Kizlar derin mevzular var.ev kayinbabamin .diğer kaynıma sıfır ev aldı bizim eski çatı katı parkeler kapılar desen 20 yıldan fazla bu ev.bundan 5yil önce bize satın üstünü tamamlayacam dedi .evimiz çok soğuktu ısınmıyordu,koyduk ilana alan oldumbusefer ben satmıyorum arabamı degistircem bekleyin 4-5 sene dedi.gene ses çıkarmadık.gene bundan 6ay önce satın dedi kaynimim sizin evin arasindaki fiyat neyse vercem dedi.tmm dedik gene vazgeçti.geri dönüşümden ev oldu,satın alın dedi,snra tekrar olmaz dedi ben saticam diğer oğluma ev Alacam bekleyin dedi.gene tamam dedik.cati akiyo kizlar apartmandakilerin umrunda değil,hadi çatıyı yapacaz.apartman leş gibi merdivenci silen yok.apartmanin elektrik vs ücretlerini eşim ödüyor sonra temizlikçi topluyordu.smdi okadinda yok.20snedir apartman boyamayi bırak düzen yok.kayinbabam gene vites değiştirdi ben size demedim bir şey,eşim iki sene bekleyelim diyo verir parayı.ama bunlar öyle insanlar ki sözlerine güven olmuyr.bu evi satsak araba bilezik derken sıfıra inecez ve arabasjz kalcaz.1sene arabasız kaldık yapamadık .akıl verin yaa ,nasil insanlar bunlar habire insanların hevesleriyle oynuyolar