0 oy
379 göst.
Diğer kategorisinde (1,793 puan) tarafından

Boşanmaya sebep midir sizce ? 

#Ben çocuk isteyen taraf olurdum kesin çünkü bizde annelik doğuştan gelen bir duygu gibi bişey istemese ayrilirdim :ninja:

14 Cevaplar

+1 oy
(129,439 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Guzel soru         yorumlari okuyum ben
-Reklam-
0 oy
(17,243 puan) tarafından
Tabi ki ayrılık sebebi en azından benim için 
(1,793 puan) tarafından
Sende benim dusuncemdensin ;)
0 oy
tarafından

Hiç mi istememek yoksa ikinciyi üçüncüyü mü istememek :D hiç istememekse bastan istemediğini bilip kabul ediyorsa istemeyene bir şey demeye hakkı kalmıyor ama diğer türlüyse boşanma sebebi olabilir

(1,793 puan) tarafından
Hiç istememek canm ☺️ diğer türlü ilk başta çocuk falan konusulmamis diyelim :D
tarafından
O zaman sebep olabilir ama dediğim gibi istemediğini bilerek evleniyorsa o zaman sebep olamaz :D
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Valla Allahın gücüne gitmesin çocuk ayağımda. Sırf eşimin babalık hakkı var boşamasın diye yaptım bebek. İlk düşende aynıydı eşim istiyor diye. Çocuk ve çocuğumu sevmediğim için değil bu platformda linçlerler beni sebeplerini söylesem :D
(3,728 puan) tarafından
Merak ettim sebeplerinizi?
(13,316 puan) tarafından
Çocuk bu dönemde büyük sorumluluk, kariyer yapıyordum ve en önemlisi herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil ki. Keza eşimi paylaşmak dahi istemiyordum. 7 yıl sonra eşimin babalık hakkı var diye bebek yaptım. Şimdi yanlış anlaşılma olmasın annelik güzel birşey gözünün içine bakıyorum. En ufak şeyden sakınıyorum. Ama isterseniz bencillik deyin kadının bebek getirme yetkisi var diye bunu illa isteyecek diye birşey yok. Özgür ruhlu da olabilir.
0 oy
tarafından
Artık kusur sayılıyor emsal karar çıktı..tek tarafın istememesi boşanma sebebi oluyor
0 oy
(1,436 puan) tarafından
Bebek isdemeyen karsi tarafida isemiyor bence.bence bosanmaya sebeb
0 oy
tarafından
Benimki basta gönüllü değildi ben çok istiyodum falan sonra hamile kaldım hemen :)  şimdi yaliyo çocuğu:) tabi karnım büyüdükçe sevmeler opmeler vs. :)
0 oy
tarafından
Tıbbi bi sebep yoksa da keyfi istemiyorsa evet ayrılma sebebi olabilir 
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Benim için değil,kişi kendini ne zaman hazır hissediyorsa ozaman olmalı kimse kimseyi çocuk için darlayamaz 
0 oy
(924 puan) tarafından
Abim çok.istiyor gelinimiz istemiyor gelin olmadan önce önlemini almış iiki sene oldu şimdi iğneyi birakmasina rağmen olmuyor herkezin anne baba olmak en doğal hakkı bence
tarafından
Nasıl ya önlem almış :) çok şaşırdım
(129,439 puan) tarafından
Evet nasi ne yapmis
(924 puan) tarafından
Üç aylık iğne yaptırmış evlenmeden canim
(924 puan) tarafından
Ablası körün bı sure olmasın bebeğin demiş oda onu dinlemis bir senedir kullanmıyor olmuyor kendisi söyledi bana ama her evin neşesi çocuk
tarafından
İmtihan işte
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Evet boşanma sebebi  bence çocuksuz hayat olurmu ♥︎
0 oy
tarafından
Bence boşanma sebebi her kes anne veya baba olmak ister en doğal hakkıdır 
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Ben istemiyorum iki tane var baska yapmak istemiyorum diye esim benimi bosayacak bence degil esim cok istiyo iki tane daha yapalim diyo yok diyorum 
0 oy
(912 puan) tarafından
Bence evlenmeden once böyle konular konusulmali ki.ileride skinti olmasin.

İlgili sorular

+2 oy
27 cevap 544 göst.
25 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 713 göst.
5 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,454 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
6 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (5,319 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 124 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,833 puan) tarafından soruldu

408,383 soru

12,269,110 cevap

37,546 kullanıcı

Kategoriler

...