekten çıldırma aşamasına geldim sakin kalmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum Allah yokluklarini göstermesin ama beni mahvediyor sizde durumlar nasıl bir tek ben mi yaşıyorum bunu

14 Cevaplar

0 oy
(580 puan) tarafından
Kaç tane çocuğun var canım 
-Reklam-
0 oy
(3,638 puan) tarafından
Napıyo mesela anlat 
0 oy
(4,126 puan) tarafından
Benimde 3 yaşında oğlum sizin ki ne yapıyor merak ettim ? 
0 oy
(180 puan) tarafından
Benimki 3,5 yaşında merak ettim sizinki neler yapiyo
0 oy
(35 puan) tarafından
Üç yasinda oğlum var biraz hareketli ama küçük daha çıldırtacak birşey yapmıyor çok şükür henüz yeni yeni büyüyorlar daha herşeye akılları ermiyor üstünde durulması gereken bı yaş bundan sonrası karakterine yansıyabilir . Sürekli iletişim kurun tan oyun bebeği eğitici oyunlar oynayın benim bide büyüğüm var 5 yaşında tam bı adam çok tatlılar eğleniyoruz sürekli . Sizi neyi çıldırttı mesela çok merak ettim .
0 oy
(2,081 puan) tarafından
Valla 3.5 yaşında illallah ettim ben asla durmuyor sabah 8 den gece 10 11 e kadar 10 dk otursam razıyım... yeni doğan dönemini mumla ariyorum.hep yenilen içilenlerden hormonları bozuluyor hayattan soğudum artık ruh sağlığım kaldırmıyor... sürekli oyun bıktım oyuncaklari görmekden nefret geldi oturacak yer dahil bulamıyorum ki çocuk gelişimi kız meslek cikisliyim etkinlikse etkinlik.oyunsa oyun evde beraber iş yapmaksa yapmak dünyanın şeyi yapıyoruz yok asla yok bana annelik çok zor geldi annem ve eşim 3 umuz akşam baş agrisiyla uyuyoruz 3 umuz bakıyoruz 
0 oy
(4,389 puan) tarafından
Bir tanesi tepemde şuan oturdum diye ağlıyor
0 oy
(354 puan) tarafından
Benimki de 3 yaşında  bi saattir deli gibi uykuya direniyordu dışarı çıkmak istiyordu küçük bebeğim de var çıkartamadım agladı agladı uyudu sonunda uyutana kadar da cıldırdım 
(578 puan) tarafından
1.5 saattir uyumuyor. 3.5 yaş erkek :(
(354 puan) tarafından
Normalde saat 10 dedimi yataktaydı uyuyordu birkac gundur duzeni bozuldu gece 1 de yatıyor gunduz 12 de kalkıyor napacamı sasırdım küçügümde 1 yasında o da gece kalkıyor sabaha kadar uyumuyor
(578 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun.. büyüyorlar ama kolay değil..
(354 puan) tarafından
Amin cümlemize inşallah canım..  Boşuna dememişler cennet anaların ayakları altında diye :)
0 oy
(330 puan) tarafından
Yatak da takla atıyor şuan 1.5 saattir uyutmaya çalışıyorum ama yatağı tavaf etti. Her gece aynı terhane.  3 yaşında erkek
0 oy
(6,074 puan) tarafından
3.5 yaşında oğlum mahsallah  cokda uysal tek sorunu benimle surekli oyun oynamak istiyo onun dışında uyumlu yiyen duzenli uyuyan  bir çocuk  mahsallah  diyim sizinki ne yapiyo mesala
0 oy
tarafından
Erkek çocuk gerçekten zor benim kisi 5 yaşında ama hala aynı yaramazlıklar :)) rabbim bağışlasın bize
0 oy
(635 puan) tarafından
Hihihihi benimki az önce babasına diyo annemi döv bide gösteriyor nasıl dövüleceğini elide çok ağır keretanın bizimki de çok hareketli 
0 oy
(291 puan) tarafından
1 ay sonra 3 yaş ve yenidoğan ile nasıl baş edeceğim diye düşünen ben :)
0 oy
(18,138 puan) tarafından
Her şeyi ben kendim yapacağım diye diretiyor sonra bazen sen yap diyor her şeye karışıyor istediği şey olmayınca ağlıyor ama şükür daha çıldırmalık olmadık çünkü ara ara gelip gidiyor bu inatlaşma 

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 183 göst.
+1 oy
7 cevap 165 göst.
0 oy
3 cevap 76 göst.
+1 oy
2 cevap 135 göst.

409,312 soru

12,302,152 cevap

38,470 kullanıcı