+2 oy
344 göst.
Diğer kategorisinde (517 puan) tarafından
Kizlar derin mevzular var.ev kayinbabamin .diğer kaynıma sıfır ev aldı bizim eski çatı katı parkeler kapılar desen 20 yıldan fazla bu ev.bundan 5yil önce bize satın üstünü tamamlayacam dedi .evimiz çok soğuktu ısınmıyordu,koyduk ilana alan oldumbusefer ben satmıyorum arabamı degistircem  bekleyin 4-5 sene dedi.gene ses çıkarmadık.gene bundan 6ay önce satın dedi kaynimim sizin evin arasindaki fiyat neyse vercem dedi.tmm dedik gene vazgeçti.geri dönüşümden ev oldu,satın alın dedi,snra tekrar olmaz dedi ben saticam diğer oğluma ev Alacam bekleyin dedi.gene tamam dedik.cati akiyo kizlar apartmandakilerin umrunda değil,hadi çatıyı yapacaz.apartman leş gibi merdivenci silen yok.apartmanin elektrik vs ücretlerini eşim ödüyor sonra temizlikçi topluyordu.smdi okadinda yok.20snedir apartman boyamayi bırak düzen yok.kayinbabam gene vites değiştirdi ben size demedim bir şey,eşim iki sene bekleyelim diyo verir parayı.ama bunlar öyle insanlar ki sözlerine güven olmuyr.bu evi satsak araba bilezik derken sıfıra inecez ve arabasjz kalcaz.1sene arabasız kaldık yapamadık .akıl verin yaa ,nasil insanlar bunlar habire insanların hevesleriyle oynuyolar

16 Cevaplar

+2 oy
(663 puan) tarafından
İnsan heveslendirip bırakmak hiç yapmamaktan kötü yapma yapmak zorunda degilsin ama deme de bişey dimi
(517 puan) tarafından
O hevesle evler bakiyoduk sabah akşam ,okadar sevincliydik ki bu 5senedir herseferinde kursagimizda kaldı ,dalga geçer gibi
-Reklam-
+2 oy
(1,294 puan) tarafından
o adami hayatinizdan cikarin boyle baba deil insan olmaz ne kadar günah bi insana umut verip yapmamak 
(517 puan) tarafından
Ya bide her seylerine koşuyor bu eşim.esim kac aydır  çalışmıyor işler yok .aylık 100bine yakın para geliyor kayinbabama,bir demedi bu çocuğum çalışmıyor bezli çocukları var bı yardımcı olayım ,okadar cimriler  okadar ,5sneedir heves kalmadı ,smdi bana desen ki ev Alcan git bak hevesim içimde kaldı acaba bişi mi olacak alamayacam bilmem ne , içimde umut kalmadı ya
+1 oy
(6,014 puan) tarafından
Araban varsa sat tabiki ev almak için  satılır  ev zor oluyor  almasi  alıyorsanız  satın arabanizi  alin araba zamanla alınıyor 
(517 puan) tarafından
Bu sefer çok sıfıra dusecez araba bu zamanda alinirmi onuda bilemiyorum ki eskide bilezikleri guvenirdik
(6,014 puan) tarafından
Bakış açınız  degisik ev önemli  kötü bir ev diyorsun  çatı akıtıyor  diyorsun araba düşünüyorsun yanlış anlama alirsin evini arabada alınır  2 milyonluk almasan araba 1 milyona alirsin evim yok şuan arabamız var  2 milyon değerinde ev bulsam  birikimle  kalanla kredi alırım  araba ihtiyat  ev önemli  bugun ev alsam 2 sene sonra araba alırım en kötü  araba lazım olsa kiralarsin  yani
(517 puan) tarafından
Doğru ama eksiklerimiz var cnm tam çıkmıyor para ,kayinbabamla vercem diyip diyip yan çiziyor ,bekleyecez gene sabredecez ama bakalım nerden patlak vrcek
+1 oy
(15,629 puan) tarafından
Arabayı satar alırım mis gibi ev. Kimseyide yaklaştırmam ondan sonra evime. 
