0 oy
1,424 göst.
Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından
3 yaş vahşi bı çocuğum var 4 aylık kolik bebeğim var üstelik 7 haftalık hamile çıktım bide korunmamiza rağmen çok sasiridm doktorum kesinljkle aldırmami söyledi eşim kesinlikle olmaz Allah'ın verdiği cana kiyamayiz diyor bende aldırmak istiyorum bırakmıyor sezeryanliyim dikişlerim hala açık ve benim için tehlikeli durum olduğunu söyledi doktor açıkçası bende istemiyorum psikolojim bozuldu düşmesini istiyorum kendiliğinden nasıl düşer ne yapnan gerekir en etkili yöntem nedir

54 Cevaplar

+29 oy
(17,916 puan) tarafından
Sana şimdi karnındaki çocuğu öldürmen için tarif mı verelim 
(288 puan) tarafından
Hahah iç sesimsin:))
-Reklam-
+15 oy
(150 puan) tarafından
Çocuguna vahsi demek nasil bi usluptur anlamis deyilim yazik uzuldum.cocuga
(282 puan) tarafından
Çocuklarına çok üzüldüm yemin ederim
(2,250 puan) tarafından
Seni ciddi sorunları olan birisin. Şımartmayı çocuk yetiştirmek sanıyorsun. Çocuklarına zaten üzülmüştüm şimdi bir kez daha üzüldüm. Senin gibi dışı olup içi olmamış ebeveynler yüzünden sınır bilmez çocuklar yetişip toplumu mahvediyor.
(739 puan) tarafından
indigo uzun bir süredir yorumların dikkatimi çekiyor resmen iç sesim gibisin bir insana ne denmesi gerekiyorsa onları söylüyorsun bravo sana. Çok beğeniyorum düşüncelerini hayata bakış açını ❤️
+14 oy
(2,565 puan) tarafından
Korunurken nasıl hamile kalıyorsunuz cidden anlamıyorum. Doktorunuz abartmış, doğumdan sonra hemen hamile kalan ilk kadın siz değilsiniz. Daha sık kontrole gidersiniz olur biter. İnsan bir cana nasıl kıyar
(2,565 puan) tarafından
Kınamıyorum ama ee çocuk öldü bebeğim küçük nasıl düşürmem lazım diyen biri var. Bu insana saygı duymamı da beklemeyin.
(4,096 puan) tarafından
Saygı duyup duymamak insanın kendi kalbiyle, düşüncesiyle alakalıdır ki yazdıklarımdan bir tanesi bile saygıyla alakalı değildi. Her neyse kendi vicdanı ile baş başa kaldığında ne yaptığını anlar
(2,250 puan) tarafından
Ben de Fkolgun ve Nur gibi insanların korunmada bir şeyleri ihmal edip gebe kaldıklarını düşünüyorum. Yoksa hiçbirimiz Meryem Ana değiliz.
(2,565 puan) tarafından
Valla gayette istediğim için hamile kaldım ve 27 aydır istemediğim için hamile kalmıyorum. Haa istemeyerek hamile de kalabilirim ama asla bebeğimi öldürmem
(811 puan) tarafından
Riskli gebeliğim olduğu için bende hamile kalmadım oğlum dan sonra istemeyerek, doğum kontrol hapı kullndim daha sonra da spiral taktirdim 4 sene korundum, korunma yöntemi çok önemli geri çekilme diye bı zırvalık yok yani :) şimdi hamileyim 2 aylık.
