+21 oy
591 göst.
Diğer kategorisinde (793 puan) tarafından

Namaza başlayınca sanki her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum nedense bugün böyle bir düşünce sardı içimi. Belki Allah tarafından geldi bilmiyorum … Hem kendim namaza kalkarsam eşimle birbirimizi de teşvik etmiş olur sevap kazanırız hem oğlumuzda bizden feyz alır . Namazda yapılan duaların kalbimize göre bize göre en hayırlı şekilde kabul olunacağına inanıyorum . Öyle buraya da paylaşmak istedim belki teşvik olur :) 

33 Cevaplar

+1 oy
(14,619 puan) tarafından

Geçen sen Kasım ayında bende bir anda namaza başlıyorum dedim 1 Yıldır tam kılıyorum:) İnşallah senin de devamlı olur ❤️

(793 puan) tarafından
Sağol canım teşekkür ederim :)
-Reklam-
+1 oy
(7,997 puan) tarafından

Maşallah canım daim olsun inşallah <3 Bende 1 aydır başladım o kadar içim mutlu huzurlu ki anlatamam 

(793 puan) tarafından
Valla hülyoş benim de zamanım geçti yani inan ben yazın niyetlendim söyledim söyledim herkese yok kılmadım kendimden utandım ya bugün de namaza başlayacağım deyince Allah tarafından iyi bir haber geldi hiç kimse durduramaz :)))
0 oy
(587 puan) tarafından
Biliyomusun bende uzun yıllardır kılmıyorum tam bismillah dedim başladım yıllardır bebek tedavisi gören ben o ay hamile kaldım ama nankör ben zorlu geçirdiğim hamilelikte bıraktım yine. Demem o ki namaz gibi yok insnaın içi ferahlıyo. Maşallah sana daim olur inşallah 
(793 puan) tarafından
Amin canım sende bir an önce başlarsın inşallah ❤️
(587 puan) tarafından
İnşallah canım ❤️
0 oy
(11,376 puan) tarafından

Bende öyle sürekli başlayıp bıraktım aslında farz. Arkadaşım geldi bugün oğlu 3 yaşında öğlen ezanı okununca anne hoca çağırdı kalk namaz kıl diyor :D benim 4.5 yaşındaki kızım namaz ne bilmez çocuklar ne görse onu yapıyor gerçekten 

(793 puan) tarafından
Valla gözdecim işte bir niyetlendik sabah namazıyla başlayacağım inşallah bakalım :)
0 oy
(2,743 puan) tarafından

Rabbim daim etsin <3

(793 puan) tarafından
Amin canım çok sağol ❤️
0 oy
(94 puan) tarafından
Bişey dersem inanır mısın bana bilmem ama bugün namazdayken birden aklıma geldin,seni burdan bildiğim kadarıyla tanıyorum bilmiyorum ama aklımdan böyle bazı şeyler geçti ve şimdi bu postu görünce çok şaşırdım:))

Rabb'im devamlı kılsın inşallah ❤️ 
(793 puan) tarafından
Ayy tövbe estağfurullah :D hhh çok şaşırdım valla çok teşekkür ederim amin ❤️
0 oy
(3,335 puan) tarafından
Maşallah canım benim ❤️
(793 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Ayy İdil zaten kalbi tertemiz birisin inşallah ALLAH nasip eder kilarsin eksizsiz ALLAH kabule tsin inşallah şimdiden ☺️❤️❤️
(793 puan) tarafından
Hay yazdığın iyi oldu mübarek insan ya ❤️yarın evdeler mi ?
(1,880 puan) tarafından
Valla muhtemelen evde olacakalrdir
(793 puan) tarafından
Konuşmuştuk ya hani yarın göndereceğim
(1,880 puan) tarafından
He tamam ben soylemistim onlara yarın mi gelecek
(793 puan) tarafından
Evet :) şimdi benim eşimin adını söylerlerse geri çevirmesinler :)
0 oy
(267 puan) tarafından
Rabbim daim etsin. Sana tavsiyem başladıktan sonra nefsine uyup kaçirdigin vakitler olsa dahi, bir sonraki vaktin namazını kilmaktan vazgeçme. bu süreçte şeytan sana çok vesvese verecektir zaten düzenli kılmıyorsun en iyisi hiç kılma gibi . Şeytanın verdiği bu vesveselere kulak asma zamanla bütün vaktin namazlarını düzgün bir şekilde kıldığını fark edeceksin. Namazda bulduğun huzuru hiçbir şeyde bulamazsın o lezzeti aldıktan sonra sen de artık vazgeçmezsin Allah'ın izniyle.
(793 puan) tarafından
Yaa benşm aklıma şey takılıyor öğle ve akşam namazlarında evde kimse yok oğlumu nasıl pyalaaam o böyle tepeme çıksa önüme dursa bir şey olur mıu
(267 puan) tarafından
Yok canım hiçbir şey olmaz peygamber efendimiz sallallahu vesellemin torunları da onun sırtına falan çıkarmış yavaş bir şekilde onu incitmeden indirip kenara bırakabilirsin sonra namazını devam edersin.
(793 puan) tarafından
Ben de çok kötü yazmışım kusura bakma lütfen ya çok teşekkür ederim
(267 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(361 puan) tarafından
Rabbim ömür boyu daim eylesin eksiklerini gidermeyi nasib eylesin sanada bizlerede inşaallah 

Dua eder dua bekleriz 
(793 puan) tarafından
Amin canım inşallah ❤️
0 oy
tarafından
Rabbim daim etsin kusum dualarina beni de katmayi unutma bi de oglusumu 
(793 puan) tarafından
Ederim aşkım özele bak
0 oy
(7 puan) tarafından
Maşallah rabim namazlarinizi kabul eylesin bende kılıyorum 13 yaşımdan beri şuan 34 yaşındayım hala kiliyorum namaz kildigimda kendimi çok huzurlu sağlıklı hisediyorum rabime binlerce şükür rabim bu ibadet parçasını herkese nasip etsin
0 oy
(2,196 puan) tarafından
MaşAllah cnm sana ❤️ 

O güzel gönlünden öpüyorum 

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 366 göst.
0 oy
8 cevap 308 göst.
13 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 489 göst.
0 oy
13 cevap 354 göst.
23 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selcanttt (2,366 puan) tarafından soruldu

408,417 soru

12,270,634 cevap

37,579 kullanıcı

Kategoriler

...