+6 oy
595 göst.
Diğer kategorisinde (107 puan) tarafından
Evde sıkılmiyor musunuz sizi eve bağlayan nedir:) 

45 Cevaplar

+3 oy
(107 puan) tarafından

En İyi Cevap
Yokmu ev kuşları:)
-Reklam-
+6 oy
(1,863 puan) tarafından
Ben ben ben ..

Çok seviyorum evimi..

Çocuklarımla vakit geçiriyorum evimle temizlikle..

En önemlisi ibadetlerimi yerine getiriyorum evimde..bir yere gidince hem aksıyor.. hemde kimsenin evinde rahat edemiyorum diken üstündeyim resmen .

Aynı mahalleye gelin geldim 2. 3 sokak öteye..ayda yılda bir giderim
(107 puan) tarafından
Çocuklarla nasıl vakit geçiriyorsun kaç yaşlarındalar canım. Bide günlük napiyorsun evde
(1,863 puan) tarafından
Oooo hangi birini sayayım bacım .adam akıllı oturmuyorum ki.. 3 çocuğum var .biri 8 yaşında biri 5 yaşında biri de 10 aylık .

Sabah kalkar onlara kahvaltı verir işlerimi yapıp öğlen oğlanı okula götürürüm . Dönüşte oğlanı yatırır namaz kılar Kur'an okur varsa zikir çeker yemeğe geçerim. Yapamadığım zikirleri akşam hallederim.. sonra oğlanı okuldan alır gelir ders yaparız. Yemek yeriz. Oyunsa oyun oynarız çocuklarla. Sonra birazda kendi başlarına kavga ede ede oynarlar . Bende kalan okumalarımı tamamlarım .. TV pek izlemiyoruz ara da sırada açar bakarız ... Şimdi geçtik odalarımıza çocuklar uyumaya çalışıyor bende bebeği yatırmaya çalışıyorum ağla ağla beynimi götürdü..
Genel rutinim günlük hemen hemen böyledir. Yani ara da değişiklikler oluyor ama genel de hep evdeyim
+5 oy
(15,629 puan) tarafından
Ben. Keşke hep evimde dursam. Çok seviyorum evde zaman geçirmeyi. Tam bir yengeç burcuyum. 
tarafından
Tek olmadığım için çok mutluyum annem bana hep tipik yengec diyor
(15,629 puan) tarafından
Ay sende mi yengeçsin. Ev kuşu olmayı seviyorum ama sulu gözlü olmaktan şikayetçiyim bende. Birde hislerim çok kuvvetli ne hissetsem yaşıyorum oda beni korkutuyor.
tarafından
Gözyaşım hiç durmaz halam gecen kucukluk fotoğraflarımı atarken diyorki esmanin zaten gözyaşı gözünde hazır bekliyor pıt dusucek gibi inan 26 yaşına giricem hala öyleyim
Evde vakit geçirmek bana iyi geliyor dışarı çıkınca nefes alamıyorum sanki markete bile gitmek istemiyorum
Bende ne desem çıkar genelde
(21 puan) tarafından
Bende yengeç burcuyum ama hiç ev kuşu degilim evde iki gün kalsam sıkılıyorum hemen bı dışarı atıyorum kendimi :))
(5,963 puan) tarafından
Ne güzel benm kızımda braz boya yapınca yoruldum dyor yapmıyor tablet telefon da elinden bırakmıyor
+5 oy
(4,287 puan) tarafından
Ben ben ben sakinlik severim kalabalık sevmem 
(107 puan) tarafından
Evde de sıkılmiyormusun
(4,287 puan) tarafından
Yok dışarda daha çok sıkılıyorum
+3 oy
(6,947 puan) tarafından
Beeeeeeeennnnnnnnn 

Beeeeeeeennnnnnnn 

Kocamda tam aksim evde durmaz her tatil günümüz olay 
(107 puan) tarafından
Günlük napıyorsun evde kız, sıkılmiyormusun hiç
(6,947 puan) tarafından
Kızımı kreşe götürüp getiriyorum dersim var 3 gün ona gidiyorum sonra elişi iğne oyası siparişi yapıyorum e evin işi yemeği tamam
+2 oy
(129 puan) tarafından