+12 oy
(3 puan) tarafından
Seninle alakası yok ama konunla alakası olan bir durum anlaticam...çok yakın arkadaşım daha 4 aylık yavrusu varken gebe kaldı ve aldırmak istedi canlı canlı kürtaj oldu kalbi varken elleri ayakları oluşmaya başlamışken o ufacık kalbiyle hayata tutunmaya çalışmısken malesefffff kürtaj oldu. Aradan çok geçmedi ve bir evladını kaybettiiiii.seni asla yadirgamiyorum evet gerceekten çok çok zor belki şuan lohusa depresyonu dan çıkamadın bilmiyorum ama hepsi gecicek emin ol yavrun sana tutunmuş o minnancacik bedeniyle sende ona tütün lütfen 
(267 puan) tarafından
Aynısı bir akrabamızın başına geldi tek tek diğer çocuklarını da kaybetti
(5,040 puan) tarafından
Ya gercekren bu gibi hareketlere bayıkıyorum muhtemelen bu postu okuyup üye oldun ve yargılamadan gercekten vazgecmesi için bişry anlattın. Allah razı olsun inşallah post sahıbı de etkilenir allah yardımcısı olsun
(3 puan) tarafından
Umarimmmm
(3 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(2,788 puan) tarafından
Vallahi seni tebrik ediyorum buraya artı almak için doluşan insanlar var Sen tam tersini yapmışsın ben de çok kızıyorum böyle durumdaki bir insanın üzerine gidip türlü türlü konuşmalar yapmak yerine kendi fikrini söyleyip Belki onu vazgeçirebilirsin
+8 oy
(7,209 puan) tarafından
Demek ki korunamamışsınız. Sizin içinde zor ama karnınızda ki cana da yazık. Allah yardımcınız olsun.
+7 oy
(2,588 puan) tarafından
Psikolojin bozuk olabilir ama bu bir cinayeti hakli cikaramaz. Gun gelir dusurmek istedigin cocuga muhtac olursun. Uckurunuza sahip cikaydiniz pespese pespese... kusira bakma hic hosgurulu cevap veremeyecegim. Vicdanini sorgula bi! Annesin birde
+5 oy
(1,336 puan) tarafından
Burda kimse sana şöyle yap böyle yap düşer demez bacım Allah vermiş bir can ve o cana kıymak da büyük bir günah evet zor olur ama bence başka bir doktorla görüşüp durumun ne olacağını iyice net öğren tek bir doktorla kalma her şerde bir hayır vardır 
+5 oy
(1,115 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kardeşim. Evet kürtaj çok zor bir kararve maalesef keyfi olarak yapanlar bile oluyor. Annenin hayatı tehlikedeyse caiz oluyor. Ancak bir doktora değil de üç doktor baksın en azından. Onlar da Allah korkusu olan doktorlar olsun. Eğer ağız birliği varsa karar senin. 
+5 oy
(811 puan) tarafından
3 yaşında çocuğun için, çocuk psikiyatriden destek almayı denesen kresede verebilirsin. 

