+1 oy
656 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bir tane kızımız var 3yaşında ailemi çok seviyorum ve mutluyuz kocamda bana da kızınıda sevgisini çok iyi gösteriyor onun geleceği için çabalıyor

Daha 1ay bile dolmadan bir kere 2çocuk konusunu açmıştım çok hoş karşılamıştı ama bu ay olmadı 3gün önce tekrar bu konuyu açtım ilki gibi güzel tepki vermedi kesin bir dille 2çocuk asla olmayacak dedi ama ben onunla büyük bir aile olmak istiyordum ve biranda böyle değişmesi şaşırttı 

Herşey üst üste geliyor daha kızımın bile hayatını garantilemedim onunla bile işler yüzünden doğru düzgün ilgilenemiyorum yarın ne olacağı belli değil 

Kibar adam gitti yerine sert dediğim dedik biri geldi 

Hayallerim vardı ama onun yokmuş şuan hamileyim desem o çocuğu asla istemez çünki tam inatçı biri malesef kafama takmak istemiyorum kızımla ilgilenmek istiyorum ama onun o halini hatırladıkca üzülüyorum bu sabahta rüyamda yılbaşında kucağımda bir kız bebek görmüştüm ismide Ahu'ydu:) öyle rüya olarakta kalıcak büyük ihtimal

27 Cevaplar

0 oy
(163 puan) tarafından
Eşinizin dediği gibi daha bu çocuğunuzun hayatını garantileyecek şeyler olmamişsa, ayrıca işten güçten zaman ayıramıyorsaz ikincinin olmaması daha iyi. Gayet mantıklı bir yaklaşım.
-Reklam-
0 oy
(848 puan) tarafından
Bence tam tersi seni ve kızını çok düşünen kibar bi adam. Geleceğinizi düşünüyo bundan daha güzel şey varmı yani seninle bir ömür düşünüyor. Kendini bilmeden 2. Yi yapsa daha mı iyi nicelik değil nitelik önemli kızımla zaten vakit geçiremiyorum demiş ezikliğini yaşıyo demekki. Benimde 2 yaşında kızım var bende eşin gibi düşünüyorum.
0 oy
(13,709 puan) tarafından
Bence esin gelecek kaygısı yaşıyor canım.

Esim de aynı tepkileri veriyor. Maalesef bu konuda seninle aynıyız ve ben artık kapattım bu mevzuyu
0 oy
(834 puan) tarafından
Belki zamanla dusuncesi degisir. ona arada bi sevimli bebek videolari atabilirsin ama 2.ci cocuk istediginden simdilik bahsetme
0 oy
(4,357 puan) tarafından
Benim esimde istemiyodu. Ne yaparsak ilk ogluma yapalim diyodu maddi ve manevi olarak. Ben istiyodum. Oyle boyle aklina girdim. Ikinci gebeligimde dusugum oldu. O zaman aglamisti esim. Ondan once biraz benim zorlamamla olan is onunda istemesiyle oldu. Cok sukur ikinci oglum suan 20 aylik olucak. Iyi ki de olmus diyoruz suan. Maddi manevi olarak tabiki tek cocuk gibi olmuyo ama hersey olmasi gerektigi kadar. Ilgiden de maddiyattan da eksik etmemeye calisiyoruz. Eger imkanlar var ise ve hazirsaniz olsun. Tek tarafli istemeyle olmaz sen yipranirsin. Esinle nedenini sakince konusmalisin. 
tarafından
Sorun şu ki eğer işinde bir sorun varsa ya da ailesinde bir sorun varsa bana söylemiyor kendi hallediyor ve ben de çalışıyorum kızımın bazı ihtiyaclarını ben de alıyorum konu maddi durum değil
(4,357 puan) tarafından
Belki ruh hali suan onu istemiyo geliyo olabilir ama konusmadan ne sen anlayabilirsin ne de cozum bulabilirsiniz. Malesef erkekler ice kapanik oluyo genelde.
tarafından
2kere açmıştım bu konuyu ilkinde çok hoş karşıladı asla böyle tavır yapmadı ikinciside resmen başka birine döndü asla olmayacak dedi şuan istemiyorum demedi
0 oy
(176 puan) tarafından
Canım yanlış anlama ama neyin garantisi var ki bu dünyada yarın çocuk büyücek ve dönüp kardeşi olmadığını kardeş isteyecek o zaman belkide yaşın geçecek olmicak benim 3 tane var çocuklarım hala istiyor eşim istemiyordu baktı çocuklara 1 tane daha olsun dedi 
(176 puan) tarafından
İlerisi için farklı bir düşüncesi olabilir mi ilk okuduğumda böyle anladım
tarafından
Olacağını sanmıyorum çünki kesin bir dille hayır dedi 4gün geçti sanki hiç bu konuyu konuşmamışız gibi davranıyor
(176 puan) tarafından
Bilemiyorum inşallah istememesinde başka bir niyet yoktur
tarafından
Anlamadım???
(176 puan) tarafından
Erkekler ileride yuremiyecegini falan düşünüyorsa da çocuk istemez
0 oy
(705 puan) tarafından
Canım eşin haklı gibi benimde ikinci bebeğim doğduktan sonra çok zorlandım hem eşim hem ben çok zorlandık sürekli ağlıyolar durmuyolar ikiz gibi bir ne isterse o da onu istiyor eski günleri çok özledim falan diyorum ilk oğlum sessizdi akıllıydi ama doğumdan sonra herşey değişti kendime bakım yapıcak fırsatı bile zor buluyorum kolay kolay misafir çağıramıyorum bende çok seviyorum çok düşkünüm çocuklarıma ama şimdiki aklım olsa baya bi beklerdim 
tarafından
Anladım sanırım artık gerçekleri kabul etmek zorundayım

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 975 göst.
20 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,475 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 402 göst.
20 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 717 göst.
5 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,475 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
6 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (5,429 puan) tarafından soruldu

409,923 soru

12,324,603 cevap

39,069 kullanıcı

Kategoriler

...