(517 puan) tarafından
Ama sıfıra dusecez elden avucta ne varsa.esimi arabasizlik zorluyo ,alışmışız ya çok zorlanirsak Diye ,
(15,629 puan) tarafından
En fazla 1 sene zorlanirsiniz sonra alırsınız bir araba.
(517 puan) tarafından
Dua edin canım ya feraha kavusalim , içimize hep dert koydular böyle yapa yapa
(15,629 puan) tarafından
Bol bol inşirah suresi oku canim. Allah senin işini kolaylaştırır.
(517 puan) tarafından
Çok sağol canım benim
+1 oy
(5,169 puan) tarafından
Zaten ev almak için satilir araba 
+1 oy
(2,489 puan) tarafından
Kusura bakma canim ama arabaszljk bizi zorluyor lafina bakma sen evini al.kjmse anasinin karnindan arabayla cikmadi biraz idare edersn yine alirsn arabani.ev daha onemli.benm bi tanidigim butun birikimini ortaya koydu arabasini satip ev yapti sonrada ayaginj yerden kescek bi araba aldi pahali degil ama isimj goruyor en azndan evim var rahatim yerinde dedi.arabszlik zorluyorsa ucuz ylu bisj bakabikirsnz.e arabasz yapamiyorz diye catisi akan evde surunmek dahamj iyi kuzum
(517 puan) tarafından
Canım çatı yapılacak yapılacak ama tek catiyla bitmiyor ki dert,okadar büyük haksızlık var ki okadar kursakta kalınan şeyler var ki ,şaşıyorum sadece ,inşallah rahata ulaşırız ya dua edermisin bizim için canım
(2,489 puan) tarafından
Rabbim bende dahil isteyen zor durumda kalan herkezi ev sahibi yapsin canm.rabbm gonlune gore versin insallah.esinede akil fikir versinkj gorsun babasinin gervek yuzunu INSALLAHH
+1 oy
(11,836 puan) tarafından
Satarım.ev için araba satlir.benimde belki 6 yıldır yok arabam iki çocuk ki benim çocuklarım vallahi çok hastalanır.her yere otobüsle gidiyorum iki çocukla ama elhamdülillah başımı sokacağım bir evim var
(517 puan) tarafından
Eşim hiç otobüse bindirmez ,yanlış anlama eskiden bı travma gibi bir şey olmuş bindiremiyor bizii ,ama dediğin gibi insan bu evde böyle sürekli huzursuz olacağına
(11,836 puan) tarafından
Kesinlikle.vallahi insan dişinden asılır.ev çok önemli hayatımız orada geçiyor.
(517 puan) tarafından
Çok kötü bı evde yaşamıyoruz ama bitmiyor sorunlar her seferinde bir şeyler bı sorunlar çıkıyor.bizde eşimin babasına güvendik ,5 yıldır habire erteleyip duruyo ,nasıl olacak bilmiyorum ,okadar haksızlık var ki diğer kaynım beraberdi birbirlerine girdiler ne küfürler ne bagirislar ,hem sıfır eve komdular hemde kiymetliler:))))
(11,836 puan) tarafından
Canım ben zaten ailelerin böyle şeylere katkı yapmasına karşıyım .unutma parayı veren düdüğü çalar.