Başka bı doktora görün derim ilk defa sezaryanli hemen hamile kalan sen değilsindir herkes aldırmiyordur, kalp atışları oluşmaya başlamıştır bile bebeğinin rabbim kolaylıgini verir. 

4 aylık bebeğinin ikiz olduğunu düşün ve Rabbimin sana verdiği bebeği kabullen.
+4 oy
(3,393 puan) tarafından
Kolik çok zor evet ama en fazla çekeceğin daha 2 ay. Kolik 6nci ayda bitiyor genelde çok nadir 1 yaşa kadar. Benimde ikinci kızım (şuan 6 aylık) kolikti ve yeni bitti. Doğduğu günden beri çok zor bir bebekti saatlerce ağlama krizine girerdi ama inan ki hepsi geçiyor. Şuan bitti 10 dk bile kucaktan indiremezdim sabahtan akşama kadar kollarımda taşırdım sling kanguru bile kabul etmezdi ama hiç geçmeyecek gibi gelse de geçiyor şuan günde rahat 2 3 saat yerde oynuyor ve daha 2 hafta önce 10 dk yalnız kalamıyordu. 3 yaşında benim de kızım var. Belki bu bebeğin çok sakin uslu yormayan bir bebek olacak her bebek bir değil. Maddi durumun iyise bir yardımcı alırsın günde birkaç saat en azından yükün hafifler. Durumun iyi değilse annen kayinvaliden görümcen kız kardeşin artık hangisi varsa dönüşümlü gelip yardım eder. Allah yardımcın olsun 
(299 puan) tarafından
Bebeginiz 6 aylikmi 2.3 saat oynuyur ah benimde var bir hayalim
3 aylik kizim hep kucakta asla uyumuyir 5 Dakika emerken uyusa bitiyor
(3,393 puan) tarafından
Bende öyleydim yazdim ya çok çok zor günler geçirdim saatler geçen ağlama krizleri uykuya direnmeler meme reddiler tek ayakta gezerek bebeğimi de dik pozisyonda emzirebiliyorum çok zor bir bebekti daha yeni durmaya başladı bende az çekmedim cocuk büyütmek zor sizin ilk bebeğiniz mi
(299 puan) tarafından
Ayni canim ilk degil 8 ve 5 yasinda kizlarim var bide 3 aylik kizim var
Bu kiz beni cok zorladi
Bide coklu besin alerjisi var nerdeyse hicbirsey yiyemiyom o kadar halsizimki cok kotuyum
(3,393 puan) tarafından
Evet alerjik bebek de zordur Allah yardımcın olsun bunu yazdığım gün duruyordu yerde şimdi yine durmuyor dün bütün gün taşıdım sadece 7 kg ama her yerim kemiklerim omuzlarım ağırdı
+4 oy
(562 puan) tarafından
Sen önce o 3 yaşındaki ve 4 aylık bebeğinin canına kıy sonra bizden doğmamış bebeğine nasıl kıyarsın tarifini iste verelim teee Allah ım yaa arkadaş sen delimisin nasıl kıyacan o minicik cana 
(8 puan) tarafından
Kiymak değil bende istemiyorum ama 3 kere sezeryan oldum ve daha yeni oldum dikislerim hala açık ve doktor hayati riskim olduğunu söyledi arkamda 2 tane annesiz çocuk kalacak bakacsk kimse de yok direk yetimhaneye verirler onların suçu günahı yok karnımdakininde yok biliyorum çok çaresizim işte lütfen anlayın
(562 puan) tarafından
Bak canım eltim gecen ay 5. Sezaryenini oldu maşallah oda bebeğide gayet sağlıklı 2.hamıleliğnde kırkı bile cıkmamıstı Allah yardım ediyor korkma bak aldırırsan Allah imtihan eder annem zamanında o hatayı yaptı başımıza gelmeyen kalmadı
(73 puan) tarafından
Annem bende aldırmak istemiş işte 8 çocuktan sonra ben bunu kaldıramam demiş babamla doktora gitmişler aldırmak için ama o zaman 3 ayı geçmişim doktor. Annemle babama demiş başka çocuğunuz var mı demiş evet demiş babam evde 8 aylık bebem var demiş doktor da demiş tamam dayı söz veriyorum siz onu getirin burda öldürün bende bebeği aldıracam demiş. Babam o anda vazgeçmiş annem hala istememiş. İşte düşük yapmak için türlü türlü yollar aramış ama bulamamış. Bugün de anneme en çok giden benim mesela. Annem sürekli diyor iyiki aldırmamışım seni iyiki doğmuşsun.
(17,916 puan) tarafından
Doğurman bu kadar riskli idi senin hayatın için neden tüplerini bağlatmadın tamamen meraktan soruyorum şu an sana kürtaj yapalım diyen doktorun bunu da önermedi mı veya doğru korunma yollarını
+3 oy
(4,748 puan) tarafından
Kimse sana burda  bebek nasıl düşürülür diye fikir vermez bu saçma saçma fikrini bir an önce sil kafandan zaten tehlikeli dediyse Dr gidersin konuşursun eşini de doktorun ile konuşturur ikna edersin 
+3 oy
(1,105 puan) tarafından
Kocanın kafasında var mi? Durum tehlikeli ise neyin izin vermemezligi bu? Tabi tüm zorluğu kadınlar çektiği için erkeklere hava hoş. 
+3 oy
(29,056 puan) tarafından