Ben kaynanamla yaşıyorum evden çıkmak için can atıyorum hastaneye bile gitsem işim bitmesin hemen eve gitmiyim istiyorum :D

(129 puan) tarafından
Bende 3 yıldır evliyim 3 yıldır da kaynanamla yaşıyorum çok şükür bi sıkıntımız yok ters bi kelimesi veya aşşağılaması yok kızından önce beni sever sayar ama odaya pat diye gitmesi maalesefki bizde de var ben yebi doğum yapmıştım sürekli sürekli odaya gelirdi beneğimi kontrol etmeye uyanamazdım bazen şimdide eşim sabahtan çıkar ben geç uyandım mı kahvaltı hazırlar çağırır bazen de kalk hazırla yiyelim der ama gene de insanın kendi evi gibi olmuyor rahatım yok sürekli eşarbım bağlı evde etekkle geziyorum milletin uyuduğu saate kadar oturmalıyım yemesem bile sofrayı kurup kaldırmalıyım en zoruda banyo yapamamak herkesin dışarda olduğu saatlerde banyo yapmalıyım o şekil çok zor oluyor
(1,693 puan) tarafından
Seninki tam eski düzen Merveyakup bizde vardır öyle biz şalvar ve eşarp kesinlikle takarız kayınpederin yanında oysa günah değil ama adetmiş bazı şeylerin hala eski düzen olması benim canımı sıkıyor
tarafından
Bakın işte bu durumlar çok zor bende öyleydim 2 hafta yaşadım zindan oldu bana banyo yapamazdım kaynana izin vermezdi suyu bitirirsn sen eşim ve oğlum öncelikli derdi yani kaynimdan bahsediyor bunlarn suyu güneş enerjisiyle ısınıyor kayınbaba sohben istemediği için nyse işte öyleydi yani 2 hafta icnde bir kere yaptım sonra zaten ailemin evine gttim duramadm artk eşimde arkamdan geldi beni haklı buldu haklydim çünkü
(129 puan) tarafından
Yok benim kaynanam asla suyu sorun yapmaz hatta banyo yapmam onuda mutlu eder eşim askerdeyken kaynanama derdim anne ben banyo yapıcam diye tamam kızım derdi abiyi alıp odaya gidim sen duşunu al ben uyanığım derdi(kayınpederime saygı açısından abi diyo) aynen eşarp etek burda da moda şalvar değil asla kısa etek giyemezsin kayınpederle konuşamazsın kayınpeder ge kardeşleriyke konuşup yemek yiyemezsin yani erkeklerle konuşmak yok yemek yemek yok kadınların yanında da etek eşarp çorap kuralı muhakkak vardır benim hayatım sizin bahsettiğiniz gibi kaynana sorunsalı yok kaynanamda kayınpederimde kaynımda görümcemde çok iyi insanlar ama ne kadar iyi olursa olsunlar insan kendisine ait yuvası kendisinin koyacağı kuralları olan bi ev ister ben çok hayal kuruyorum kendi evimle alakalı sizde amin diyin olsun
tarafından
İnşallah canım İnşallah istediğin gibi evine geçersin her şey gönlünce İnşallah olur amin:)
+2 oy
(8,010 puan) tarafından
Ben tam olarak öyleyim zaten yengeç burcuyum aşırı seviyorum evi hiç sıkılmam 
(107 puan) tarafından
Evde neler yapıyorsun, yani seni eve bağlayan evi sevimli gösteren nedir
(8,010 puan) tarafından
Evi sevimli gösteren bir şey yok ki yani evim neresi olursa olsun karakterim bu. En çok kore dizisi izlerim boş zamanda ama oglumdan pek mümkün olmuyor tabi valla boş boş dursam bile sıkılmam bi de uyumayı çok seviyorum geç uyanınca gün çabuk bitiyor
+2 oy
(13,567 puan) tarafından