(517 puan) tarafından
Tabi ki ama paralar birmis canım oyuzden.esim çalıştığını hic cebe atmamış ki bekarken,
0 oy
(177 puan) tarafından
Canım tabi ki ev için araba satılır biz şuan dükkan aldığımız için ev almadık amacımız önce ekmek parasını kazandığımız yeri garantilemekti kirada oturuyorum idare ediyorum tabi öyle kötü bir ev değil toki evi yeni yapıldı ama zamanla işleri yoluna koyunca arabayla bir ev takası yapacağız inşallah eşimde asla arabasız kalamaz ömrü hayatında hiç otobüse bile binmemis ben her yere otobüsle bile giderim arabayı beklemem ama iyi bir araba olmaz Zamanla ayağını yerden kesecek bir araba alırsınız kazandıkça yükseltiniz ne minnet edeceksiniz öyle insanlara 
(517 puan) tarafından
Canım benim eşimde öyle 5senedir bir kere bile otobüse binmemisiz .kızımı anneme bıraktım otobüsle hastaneye gitmesi gerekmiş haliyle kızımda gitmişti.okadar sevinmişti ki bindigine sana anlatamam:))) oda buyuzden diyor gidecek yerimiz olmaz bulundugumuz yerde kalırız hep diyo
0 oy
(3,941 puan) tarafından
Tabi ki arabamı satar ev alırım canim, ev daha önemli 1 sene sonra yine araba alırsın 
(517 puan) tarafından
Değilmi inşallah Rabbim bı kolaylık verir
(3,941 puan) tarafından
Tabi ki canım amin
0 oy
(5,039 puan) tarafından
Ben önceden hemen satardım dıyordum ama alışmısım valla kiradayız ama yıne de satmak ıstemem. Çocuklarla zor oluyor bi yerw gıtmek 
(517 puan) tarafından
İşte 5 seneidr hic otobuse binmedik ,bide çok gezen insanlarız bilmiyorum nolcak
0 oy
(1,178 puan) tarafından
Araba rahatlık gerçekten hele gurbetteyssn olmuyor eşim arabayı satmaz sıfır aldı zor karar verip memleket de olsam satar ev alırdım ama 
0 oy
(17,914 puan) tarafından
Şöyle söyleyeyim arabayı ev dışında hiç bir şey için satmam 
0 oy
(154 puan) tarafından
Off benim kayinbabamda böyle 5.yila girdik daha hala alacak. Üstelik ev alınacak diye bizim hesaplarda bir ve ben altinlarimida vermiştim ev için. Ağzımızı açsak ev ile tehdit ediyor bizi. Hesap ayiririm ev almam gibisinden. Eğer ev alma şansınız varsa sıfıra inmekten korkmayın bence. Ev olduktan sonra gerisi gelir kafasindayim. Bizde bu sene evi alır almaz herşeyi ayiracagiz. Gün sayıyoruz. Kendimizin alma şansı olsaydı şimdiye kayinbabami beklemezdik.
0 oy
(267 puan) tarafından
Vaktimin çoğu arabada değil evde geçtiği için tabii ki de evi tercih ederim. 
0 oy
(1,983 puan) tarafından
Biz sattık ama bir süre kaynimin arabasini kullandık. Şu anda da baya eski bir araba aldık. Arabasız olmuyor ne yazık ki
(517 puan) tarafından
İşte olmuyor bı sure daha bekleyecez mecbur bunlar para verene kadar
0 oy
(108 puan) tarafından
Bizde yeni ev almak istiyoruz merkezden yani daha doğrusu ben daha çok istiyorum eşimden altınlarım var nerden baksan 1 milyona yakın yapar aşağı yukarı bankada babasının parası var oda 1 milyona yakın 2 tane araba var biri eski tamir gerektiriyor biri 2 sene önce alındı yeni. Eşimin kardeşi vefat etti eşim tek çocuk kaldı hadi diyorum artık gidelim taşınalım şehire ben köyde oturuyorum bu arada. Para mı var diyor babam para olsa zaten alacak diyor kızlar hiç sıfır bir insan değiliz yani iyi kötü birikmişlik para var altınlar var arabalar var burda oturulcaka evler 2 bucuk 3 milyondan başlıyor. Eşim tek çocuk kaldı diye anasını babasını bırakmak istemiyor olan bize evliliğimize oluyor ne yaptıysam söz geçiremedim valla bunaldım bende artık bu konudan çok banada akıl verirmisin iz ben nasıl bu adamı yola sokayım 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 682 göst.
22 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Leylasoydan (389 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 1,116 göst.
22 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 642 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 191 göst.