0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (5,316 puan) tarafından

Evim daginik cocuktan is yapamiyorum diyenlere gelsin bizim en ufacik daginikligimiz bile bu kadar değıldir bu pislikte nasil.hasta olmuyor bunlar birde restoran sefiymis

3 Cevaplar

0 oy
(4,173 puan) tarafından

Her evin mikrobiyatasi var alışmışlar birsey olmaz onlara 

(5,316 puan) tarafından
Haklısın ya birsey olcak olsa olurdu simdiye evlerine misafirde mi gelmiyor acaba
(4,173 puan) tarafından
Onun tv izlemek gibi daha üretken öncelikleri varmış misafir istemez o.Kim bilir nasıl duygular içinde yaşıyor bilmiyoruz ki bu tepkinin görsel boyutu ruhsal sağlığı yerinde olan bu kadarına dayanamaz
(5,316 puan) tarafından
Genelinde var yabancilarin sanirim obazite sorunu temizlik sorunu birde asiri pintiler diye program vardi o da şok etmisti beni
-Reklam-
0 oy
(142 puan) tarafından
Kilodan belli ne p.klu oldugu
(5,316 puan) tarafından
Kız kokuyordur ev misafir falan da mi gelmiyor acaba
(142 puan) tarafından
Ev temizliği için zahmet etmeyen misafir kabul eder mi sence :) bu psikolojik rahatsızlık içerisinde muhtemelen
(5,316 puan) tarafından
Bu yabancılarin genelinde var galiba biride kocasi bosamisti daginikligindan cocuklarimla zaman geciriyorum temizlikle falan ugrasamam diyordu
(4,173 puan) tarafından
Aslında uç kişileri program yapıyorlar dikkat çeksin diye.Tabi onlarla kulturumuz farklı bakış acimiz yaptığımız temizlik yemek vs ama yayindakilerde hep sorunlu olan kişiler
(142 puan) tarafından
Evet onlarda iş bölümü var ev işinin tüm yükü kadınlara ait değil ve eşleri Kaynanalari dört dörtlük yemek sofrası pırıl pırıl ev beklemiyor onlardan ama bu kadarı normal değil zaten normal olsa çekip yayonlamazlar
0 oy
(2,257 puan) tarafından
Canan karatayın dediği gibi çamaşır suyu hasta ediyor insanı diyor ya oda doğru tabi bu kadarıda fazla. Bunları görünce evim temiz diyorum valla iyi geliyor çünkü çocuğum sadece dağıtmıyor birde döküyor birşeyleri yerlere sjsjsjjss 
(5,316 puan) tarafından
Bizim evde farksiz oturdum oyuncak topluyorum  oysaki gece 3 de bulasiklari yikadim evi topladim yattim oglum gene uyanir uyanmaz dagitti heryeri gecede gec uyudu 2 yi geciyordu sabahta 9 da kalkti surekli gec yatmaktan gozlerim agriyor artık
(2,257 puan) tarafından
Heryer oyuncak banada gına geliyor kızım 3 yaşında kasten birşeyleri yerlere atıyor ve döküyor bazen. Heryeri birde birbirine katma huyu var :D biryeri toparlarken biryeri dağıtıyor tazmanya canavarı benim kızım :D
(2,257 puan) tarafından
Öyle canım öyle sabırla büyümelerini bekleyeceğiz yapcak birşey yok :)
(5,316 puan) tarafından
Aynen canim yapcak birsey yok  su oyuncaklari arada cöpün kenarina koyasim gelmiyor degil koltuk altlarina atiyor birde  oynasa dagitsa gam yemicem sadece daginik seviyor :)

İlgili sorular

0 oy
64 cevap 1,134 göst.
30 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Cansu880 (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 238 göst.
20 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 69 göst.
6 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,286 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 39 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Bebek vargungmail (1,126 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,609 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...