+6 oy
620 göst.
Diğer kategorisinde (109 puan) tarafından
Evde sıkılmiyor musunuz sizi eve bağlayan nedir:) 

45 Cevaplar

+1 oy
(1,805 puan) tarafından
Çıkma serbestliğine sahip olunca çıkasım gelmez günlerce dışarı çıkmam, şimdi bebekten dolayı çıkamıyorum hava soğuk diye, evde bunalıyorum daralıyorum haftada 2 kez çıkıyorum en az( yengeç burcuyum) 
-Reklam-
+1 oy
(18,181 puan) tarafından
Ben öyleyim ama gezmeyi seviyorum hiç çıkmam değil çalıştığım için zaten mecburiyetten dışarıya çıkıyorum o yüzden tatil günlerini evde geçiriyorum 
+1 oy
(1,186 puan) tarafından

Dışarıyı param olunca seviyorum  :D

Param olmayınca evdeyim, ev kusuyum yaniii :D

+1 oy
(816 puan) tarafından
Kaynanam ev kuşudur. Çok dışarı çıkmayı sevmez. Genel olarak mutfakta vakit geçiriyor. Değişik yemekler, tatlılar dener. Evi hiç boş kalmaz ama, mutlaka birileri vardır. 

Kendim 2 gün evde durayım duvarlar üstüme gelir. O yüzden beni eve bağlayan şey yağmurlu ve aşırı soğuk hava. 
+1 oy
(1,911 puan) tarafından

Her gün gezme var alışveriş var parayı ver desen gider kadın milleti ✓diyen bir hocaefendinin dediği gibi her gün çıkar parayı giderim :D

+1 oy
(2,053 puan) tarafından

O kisi benim dışarı çıkınca sıkılıyorum eve girince Multi oluuirum eşim hep der bı günde eve girdiğimizde " evim evim güzel evim "  demeyi unut hep öyle derim dosari çıkınca daha çok evi seviyrim:D

+1 oy
(1,252 puan) tarafından
Bni eve bağlayan hamilelik
+1 oy
(1,627 puan) tarafından
Beni eve bağlayan keyfim ve kahyası valla ya koltukta uzanıyorum misler gibi TV izliyorum kitap okuyorum tabi haftada 2 3 dışarı çıkıyoruz kızım var bir tane çünkü onun dışarda vakit geçirmeye ihtiyacı var kızım da olmasa camış gibi yatacağım tüm gün 
+1 oy
(20,553 puan) tarafından
Beéeeeeeen :D beni eve bağlayan ev işleriiiii hahhaha bitmeyen ev işleriiii 

Huzur içinde evdee kahve içmek en güzeli
0 oy
(11,935 puan) tarafından
Kiprasasim yok.keske copumu bile atmaya biri ciksa
0 oy
(1,372 puan) tarafından

Ben varım :ermm::D

Bekarken de çıkmazdım evlenince de zorla çıkarıyor eşim. Corona zamanında da hiç zorlanmadım işime bile geldi. Tam aksine ben diğerlerine şaşırıyorum hep dışarıda gezenlere hahah

0 oy
(291 puan) tarafından
Eşim dışarı çıkalım dedimi masraf etmeyelim,hava soğuk,evde oturalım derim. Ama bazen kafama eser biz hep evdeyiz niye çıkmıyoruz diye darlarım adamı  AVM gezmeyi sevmiyorum,kafede çocukla zehir oluyor kışın ev kuşu yazın güzelce gezerim ama
0 oy
(3,396 puan) tarafından
Bıraksan 3 ay çıkmam da burada ki arkadaşlar da sürekli çağırıyor. Ben de gidiyorum ama genelde evime çağırıyorum. Yarın da dışarı çıkacağız kocam yer ayırmış oradan arkadaşıma gideceğiz. Sonra bana dokunmasjnlar evde kalayım nolurrr
0 oy
tarafından
İki gün çıkmazsam 3. Günü kesin çıkarım çok durunca bunaltıyor beni ev
0 oy
(182 puan) tarafından
Ben varım keşke cikmasam hci ama bu saatte bile çıkmak zorunda kalıyorum 
0 oy
(877 puan) tarafından
Ben hiç çıkarma ancak hafta sonu esimle yoksa hep evdeyim sıkılmıyorum da tekkende böyleydi şimdi iki kizim var yöne oyle
0 oy
(3,540 puan) tarafından
Ben tek çıkmayı sevmem yanimda birisi olacak 

Ha ev kusumuyum evet 
0 oy
(1,429 puan) tarafından
Evimi seviyorum rahatımı seviyorum şimdi dışarı çıkacağım çocuk durmayacak ordan oraya atlayacak eve gelene kadar perişan olacam daha çok yorulacam:) tabi eşimle çıkacaksam sık olmasada çıkmak isterim 
0 oy
(1,010 puan) tarafından
Hiç sıkılmıyorum gerçekten arkadaş sevmem ben 
0 oy
(639 puan) tarafından
Ben de çıkmak istemiyorum sürekli evdeyim aslında sıkılmıyorum da çok hoş bir şey ya bir fatura bir şey ödemeye gittiğimde var ya ölüp ölüp diriliyorum gidene kadar

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 415 göst.
2 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ruya123 (481 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 259 göst.
22 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kimenebenden (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 418 göst.
25 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (824 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 348 göst.