Ben hep evdeyim isim yoksa çıkmam. Çok severim evimi illa yapacak bi is bulurum kendime  :)

(107 puan) tarafından
Sıkılmiyormusun hiç, seni eve bağlayan nedir canım
(13,567 puan) tarafından
Sıkılmam canım. Bilmiyorum yani amaçsızca gezmeyi sevmiyorum vakit kaybı ve yorgunluktan başka bisi degil gibi geliyor bana
+2 oy
(1,122 puan) tarafından
Yaşadıklarım beni yanlizliga itti hep canım sürekli yanlız kalmak istiyorum o yüzden kalabalık ortamda basım agiriyor ağırlık basiyo
(107 puan) tarafından
Anladım rabbim seni selamete çıkarsın
(1,122 puan) tarafından
Amin♥️
+1 oy
(16,446 puan) tarafından
Ben ben hele tek kalmak film izlemek falan ufff
(107 puan) tarafından
Eve bağlayan şey nedir seni
+1 oy
(14,612 puan) tarafından

Gezmeyi de seviyorum evde oturmayı da :)

Hele ki böyle yağmurlu veya karlı havalar da daha çok seviyorum ah birde çocuklar ağlamadığı günler daha çok seviyorum:)

(107 puan) tarafından
:D.....
(1,075 puan) tarafından
Aynı ben de böyleyim
+1 oy
(7,936 puan) tarafından
Haset ve kötü insanlar. 
(107 puan) tarafından
Anladım. Dogru
+1 oy
(19,499 puan) tarafından
Ben gezgiçim. Gezmeyi severim 
(107 puan) tarafından
Anladim:)
+1 oy
(2,323 puan) tarafından
Gezmeyi seviyorum ama çocuğum dışarda durmasa rahat etmesem keşke evden çıkmasaydim diye düşünürüm sadece 
+1 oy
tarafından
Hemde çok sıkılıyorum beni eve bağlayan küçük bebişim şuan daha 2 aylık bı yere cikaramiyorum öyle gurbetteyim zaten kmseyide tanimamm etmem öyle eşimle cikarsam çarşıya cikiyorm yoksa günüm çocuklarla bahçede geciyor :)
+1 oy
(144 puan) tarafından
Ben eskiden değildim ama şimdi evimden çıkmak istemiyorum çok darbe yedim belki ondandır 
+1 oy
(12,615 puan) tarafından
belli dönemler severim evet ama asla ev kuşu değilim. ev gezmesi de sevmem. arkadaşlarımla dışarıda görüşürüm 
(1,075 puan) tarafından
Bu ben de de var zaten hep evde oturuyoruz diye eve misafirliğe gitmeyi hiç sevmiyorum
+1 oy
(148 puan) tarafından
Evimi seviyorum ama evden çıktığımda değecek yerlere gitmek istiyorum çıktığımda da sırf çıkmış olmak için kendimi yordugumda pişman oluyorum helee de cocuklardan sonra çıktığıma o yorgunluğu göze aldigima degmeli :)) özetle beni eve bağlayan şey çocuklarım aslında çocukla.cikmak eziyet gibi geliyor.
+1 oy
(40 puan) tarafından
Bende ev kusuyum ama markete de olsa hava almayı severim genelde evdeyim , günlük okuduğum kitaplar yaptığım dersler vs var günün 3.de ikisini okuma ve dersle geçiriyorum kalan zamanda yemek temizlik, hergun çocukla oyun resim aktivite yapmaya da özen gösteriyorum, genelde ben masa basidna ders yaparken çocuk da boyama yapıyor, benim masanın yanında onun da masası var öyleyiz şükür 
+1 oy
(4,910 puan) tarafından
Var annem var ben varım asla alanimdan dışarı çıkmak istemem çıkmam da sokak kapısından adım attım mi dışarı boğuluyorum sanki

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 406 göst.
2 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ruya123 (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 257 göst.
22 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kimenebenden (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 397 göst.
25 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (799 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 342 göst.