Ne desek fikrin değişir inan. Bilmiyorum çok şey var denilecek ama diyemiyorum sadece diyeceğim tek sey Rabbime sığın var olan cana kıyma 

+3 oy
(606 puan) tarafından
Neyle korumuyordun cnm.sakın oyle bsey yapma cok pişmzn olursun geri dönüsü olmaz cınayet resmen diger evlatlarinşn basinada bsey gelir Allah korusun 
+3 oy
(3,603 puan) tarafından
7 haftalık bebek kendi düşmüyor canım kürtaj yapılması şart oluyor ki yapma ya benimde karnimda kalbi durdu 8 haftalık aldılar ben onu gördüm ya içim gitti biliyor musun ki çok günah Allah verdiyse vardır bir bildiği ben de şuan cock istiyorum ama hep düşük yapıyorum 
(747 puan) tarafından
Hic sorma bende baygın oldum görmedim ya çok zor ömrümden ömür giti kalbi durdu dedi doktor ruh gibiydim:(
(3,603 puan) tarafından
Bende baygın oldum ama gördüm canım küçücük bir insan figürü içim gitti hem psikolojik etkilendim hemde çok üzüldüm
(3,603 puan) tarafından
Ben yaklaşık 8 doktora gittim hepsi kalp atışı yok kürtaj mecbur olacaksın dedi inanmıyordum ama hepsi aynı şeyi söyleyince ve kanamam başlayınca mecbur kalıp kürtaj oldum ölmüş dede o benim bebeğim ben nasıl aldirayim dedim bekledim ta ki kanamam başlayana kadar kıyamadım şimdi kalbi atn bir bebeğe kiymaktan bassediyorlar
+2 oy
tarafından
Çok zor bir durum rabbim yardımcın olsun ama aldırmak ne kadar doğru bir karar bilmedim
+2 oy
(299 puan) tarafından
3 aylik bebegim var bende korkuyom hic adet oldunuzmu 

Adet olmadanmi hamile kaldiniz 
(12,539 puan) tarafından
Hamile kalmak için adet olmana gerek yok. 40 çıkıp hemen kalan çok insan var. Korkuyosan güzel korun derim
(299 puan) tarafından
Korunuyoz canim da bir Kere bir kaza oldu insallah olmamostir testte yapmadim hic
+2 oy
(12,539 puan) tarafından
Nasıl korunuyordunuz merakettim
+2 oy
(56 puan) tarafından
Rabbim gerçekten yardım etsin ya çok üzüldüm. Ben bayadır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum anne olmak istiyorum yine regl oldum yine olmadı maalesef.. Onun üzüntüsüyle kafam dağılsın diye girdim şok oldum. Çok üzüldüm. O bir can kıymayınız. Senin sağlığını bu denli etkiliyorsa etkili korunsaydınız keşke. Allah yardımcın olsun. Ama düşürmek için kimse birşey söylemez sana. 
(562 puan) tarafından
Ahhh canım benim yaa Rabbim doğru zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sana
(8 puan) tarafından
Şuan sizin için bebek isteyenler için o kadar çok üzülüyorum ki yemin ederim hep diyorum rabbim olmayana isteyene nasip et ben çocukları çok seviyorum ama dikislerimin patlama ihtimali var ve arkqmda 2 tane bebe bırakmış olucam bu da benim için çok zor bı durum
(56 puan) tarafından
Canım benim tabiki zor durum kimse istemez çocuk aldırmak, sen de çok acı çekiyorsun . Ama bir doktora daha görün muhakkak Allah yardımcın olsun, her şey gönlünce ve istediğin gibi olsun.
(56 puan) tarafından
Amin canım amin inşallah rabbim nasip eder

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 387 göst.
10 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde izmirli2 (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 626 göst.
16 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (18 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 360 göst.
0 oy