0 oy
301 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,079 puan) tarafından
Esım bazı uygulamalardan bıroyşerıyşr tanışıp para karşılığı konuşurmuş ve bır kez uyardım bugün yine yapmıs ne yapayım ayrıl drmesykn ıkı cocougum var babam gıl sıkıntılı ve birisi bebek yalvarırım bıt akıl verın bana kapıyı kilitleyip eve almasam mı ne yapayım bilmiyorum lütfen akıl vetım şuan onunla hoc birşey konusmadım uyuyor

14 Cevaplar

+2 oy
(187 puan) tarafından
Böyle şeyler okuyunca yüreğim kaldırmıyor ne istiyolar hayattan daha harama neden bu kadar meyil arttı ya ahir zaman çaresizliğini anliyabiliyorum ama bı erkegide iki şekilde dize getirirsin biri yokluğun iki görmezden gelerek keşke bu taktiklerle ihtiyaç birakmiyacak kadar karakterli vicdanlı olsalar
(1,079 puan) tarafından
Çok haklısın yrmın ediyorum kafayı yıyecem
(187 puan) tarafından
Allah büyük insaAllah onu o yollardan cevirsin ama onu gormezden gel ya çaresizlik sevgiyi bı kenara at ofken kadar kuvvetlen ve onu gerçekten görmezden gel
-Reklam-
0 oy
(670 puan) tarafından
Bosanmayacaksan adamı da eve almayıp işleri daha da karmaşık hâle getirirsin, bu sfeer esin boşanmak ister sen krtada kalırsın.
(1,079 puan) tarafından
Nasıl canom eve almak istemiyorum baktım üstüme geliyor evı yenı yaptırdık evden çıkıp rezıl olmak istemiyorum ıkı cocukls ne yapayım
(670 puan) tarafından
Mecbur alacaksın canım, madem bosanamazsin maalesef öylece kabul etmen gerekiyor
(1,079 puan) tarafından
Ayrılsam evi bana verir mı acaba mahkeme
0 oy
(7,189 puan) tarafından
Görmezden geleceksin o zaman. Madem boşanamıyorsun araştırıp da huzurunu kaçırma bari. Allah yardımcın olsun.
(1,079 puan) tarafından
Ayrılsaö evi bana verir mı acaba mahkeme
(1,123 puan) tarafından
Yarısını verir diye biliyorum
0 oy
(128,742 puan) tarafından
nasil jigololug gibimi yani
(5,958 puan) tarafından
sen konus iste . demekki o tarz knusmaktan hoslaniyor .
(5,958 puan) tarafından
napim yav acikcana yaziverdi parmaciklarim:)
(21 puan) tarafından
İlişkiye girmek varken neden mastürbasyon yapsın ki başka bir şey var bu işte
(1,079 puan) tarafından
Bende bunu anlamıyorum bızım aramız da iyi
(5,958 puan) tarafından
aynn bencede cok sacma ne anliyorki iste yapacaksan adam gibi aldatirdim sahsen knusmakla niye oyalanayim mesela. demek arkadasin esi sadece heyecan ariyir degisiklik . film izleyip seviamek gibi biraey heralde ona gore. o yuzden dedim sen yap aynini diye. cunku adam belliki farklilik ariyor. baska kadina da gtmek istemiyor demekki kendi de kuramiyor fantazi. heyecan olsun diye konusuyor
0 oy
(2,031 puan) tarafından
Eğer boşanmayacaksan her şeyi görmezden gelip yok sayacaksın. Kazık kadar adam bir kere yapmış düzelmemiş ne desen ne yapsan düzelmez. Çünkü çekip gitmeyeceğini biliyor. Iki trip atar konuşur sonra unutur gider diye düşünüyor .  Ilkinde de öyle olmadı mı?
(1,079 puan) tarafından
Evden çıksam tezıl olurum evı yeni yaptırdık olayın gosıne göre uzaklastırma almak aytılmak istiyorum gibi ya onan şuan kafam nadıl anlatamam
0 oy
(5,958 puan) tarafından
esinin kafasina dank etmeden bisey yapamassin ki eve almasan daha kotu gider. anlamadim kadinlara para verip konusuyormu icerigi ne. ee sen de ac hesap nasil konusuyorsalar al parasini kocandan knus at oranin buranin resmini madem oyle seviyor. ele gune gidecegine para sana gelir ayni organlar sndede var ayni konulari knusacak kapasite illaki var. yabanci bir kadinmis gibi fantazi kurarark knus sen oldugunu bilsin esin. yabanci kadinmis gibi davran enayinin parasini da yol hatta kopek et.fantazi pesinde madem esin
(1,079 puan) tarafından
Ayrılsam evı bana verir mı mahkeme acaba
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Tam olarak ne yaptığını anlamadım para mı alıyor para mı veriyor çözemedim ama madem boşanma şansın yok çalışıp kendi hayatını kurma şansın yok durma yapmadan da anlamıyor görmemezlikten gelmekten başka çare yok
(1,079 puan) tarafından
Ayrılsam evu bana verir mı acaba mahkeme
(1,294 puan) tarafından
Net bir şey diyemem bebeğin varsa gidecek yerim yok dersen verebilir ama nasil geçineceksinki?
(1,079 puan) tarafından
Nafaka ödemez mı
(1,294 puan) tarafından
Bilmem sen kocanı daha iyi bilirsin oder mi? Erkeklerin çoğu nafaka ödememek için sigortalı ise bile girmiyorlat
0 oy
(1,115 puan) tarafından
Dua dua dua.. Başka çare yok. Müslüman mısın bilmiyorum ama beş vakit namazın ardından hep dua. Türbelere evliyalara gidip onları vesile ederek dua et. Veya hayırlı salih bir insandan dua iste. Bir erkeği zorla dize getiremezsin. İlk fırsatta yine yapar. Onu değiştirecek ancak Yüce Allah'tır. Allah eşine hidayet versin
(1,079 puan) tarafından
Sağol canım amin
0 oy
(245 puan) tarafından
Pis bir dayağı hak ediyor aslında da şiddete karşıyım da. Rabbim yardımcın olsun canım 
0 oy
(4,731 puan) tarafından
Engelleyemezsin kapıyı kitlemek yok onu almamak falan filan ile olmaz bu işler başka kadınlara ilgisi varsa bosanacaksin  başka çaresi çözümü yok bunun oturup nasıl engel olurum diye düşünerek sadece Zaman kaybeder ömrüme yazık edersin 2 tane çocuğunu babasız büyüt ama gururun ile büyüt senin kadınlık gururunu ayaklar altına almaktansa babasız buyutmen senin adına daha hayırlı 
(1,079 puan) tarafından
Haklısın ama evı b u yıl yaptırdık babanın evıne gıdemem çocuklarımı bana verirler mı ve evı
(4,731 puan) tarafından
Neden vermesinler baba nasıl bakacak işte iken çocuklara anne ben çocuğumu istiyorum dedikten sonra tabi ki sana verecek ev de şöyle ikinizin ortak malı satışa çıkar yarısı senin yarışı onun
0 oy
(19,449 puan) tarafından
Yapacak adam her türlü yapar. Sen kapıyı kapatsan bacadan gider 
0 oy
(56 puan) tarafından
Aay döveceksin böyle adamları ıslak odunla
(21 puan) tarafından
Hemde nasıl
0 oy
(17 puan) tarafından
Boşanamıyorsan  görmezden geliceksin 

Ben yaşadım yakaladım rezil etım olmadı, yine yakaladım. Seninki yine iyi sanal da yapıyor benimki  canlı canlı birini bulmuş bildiğin evine girip çıkıyor muş  yine yakaladım kavga etım olmadı,  rezil etım olmadı, konuştum olmadı 

Şimdi sözde bana söz vermiş yapmıyor ama pek fazla inanmıyorum ama kurcalamıyorumda. 

Keyfime bakıyırum cocuklarımla geziyorum yiyorum alıyorum. İşime gelirse birlikte olup ihtiyacımı gideriyorum. 

Çünki bende boşanamıyoruö bende de 2 çocuk var ikisi küçük  . İyi kotü düzenleri var. Ben onu Allah'a havale etım  yapıyorsada yapmıyorsada  artık onla Allah arasında
0 oy
(1,087 puan) tarafından
Biliyorum o tarz uygulamaları. Genelde doldurması gereken dakika var ve dakika dolana kadar saçma sapan konuşup oyaliyorlar. Eğer verilen kota ve üzerini yaparsa ona göre para alır. Arkadaşımın kardeşinin vardı böyle bir şeyi. O üyelerini yönetiyordu. Yani hoş şeyler değil ama uygulama üzerinden de tanımadığı biri ile tanışıp seni aldatmaz herhalde eğer amacı para kazanmaksa
(1,079 puan) tarafından
Para kendı atıyor
(1,087 puan) tarafından
O zaman ona kadınlık vazifeni yapmayacaksın. Onu görmezden gel. Tartışmaya girme, muhatap olma. Bir süre inatçı ol anlar belki yaptığı yanlışı .

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 174 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Papatya 5821 (326 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 132 göst.
13 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Tomurcuksss... (986 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 448 göst.
0 oy
2 cevap 132 göst.

408,210 soru

12,260,755 cevap

37,348 kullanıcı

...